çek geçen ay rüyada görmüştün tatildeykenn
belki de bu ayın habercisiydii
hiç belli olmaz
sana bi tavsiye asyali maranki diyorki
bal çörek otu tarçın
bu arada kuru inciri her sabah tüketecen
çatlayacak sıra yani 14-17 arası ilaveten havuçta yiyecen
iş yerinde kızlar incir faydalı diyolardı bol bol ye canım
Çamaşırdan girip bebekten cıkmışsınız :) Aferin sizeBenim topiğin libidosu cok yüksek
Kızlar dün homini gırtlak herşeyi yiyodum
Birgün de hemen o sebepten olmaz dimi
Çok karıştırdım diye midem allak bullak oldu bence
Ama su niye böyle ki, bu damacana mı kötü ki
İşte o zaman korkudan ablamı aradım
O dedi 1 hafta geçmezse o zaman test yap
Ya bu üstüne görme dediğin nasıl bişey
Ben biraz günümden erken oldum ama rutin adetim kadar uzun sürdü ?
Bu o olamaz dimi
sovr ousunla birlikte sağlıkla huzurla güvenle nice senelere tatlım
ben bu ay adetimin 2. gününden beri incir kürü yaptım nems, inccir ağacı yemiş kadar oldum inanyumurtlama dönemimde havuçta ekledim haşladım içtim çatlatmayı sağlıyomuş
bide bi kocakarı efsanesi duydum beli sıcak tutuyomuş yumurtlama dönemimde yakıda yapıştırdım ne duyduysam yaptım yani
bi hafta kaldı adetime bakalım hayırlısı beklemedeyim şimdilik hiçbi belirtim yok
e napalım durup durup bebeğe sarıyoruz sen anlatmayınca bişey
evet canım ya ne doktordan durduk yer hormon alacan 10 yıl olmuş ikinciyi düşünüyorsan acilen harekete geç peki ousun istiyomucanım ben pkoyum sanırım önce soğan içilcekti bı denemedım şunuya 2.çocuğu doktor kapılarında doğurmak istemıyorum sanırım artık denıcem bakayım nettende önce soğan sonra incir yapçam bişiler
ben bu ay adetimin 2. gününden beri incir kürü yaptım nems, inccir ağacı yemiş kadar oldum inanyumurtlama dönemimde havuçta ekledim haşladım içtim çatlatmayı sağlıyomuş
bide bi kocakarı efsanesi duydum beli sıcak tutuyomuş yumurtlama dönemimde yakıda yapıştırdım ne duyduysam yaptım yani
bi hafta kaldı adetime bakalım hayırlısı beklemedeyim şimdilik hiçbi belirtim yok
Herkes hamile kalsın rahatlasın :) Anlatmıcam ben :)
Çeeeek kızım sen gebe kalırsan napıcan, cips kola yassah
ben ilk gebeliğimde tedavısız kaldım eşimle ilk defa hamama gıttık sıcak su falan filan dekren anlamadan hamıle kalmışım adetlerım düzensiz olduğundan 2 aylıkken fark ettık hiç korumadığım içinde 10 gun içinde düştü hamıle olduğumdan haberım yoktu halı falan yıkamıştık işte o ay bende belim ağrıyor dıye bardak çektirmiştim artık hamamdanmı bardaktanmı bılmem hamıle kalmıştım
ben ilk gebeliğimde tedavısız kaldım eşimle ilk defa hamama gıttık sıcak su falan filan dekren anlamadan hamıle kalmışım adetlerım düzensiz olduğundan 2 aylıkken fark ettık hiç korumadığım içinde 10 gun içinde düştü hamıle olduğumdan haberım yoktu halı falan yıkamıştık işte o ay bende belim ağrıyor dıye bardak çektirmiştim artık hamamdanmı bardaktanmı bılmem hamıle kalmıştım
Bende bundan korkuyorum
Yani bilsem vicdanım el vermez yemem ama azaltırım en azından
Bilmiyosam çok zarar veririm böyle
Bi de kızlar ben yürümeyi bilmem hep koşarım genelde, merdivenlerde özellikle
Bu sakıncalı olur dimi öyle bişey varsa ?
Bende bundan korkuyorum
Yani bilsem vicdanım el vermez yemem ama azaltırım en azından
Bilmiyosam çok zarar veririm böyle
Bi de kızlar ben yürümeyi bilmem hep koşarım genelde, merdivenlerde özellikle
Bu sakıncalı olur dimi öyle bişey varsa ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?