09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ben doğum günü kutlamayalı yıllar oldu ya... ne güzel böyle hediyeler falan..
benim eski eşimde kutlardı hemde güzel organizasyonlar yapardı hep. arkadaşlarla pek kutlayamazdık eş olunca. ama normalde arkadaşlar arasında ve işte mutlaka kutlanır. şimdikine de sürpriz yapıcaz hatta ben mesaj attım dedim bu haftasonu ablam gelecek, haftaya tatildeyiz bidahaki haftasonu kutlasak olur mu dedim. oda ok dedi. ama pazar günü bi arkadaş ile buluşacaklar. sonra diyecekki bu arkadaş x'i arasakmı evine gidip bi kahve içip dedikodu yapalım diycek. sonra onların terasta kutliycazz sürpriz olarak mangal falan yapıcaz salıncak falanda var şehir manzaralı ama ortam güzel. yağmur yağarsada içeri geçip şömine karşısında şaraplarımızı yudumliycaz Allah kısmet ederse tabii
bence güzel oluyor heyecan güzellik neşe keyif iştee

Bence de kafayı yemişler :) bismil

Ben her doğumgünümde ağlarım

Çok önem veririm ama nedense gözyaşı dökerim

hayat sana güzel piyo... ne diyim ama çok plan yapma böyle her şey film gibi güzel olunca bir limon sıkılıyor.

leonela buraya mı düştün canım sen. hayırdır yolunu mu şaşırdın yoksa pat diye girdin kim yemiş banı ..

Ay 1 haftadır yoktum da. Bir anda burda buldum kendimi :))) Sevdiklerim yemin banı da merak ettim

Ben her doğumgünümde ağlarım
Çok önem veririm ama nedense gözyaşı dökerim
bunu daha öncede söylemiştin. neden ağlarsınki ben anlamadım. eskiye özlemden mi çok mu duygulanrsın? nedenn? artık sana daha çok zoru sorucam seni tam taımadığıma karar verdim
hayat sana güzel piyo... ne diyim ama çok plan yapma böyle her şey film gibi güzel olunca bir limon sıkılıyor.
saolasın ipekçiğim. limonda iyi gider tatlı ekşi olur

demi canım zevk almasını bildikten sonra...

Ceza puanım 80 olduğundan beri ben çenemi tutuyorum valla
Konu neydi,Nerde düştü çeneleri ?

19 günlük evliyimde kimse konusahibine inanmadı diye banı yediler Ben de tutuyorum gagamı

Evet nedenini yazmamışım. Beklentimi yüksek tutarım üzülürüm hayal kırıklığına uğrarım. Biri mutlaka üzer beni gibi

Beni tam tanımıyosun bebiiişiiim

Ben aylarca forumu kullanamamıştım bu yeni üyeler nasıl buluyo burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…