09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım bıtane oğlum var 1buçuk yaşında şu an eşim çocuk doğduktan 1 ay sonra söylenmeye başladı bıtane daha olsa dıye ona kalsa çocuk bahçesi olcak ev neyseki benım otomatık doğum kontrolum var :)) şaka biyana eşim 2.çocuğu istıyor ama ben doktora gıtmek istemıyroum oyuzden böyle bitkisel şeyler araştırmaya başladım yıne burda okudum soğan kuru yapan bırı yazmıştı bu topikte değilde kkda hormonlarımı mahfettı doktorum bıle kızdı dıye oyuzdne karasız kaldım

al sana bi göbek ver bana bi bebek yatırı vardı dimi bi aralar uğur dündarda çıkmıştı ne gülmüştüm

Çekirge o aradığın deterjan kabı var ya o tchiboda var cnm, ikeada da gördüm gerçi de tchibo meshur etti onu :) Bende de vardı. Cok sirin bişi

tabi herkesin bünyesi bir değil ama ben burda bir yıl uğraşıp çocuğu olmayıp soağn kürü yaptığı ay hamile kalanı da okudum

gerçi bunlar hep bahane olucağa varsa taş ta taşısan sorun olmuyo, olcağa yoksa da 7-24 yatsan olmuyo

Son düzenleme:
Ya sizden sakladığımdan değil de korkuyorum kendimden. Kafam karmakarışık.

kendini ne zaman hazır hissedersenn biz burdayız kuzum

kafanı karıştırma...

hayata bir kez geliyoruz yüregini sesini dinle..

bu rada senin şu yavru agzı gibi ojeyi yolla bana ruhjumun biriyle uyuyo sanki

Son düzenleme:

bardak kolay benım eşim çekmişti ekmek kabuğuna kibrit saplayıp çekmiştik canım sneın için geç değilki takma kafaaya ama öyle oluyor etrafta bukadar yaygınlaşınca zor hamılelıkler ınsan ister istemez bı telaşa düşüyor ilgilenecek başka şeyler bul

evet nette pek okumamak lazım aslında insan strese giriyor ,bakalım bu ay nolcak göreyimde , her ay stresim azalıyor , geçen ay deli gibiydim bu ay rahatım ama saldım tabi o incir ve yakı olayını saymazsak

benim ous pimpirirklidir yapamaz öyle bana bişi olcağandan korktuğundan değil halı falan yanar diye

buyuk bı çoğunluk var evet işe yarayan inşallah bızde o çoğunluktan oluruz

kendini ne zaman hazır hissedersenn biz burdayız kuzum

kafanı karıştırma...

hayata bir kez geliyoruz yüregini sesini dinle..

bu rada senin şu yavru agzı gibi ojeyi yolla bana ruhjumun biriyle uyuyo sanki

Numarasını hatırlamıyorum ki, evde bakayımmm akşam

Allah aşkına anlat valla çatlıcam bak Allahın adını verdim karışacak bişey yok ne demeye gelmişler ailen nasıl karşıladı

Elmican anlat yewrum korkma dinliyoruz seni

Kızlaaar selam
Tmm yazıyorum albüme eklicem
Piyasada 6 lira ama tchiboda 11 miydi ne

Ama piyasadakiler teneke. İğrenc, kararır zamanla bebişim

evet hatırladım koltuktaki ütü izini ne şaşırmıştım ozaman

Quarta ve Kitty hoş geldiniz

Elmoş madem çıtlattın anlat bence
Bende pek paylaşımcı değilimdir reelde ama burda öyle değiliz
Herkes ne olsa paylaşıyo, kendimizce çözüm arıyoruz

Sen insansın, duygularını anlatmaktan çekinme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…