Demek ki benim klavyem hızlı
Berrak su görmek iyi yorumlanır, hayırdır inşallah :) Allah ne sıkıntın varsa ferahlık versin Sovr.
canım hayırdır inşallah havuz deniz murat deniz görsen daha iiydi fakat murat istediğin bir sey olacak huzur ve mutluluk duyacaksın
günaydın canım.burçlar konuşulmuş
ben ikizlerim oğluşlar boğa eşim akrep kızçe de balık olacak İnşallah ama burçlarla ilgili hiç bi bilgim yok
iyi ne olsun yollarda ayılmaya çalıştım geldim
biraz da burda çene çalrsam tamamdır
Seni sormalı ?
günaydın canım.burçlar konuşulmuş
ben ikizlerim oğluşlar boğa eşim akrep kızçe de balık olacak İnşallah ama burçlarla ilgili hiç bi bilgim yok
Eyvallah Çekim
Senin bazı yorumları görünce , banim yorum yapmama gerek kalmıyor
Puhahha Nick
Sakarlık ta var mı ?
aslında ben zamnla böyle oldum haklı olmanın mutluluk için yetmediğini anladım hep huzur hep huzru dedim kendimden verdim ama böyle verici olmayı seviyorumSen daha yumuşak daha duygusalsın
Tersini de göstereceğini sanmam kimseye
evet canım kötü olmanın alemi yok ne gereği var rabbim her daim huzurlu etsinbu boğalar nie ouslarıan tersini gösteremiyor bende sabırlıyım bi bitirsem ne bıraktıklarıma bakarım ne arakama ama kötü bir huy önemli olan başta o duruma getirmemek
günaydın a.sGünaydın kızlar
Hanım abla hürmetler:))
rüyan çok güzel hayırlara çıksın inşdün rüyamda bi gemideydimm
masmavi bir havuzun içinde gemi düşünün önden bakınca köşeleri olan havuz ama arka kısmını görmüyorum
tertemiz masmavi su vardı bende çok huzurluydum
hayırlara çıksın
sende olmasan çek e anlatamayacaz boğaların aslınıceek tamamda boğlar kolay sinirlenmez kiii yumuşaklardır senin yükselenin ne
oğluşumda yay olacak burda bi yay var hayattan bezdirdin hiç bi saflığı yok demekki yükselenle alakalıBen de yay burcuyum, burcumun en belirgin özelliği olan saftirikliği tam benliğimde yaşıyorum
boğa oldunu anlamıştım zatenNe çok Boğa varmış yav
Övünmek kimin olmasın bende Boğayım
asıl kızım boğayı okursan ilk dediği kızıl saç şehvetGünaydın hoş geldin
Günaydın hoş geldin
Sen ayıplı boğasın
kinciyimdir evet çaktrmamkoçmuş canımmm yükselenin seni onlar anlık patlarlar çabuk sinirlernir cabuk unuturlar boğalar kinci
merhabab bende boğa burcuyum.bende aranıza katılabilirmiyim.sevgiler.
ooo boğa cokmuşşş kaderdaşlarım benim sakarlıkta üstüme haram anlatsam ölürsünüz eşim bu huyumu bilir ben gecerken kabloyu bibloyu kaldırır ı kadr yani bende dellernirimgittiği eğitimde otelde banyoda düşüp kafası al kanlarda kalan ve daire başkanlarını buzla tedavi yapıp unutamadıgı kişi bendirim herhalde
Minik kızın çoook duygusal olacak Kadiş.
Oğlanlarda gayet oturaklı birer delikanlı.
kk sayesinde raporları da daha hızlı giriyosundur çekk o zaman klavyene sağlık diyim
ben başak burcuyum ama yükselenim koç, biçok konuda koça daha bi benziyorum
ooo boğa cokmuşşş kaderdaşlarım benim sakarlıkta üstüme haram anlatsam ölürsünüz eşim bu huyumu bilir ben gecerken kabloyu bibloyu kaldırır ı kadr yani bende dellernirimgittiği eğitimde otelde banyoda düşüp kafası al kanlarda kalan ve daire başkanlarını buzla tedavi yapıp unutamadıgı kişi bendirim herhalde
Olmazsa olmazımdırEn çok bir kaba yemek boşaltırken yemeği tezgaha dökerim Düz bardak bile elime takılır düşer falan hahahha
Goffy
Ne zamandır görüşemedik nasılsın canım
Akrep tehlikelidir özellikle kadıniları öyle derler
ayy valla mı ben duygusallığa hiç gelemem kitycim bildiğin odunum
neyse kızım bana çekmeyecek demek ki..
kızlar benim aklımda hiç isim falan yok sizler kızınız olsa adını ne koymayı düşünürdünüz herkes fikrini söylese olur mu?
yemek yapabilirm o konularda becerikliğim ama sakarım simetri sorunu mu var anlamadım kiGeçen evde ablamla yazışıyodum
( Ben telefonla konuşmayı sevmem )
Ous maç izliyodu, dedi ki hayırdır bişey mi oldu
Yok dedim ne olsun
Öyle bi yazısıyosun ki tüm hıcını klavyeden alıyosun gibi dedi
Yok dedim ben işte de böyleyim
Dedi ki senden zabıt katibi olurmuş
Evet sen başağa benzemiyosun ( Eşim başak )
Umutsuz Ev Kadınları'ndaki Yasemin gibi misin yani
Goffy
Ne zamandır görüşemedik nasılsın canım
Akrep tehlikelidir özellikle kadınları öyle derler
Olmazsa olmazımdırEn çok bir kaba yemek boşaltırken yemeği tezgaha dökerim Düz bardak bile elime takılır düşer falan hahahha
Boğa sakar olmaz canım
yükselenin ne senin aceba??
tşk. ederim iyiyim kittycim sen nasılsın
evet tehlikeli derler :)
kızmazsam sorun yok, kızarsam çok fena oluyorum kendimden korkuyorum o derece:)
he bide griler olmuyor pek, siyah yada beyaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?