09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Heheh hiç bu yönden bakmamıştım.
Okyanus'a tav olacağım galiba yine sonunda

Ben hem ismi beğenmeliyim hemde Kuran da geçen bi isim olmalı diyolar ya ona göre bakıyorum
İkra ve İrem bu iki özelliği de taşıyo
Benim daha bi planım yok, sen istersen koyabilirsin

bu arada ben yüzüksüz çıkmam asla ve bugünde vardı sağ elimde elim kaşındı çok çıkarttım sola taktım. ve mutlu sonn.
çok özlemişim sol parmağımda yüzük taşımayı

bu arada ben yüzüksüz çıkmam asla ve bugünde vardı sağ elimde elim kaşındı çok çıkarttım sola taktım. ve mutlu sonn.
çok özlemişim sol parmağımda yüzük taşımayı

evlenene kadar yüzük takmadım hiç
aksesuar pek kullanamıyorum
saat + kolye arada küper takarım

Behzat Ç Ankara yanıyor un fragmanını izledim yerlere yattım gülmekten, kasım gelse de izlesem. Cok özledim amirimi

Ben hem ismi beğenmeliyim hemde Kuran da geçen bi isim olmalı diyolar ya ona göre bakıyorum

Teşekkür ederim iznin için
Arap isimlerine karşı bi antipatim var benimde.
Öztürkçe olmasından yanayım.
Okyanus'u da çocuğum yurtdışına çıkarsa anlam konusunda sorun yaşamaz diyerekten istiyorum. Bi de anası Derya, kızı da bi level üstü olsun diyorum

evlenene kadar yüzük takmadım hiç
aksesuar pek kullanamıyorum
saat + kolye arada küper takarım

bn 2004 ten beri asla ve asla küpe, yüzük, bilezik/saatiz dışarı çıkmadım. dr a iğne olmaya diye çıkarım evden yine takarım. bakkala giderim yine takarım. e bide sola alışınca belli bi müddet sonra özlüyo be insann..
dün akşam benimkiyle kavga ettik bana gerizekalı dedi bende evet hala seni adam yerine koyup konuştupum için hiçte akıllı sayılmam dedim kapattım.

aslında irem Kuran da geçiyor ama yalancı cennet demekmiş benim de düşündüğüm isimler arasındaydı. kibar bir isim

Rica ederim
Derya - Okyanus ilişkisini beğendim

Bende kendi adım K ilez başlıyo diye K harfi ile isim düşündüm ama
K ile güzel isim yok ki
Kezban mı koyacam Kamile mi

bende saatsiz dışarı çıkamam mesela :)

Hayatına doğru düzgün bir insan dahil olsada uzaklaşsan geçmişin kırıntılarından be piyoooo

senin ex de hem karnım doysun hem pastam dursun diyoo galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…