- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
tmm tmm resim ekleyip sölicem :d ahahahah
gördük senin masanı! :d
yolarsam kapatırlar :d
kelime oyunlarını seviyorum cünkü mübrarek cumada sadece abdest bozulabilir ahahahaha
değişik olmuş beğendim ben. yeni telefon gibi aynı sabahtan beri keşfetmeye çalışıyorumBen daha güncellemedim, beğendin mi sen? Ben alışkanlıklarımdan vazgecemem
göstert elbet. göstert amma elletmeinşallah canım ya, inşallah karşıma çıkmaz bi sıkıntı bi daha...
Siz benim masamı görün bir deGöstertiyim mi?
arkadaşa çektiriyorum da telefonu şarjda şimdi... Masam evrak dolu içiniz kararır görsenizhadi özel albume ekliyek
Kelime oyunlarını seviyorum cünkü mübrarek cumada sadece abdest bozulabilir ahahahaha
ben yolla diyince yolla
değişik olmuş beğendim ben. yeni telefon gibi aynı sabahtan beri keşfetmeye çalışıyorumtek kötü yanı klasörler çakma iphone dakinin aynısı. geri kalan herşeyi çok güzel. radyo şu anda sadece amerikada varmış ben sabahtan beri arıyordum sonra öğrendim. bazılarının güncelledikten sonra rehber ve resimleri gidiyormuş bende önce yedekledim sonra güncelledim ama benim gitmedi çok şükür. gece 10 da başladım 2 de yarı bile olmamıştı. yoğunluktan sanırım ama sabah misler gbi aldım şipşak
göstert elbet. göstert amma elletme
Öle olmaz
O zaman haftasonu güncellim ben de
BURDA bir müdür var bana mobbing yapıo bazen deliriyorum :26::26::26::26:
Benim masam daha derli toplu bi kerem
benim masam bile şuanki haliyle seninkinden temiz lan
çantan bile yazıcının önünde duruyo paspal ya
Allahım masaya bakkkk hahahahahhaha kızım nick le benım imkansız böle masa...
Anaa masayi kacirdik,resim gitmiss
bizde taşınıyoozz daha doğrusu şirketi kapıyozz
kendi ellerimle kurduğum şirketi kendi ellerimle kapıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?