Hamileleri es gecebilirim
iyi akşamlar kızlar
size iyi haberler getirdim
Bade doğum yaptı
bizim çırpı bacak tam 1800 grammışküvezde şu an :)
savollll
bade doğurmuş
kızzz gulistannnn anneannem gıbı konusmussunnerdesınız gene mari kavgayamı gittiniz
Günaydın..
Mutsuzum bugünDün kayboldum ortadan, sebebi ile ilgili de bir resim ekledim albüme.. Kafam karışık
ne dıyon cutem bısı anladıysam arap olayımya ecmel anam benım adımı gul ay koymusta :) keske kader koyaymıs
albume gelıyorum no body
Kafan karışık falan değil. Sakin ol. Önce kuzu iyileşsin.
2 tane alora iç yatmadan 2 saat once bak nasıl fosur fosur uyuyosun bıtkısel bı ılac yan etkı yok tavsıye ederım cok zorluyosa uykusuzlukgünaydın ahali. dün 9.30 da yattım yatağıma birde masal açtımyou tube dan 10:30da daha uyanıltım. sanırım 11e doğru uyumuşum. dana gibi oldum masal bile kesmiyor beniibi arada klasik müzik dinliyorudum uyumak için. uyklu problemim var çok uykum var ama uyuyamıyorumm
2 tane alora iç yatmadan 2 saat once bak nasıl fosur fosur uyuyosun bıtkısel bı ılac yan etkı yok tavsıye ederım cok zorluyosa uykusuzluk
kuzu iyi çok şükür bugün enerji içeceği içmiş tavşan gibi oldu okula gitmek istedi balesi varmış hanımın bıraktık kreşe, bir şey olursa arayın didim ilaçlarını da verdim.. Bir sorun olmaz gibi
ya ecmel anam benım adımı gul ay koymusta :) keske kader koyaymıs
yok be tatlumm sakınlestırıcıde degıl aslında uyutuyo hepsı o baska bı ıse yaradııgını gormedım ben delıksız uyumak ıcın ıcıyorum bazensakinleştiriciymiş. tam ihtiyacım olan şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?