İlk banı mı
Ondan mı çok dokunmuş
Bana da böyle olmuştu
Ama süre sonra umrunda olmuyo insanın
Kendini örnek göstert
Bak de 1 ay 3 ay banlı duruyorum yine geliyorum
ÖzET GEÇEYİM PİYONUM... FALLEN BENİ RÜYASINDA TACİZ EDERKEN GÖRMÜŞ.... BACACIKLARIMI MINCIKLIYORMUŞ... ELMAYRA ELMA YERKEN KURDU DA KARA DELİĞE GÖNDERMİŞHANIMKELESİMİ GETİR ABLANIN AİLEVİ BİR SIKINTISI VAR... BEN DE RÜYAMDA OĞLUM OLDUĞUNU GÖRDÜM :)
ELMAYRA ŞUAN FATURA İŞLİYORUM, ALICININ İSMİ "KADİR KURT"
SENİN KADİR oLMASIN BU HAHAHAHAH
Sen kendini örnek göstert!
Sen bizim 'ban piri' mizsin
Sen dururken bana düşmez haşaa
Forumun agası benimahahahah ban ağası
Aganın banının üstüne ban olur mu
Muhahah
Elmoş sen hiç çalışmıyormusun ya masan tertemizz
hiç kullanılmamış gibi...
herşey benım masayı çektim resmi buraya koysam yeminle kafayı atlatırsınız
aman allahımmHerkes banlandı
tatlım tşk ederim. hanım ablanın kzı evlenmek istiyor snaırım öyle anladım yorumlardan ama çıkmış. konuyu öğrenir öyle yorum yaparım ben. nick kuzu ateşin fallena mı malum olmuş acepÖzET GEÇEYİM PİYONUM... FALLEN BENİ RÜYASINDA TACİZ EDERKEN GÖRMÜŞ.... BACACIKLARIMI MINCIKLIYORMUŞ... ELMAYRA ELMA YERKEN KURDU DA KARA DELİĞE GÖNDERMİŞHANIMKELESİMİ GETİR ABLANIN AİLEVİ BİR SIKINTISI VAR... BEN DE RÜYAMDA OĞLUM OLDUĞUNU GÖRDÜM :)
aman allahımmkara cuma mı bugünnnnnnnn
tatlım tşk ederim. hanım ablanın kzı evlenmek istiyor snaırım öyle anladım yorumlardan ama çıkmış. konuyu öğrenir öyle yorum yaparım ben. nick kuzu ateşin fallena mı malum olmuş acep
elmayra vitamindir canım yarasınnhayırlısı olsun canım inşallah doğurmak sıkıntının atılması demek diye biliyorum ben. umarım şu dünkü olayla ilgilidir de sıkıntın su gibi geçer.
Dağınıklıktan nefret ederim bebişim. Evrak dosyam yanımda. İmza sümenimde düzenlidir. Karışıkken calıslamam ben
benimde masam bal dök yala vallaa
bu arada ios 7 yükleidm benn
uleynnnn zurnaaaaa günde 1512545121 işlem yapıyorum gün oluo evrak yağıo gökten buraya senın gibi 657 tabiii memurmuyum ben
Şiştin mi
aman allahımmkara cuma mı bugünnnnnnnn
tatlım tşk ederim. hanım ablanın kzı evlenmek istiyor snaırım öyle anladım yorumlardan ama çıkmış. konuyu öğrenir öyle yorum yaparım ben. nick kuzu ateşin fallena mı malum olmuş acep
elmayra vitamindir canım yarasınnhayırlısı olsun canım inşallah doğurmak sıkıntının atılması demek diye biliyorum ben. umarım şu dünkü olayla ilgilidir de sıkıntın su gibi geçer.
Ben daha güncellemedim, beğendin mi sen? Ben alışkanlıklarımdan vazgecemem
Yavru ben özel kalem memuruyumdağınıklık benim işim değil :) ahahahahah
Neremin sistiğini sölim mi la
onlara perşemce bize kara cuma haberleri cuma aldık ya. sende hinsin hee mübarek cumana laf ettirmiycem diye perşembeyi gömdünKara perşembede banlandılar :)
inşallah canım ya, inşallah karşıma çıkmaz bi sıkıntı bi daha...
Siz benim masamı görün bir deGöstertiyim mi?
SöylemeBan agası
inşallah canım ya, inşallah karşıma çıkmaz bi sıkıntı bi daha...
Siz benim masamı görün bir deGöstertiyim mi?
bana hemen bir müfettiş yolla o zaman
onlara perşemce bize kara cuma haberleri cuma aldık ya. sende hinsin hee mübarek cumana laf ettirmiycem diye perşembeyi gömdün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?