bu arada herkes de gizli okuyo,ben bakınca sadece kendimi görüyorum
Ben arada BDV ye bakıyorum
Hoş geldin
quarta sen medarı iftiharımızsın ondan
Bugün hiç çekilmiyorsunuz
hoşbulduk canım.ben de baktım bi ara da sinirlerim oynuyo devam edemiyorum,yazıp kaçıyorum..
Birisi diyo ki netten yazıştık ettik 10 gün sonra ben yanına gittim cinsel bişeyler yaşadık, beni kullanıyo mu
Öteki diyo ki 4 aydır beraberiz öpüşmedik, gay mi ?
Biri diyo bendne 15 yaş büyüklerden hoşlanıyorum, sorun olur mu ?
Öteki de diyo bir itilmişler evlendim herkes beni uyarmıştı halbu ki ama düzelir sandım evlendim, şimdi onu nasıl yönetirim Hürrem gibi olmak sadece dizilerde mi olur ?
Eve giderken balık almam gerekiyo nerden alcam la ben balık bu saatte
kızlar bi rapor hazırladım ama içindekiler kısmı yanlış olmuş. rapor kodu sadece yoksa diğerleri ekler sfler fln doğru. ben hazırladım ama eklememişim. ama müfettişte bakmamış kontrol ederken. kaşe ve imzayı çakmış. düzeltirsem 10 dk mı aşır düzeltmek. ve bu rapor tüm gm lere gidecek. sizce düzeltmelimiyim?
doğru yapmayan benmi sıkıntı yaşarım yoksa doğru bakmayan imzayı atan müfettiş mi?
vallaha mıne yaptım da böyle gururlandınız kuzum sanırım en sadık üyesi olduğumdan :):)
kızlar bi rapor hazırladım ama içindekiler kısmı yanlış olmuş. rapor kodu sadece yoksa diğerleri ekler sfler fln doğru. ben hazırladım ama eklememişim. ama müfettişte bakmamış kontrol ederken. kaşe ve imzayı çakmış. düzeltirsem 10 dk mı aşır düzeltmek. ve bu rapor tüm gm lere gidecek. sizce düzeltmelimiyim?
doğru yapmayan benmi sıkıntı yaşarım yoksa doğru bakmayan imzayı atan müfettiş mi?
off canım çekti ne gider bu havada
birde yeşil salata ortaya
koptum çek yaaa...
ilkini buldum ben de,yazıdm burç yorumu mu istiyosunuz fikir mi diye?kadın diyo ya yengeç olan varsa sevgilisi yazsın;sanırsın tüm yengeçler bir kalıptan çıkma
off canım çekti ne gider bu havada
birde yeşil salata ortaya
Kendi balığını kendin tut
Bende yorumumu yaptım ciddi ciddi
Not düştüm : Tek tanıdığım erkek yengeç ablamın 9 yaşındaki oğlu, ona göre değerlendirindiye
valla kodu ne kadar önemli farkedilir bişi mi bilemedim ki?? en iyisini sen bilirsin yine..kızlar bi rapor hazırladım ama içindekiler kısmı yanlış olmuş. rapor kodu sadece yoksa diğerleri ekler sfler fln doğru. ben hazırladım ama eklememişim. ama müfettişte bakmamış kontrol ederken. kaşe ve imzayı çakmış. düzeltirsem 10 dk mı aşır düzeltmek. ve bu rapor tüm gm lere gidecek. sizce düzeltmelimiyim?
sakaryadan:):) ya da uzaksan,büyük marketlerde oluyo balık..
valla kodu ne kadar önemli farkedilir bişi mi bilemedim ki?? en iyisini sen bilirsin yine..
Bana balık tutmayı değil yemeyi öğret ustaAnkarada deniz var da biz mi tutmadık
varlığın yeter bebek. ismini o altta görmek bizi nasıl onore ediyor bilemezsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?