benim eski eşimde kutlardı hemde güzel organizasyonlar yapardı hep. arkadaşlarla pek kutlayamazdık eş olunca. ama normalde arkadaşlar arasında ve işte mutlaka kutlanır. şimdikine de sürpriz yapıcaz hatta ben mesaj attım dedim bu haftasonu ablam gelecek, haftaya tatildeyiz bidahaki haftasonu kutlasak olur mu dedim. oda ok dedi. ama pazar günü bi arkadaş ile buluşacaklar. sonra diyecekki bu arkadaş x'i arasakmı evine gidip bi kahve içip dedikodu yapalım diycek. sonra onların terasta kutliycazz sürpriz olarakben doğum günü kutlamayalı yıllar oldu ya... ne güzel böyle hediyeler falan..
millet kafayı yemiş ya. geçen de demiştim. gazetede çıkmıştı adamın biri 4 tane oğlu var bismillahiramanirahim. bunu hecelere ayırarak koymuş.
biri de paris hiltonla İstanbul'a özendi galiba Kürdistan koymak istemiş izin vermemişler helen koymuş
benim eski eşimde kutlardı hemde güzel organizasyonlar yapardı hep. arkadaşlarla pek kutlayamazdık eş olunca. ama normalde arkadaşlar arasında ve işte mutlaka kutlanır. şimdikine de sürpriz yapıcaz hatta ben mesaj attım dedim bu haftasonu ablam gelecek, haftaya tatildeyiz bidahaki haftasonu kutlasak olur mu dedim. oda ok dedi. ama pazar günü bi arkadaş ile buluşacaklar. sonra diyecekki bu arkadaş x'i arasakmı evine gidip bi kahve içip dedikodu yapalım diycek. sonra onların terasta kutliycazz sürpriz olarakmangal falan yapıcaz salıncak falanda var şehir manzaralı ama ortam güzel. yağmur yağarsada içeri geçip şömine karşısında şaraplarımızı yudumliycaz Allah kısmet ederse tabii
bence güzel oluyor heyecan güzellik neşe keyif iştee
benim eski eşimde kutlardı hemde güzel organizasyonlar yapardı hep. arkadaşlarla pek kutlayamazdık eş olunca. ama normalde arkadaşlar arasında ve işte mutlaka kutlanır. şimdikine de sürpriz yapıcaz hatta ben mesaj attım dedim bu haftasonu ablam gelecek, haftaya tatildeyiz bidahaki haftasonu kutlasak olur mu dedim. oda ok dedi. ama pazar günü bi arkadaş ile buluşacaklar. sonra diyecekki bu arkadaş x'i arasakmı evine gidip bi kahve içip dedikodu yapalım diycek. sonra onların terasta kutliycazz sürpriz olarakmangal falan yapıcaz salıncak falanda var şehir manzaralı ama ortam güzel. yağmur yağarsada içeri geçip şömine karşısında şaraplarımızı yudumliycaz Allah kısmet ederse tabii
bence güzel oluyor heyecan güzellik neşe keyif iştee
Çenelerini tutamadılar
leonela buraya mı düştün canım sen. hayırdır yolunu mu şaşırdın yoksa pat diye girdin kim yemiş banı ..
bunu daha öncede söylemiştin. neden ağlarsınki ben anlamadım. eskiye özlemden mi çok mu duygulanrsın? nedenn? artık sana daha çok zoru sorucam seni tam taımadığıma karar verdimBen her doğumgünümde ağlarım
Çok önem veririm ama nedense gözyaşı dökerim
saolasın ipekçiğim. limonda iyi gider tatlı ekşi olurhayat sana güzel piyo... ne diyim ama çok plan yapma böyle her şey film gibi güzel olunca bir limon sıkılıyor.
Ceza puanım 80 olduğundan beri ben çenemi tutuyorum valla
Konu neydi,Nerde düştü çeneleri ?
Dün bir konu için fake dediklerinden dolayı yemiş. Baya sansasyon yaratmıştı konu
bunu daha öncede söylemiştin. neden ağlarsınki ben anlamadım. eskiye özlemden mi çok mu duygulanrsın? nedenn? artık sana daha çok zoru sorucam seni tam taımadığıma karar verdim
saolasın ipekçiğim. limonda iyi gider tatlı ekşi olur
Ceza puanım 80 olduğundan beri ben çenemi tutuyorum valla
Konu neydi,Nerde düştü çeneleri ?
bunu daha öncede söylemiştin. neden ağlarsınki ben anlamadım. eskiye özlemden mi çok mu duygulanrsın? nedenn? artık sana daha çok zoru sorucam seni tam taımadığıma karar verdim
saolasın ipekçiğim. limonda iyi gider tatlı ekşi olur
Hııı biliyorum o konuyuuuuuuuuu
Konu tuhaf evet.
Ben aylarca forumu kullanamamıştım bu yeni üyeler nasıl buluyo burayı
Merhaba Arkadaşlarr Serpil benn :)
ilginç demi max mesaj sayısı 100 genelde yazanların
Merhaba Arkadaşlarr Serpil benn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?