ayy valla mı ben duygusallığa hiç gelemem kitycim bildiğin odunum
neyse kızım bana çekmeyecek demek ki..
kızlar benim aklımda hiç isim falan yok sizler kızınız olsa adını ne koymayı düşünürdünüz herkes fikrini söylese olur mu?
yemek yapabilirm o konularda becerikliğim ama sakarım simetri sorunu mu var anlamadım kivala otel gittik ilk gün banyo kayıyomuş bir ayagım kaydı başım banyo taşına kafayı kaldırıdım aynaya baktım her tarafım kannn kapıyı biri vuruyor oda ark yeni tanısmıstım sese uyandı hemn çamaşırımı giydiğimi hatırlıyom kadın giydirdi 9 dikiş attılarrr
Benim oğlan balık olmayaydı iyiydi:))
Kadiş benim kızım olsa geleneksel isim koyacaktım.
Elif,Eylül (zamanlamayı denk getirirsem), Gülce
Bu aralar Mina da hoşuma gidiyor.
Oğlanların ismi ne?
Boğa sakar olmaz canım
yükselenin ne senin aceba??
evet çok sakarım maalesef burçtanmış dimekkibende aynıı dolastğımız magazadan cantamla herseyi arkmadan dökerim
sende benimAsyalı her a.s. dediğimde aklıma geleceksin
bak dişi demenden boğa olduğun anlaşılıyorbende bir boğa dişisiyimmmm
çok konuskan , yemege düşkün , erkeğine sadık , ama bi o kadar da bende sizin de söylediğiniz gibi sakarım , muhteşem yemek yapar boğa kadınlarıbir tek balık yapamam illa tavaya yapışır o balıklar asla tek parça çıkmaz
yemek yapabilirm o konularda becerikliğim ama sakarım simetri sorunu mu var anlamadım kivala otel gittik ilk gün banyo kayıyomuş bir ayagım kaydı başım banyo taşına kafayı kaldırıdım aynaya baktım her tarafım kannn kapıyı biri vuruyor oda ark yeni tanısmıstım sese uyandı hemn çamaşırımı giydiğimi hatırlıyom kadın giydirdi 9 dikiş attılarrr
ben nisa ve miray ismine bayılıyorum
evet çok sakarım maalesef burçtanmış dimekki
sende benim
bak dişi demenden boğa olduğun anlaşılıyor
senle benim yükselenimde aynı sanırım
bende geleneksel isim istiyorum canım elif olmaz ailede var eylül de var :)
ben nihan smini düşündm ama çok mu ağır olur bilemedim ki.
biri deniz diğer kağan canım.
ayy valla mı ben duygusallığa hiç gelemem kitycim bildiğin odunum
neyse kızım bana çekmeyecek demek ki..
kızlar benim aklımda hiç isim falan yok sizler kızınız olsa adını ne koymayı düşünürdünüz herkes fikrini söylese olur mu?
nisa yı hiç düşünmemiştim bak güzelmiş mirayı bende çok severim ama kardeşimin eski sevgilisinin adı
Bende sakarlık yok
Mutfak konusunda da muhteşem yemekleirm yoktu evlendikten sonra girdim mutfağa çünkü, şimdi iyi olduğumu söylüyo misafirler
Başıma iş açacağımı bilsem de doğruyu söylerim
Haksızlık görürsem kırmızı görmüş boğaya dönerim
Bahsedilen gibi çok konuşkan veya girişken değilimdir, zamana yayarım bunu karşı tarafın tutumuna göre
İyiysen iyiyimdir, kötüysen çok kötü olabilirim
nisa yı hiç düşünmemiştim bak güzelmiş mirayı bende çok severim ama kardeşimin eski sevgilisinin adı
canım bende geleneksel isimleri seviyorum,
Elif,
Zeynep,
Zehra
Esila
Defne
Esma,
Duru,
Hira
sevdiklerimden.
Kızçeye tek isim koy bence ilerde kendi soyadınıda kullanmak isterse çok uzun olmasın :)
bende benzettim canım karakterlerimizi ii bir anaç evcilim ve bende hep diyorum kii kötü olmayalım eşimle
bak dişi demenden boğa olduğun anlaşılıyor
Aynen tabi çoook kırmızı gördüm hayatta o ayrı yewrum
Evet benimde bi akrep arkadaşım vardı çok fena ve ksıkançtı
Gofretcim hiç öyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?