09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ne bilim adam benden korksun istemedim

O olmayınca anneme filan gidiyodum
Bi daha evde kalırsam cips partisi yerine ekler partisi yapayım iyi aklıma getirdin

öyle yap da içinde kalmasın , aman o hamurişlerini homini gırtlak yaparken sen korkuyomuydun sanki

ye gitsin salla

öyle yap da içinde kalmasın , aman o hamurişlerini homini gırtlak yaparken sen korkuyomuydun sanki

ye gitsin salla

O yemez ki hamurişi bi tane belki en fazla

Hamurişini de homini gırtlak yapan bendim daha fazla ürkitmiyim diyorum

ilahi çek güldürdün beni2 yıldır nası devame diyosun böyle:):)
adamın yanında hep böyle çekingen değilsin heralde??hani sırnaşma falan oluyo mu? yoksa onda da beni hafifmeşrep sanmasın diye yapmıyorum mu diyosun

sabah ben de açma ve simit yedim hesaplara göre sınırımı aşmıyorum ama yie de kendimi çok kötü hissediyorum :26:

tam adamına sordun quarta

Size iğrenç birşey diyim..

Ben kızıma gebeyken tam tamına 30 kilo aldıydım...49'dan 80'e çıktım öyle gittim doğuma..

Sonra 3 sene boyunca 62 kiloda kaldım..dedim bu kilolar gidecek !

suan 50'ye indim..

Az fazla yesem n'apıyorum sizce ?

Gidip kusuyorum..Psikolojim alt üst bu konuda kendime engel olamıyorum..Parmagımla kusturuyorum kendimi

O kadar da değil

hıı ben o yiyo sanıyodum diyete başladı diyodun ya ondan ,

gizli saklı yersin artık napacan , yoksa biyerin şişer görürsün

Önceden 1-2 yiyodu göbek yapınca bıraktı hiç yemiyo, kalan tepsiyi ben bitiriyodum yani
Misafirlikte mecbur kalırsa yiyo 1 tane

Evet öyle yapayım ben hep cips partisi olmaz arada ekler olsun

helal çorap alcam ben sana

Benim abdest yalama olacak yakında bacak görsem bozulacak

Seni gebertirim! Manyak mısın sen! Anoreksik mi olacaksın?

Terliğin tersiyle ağzına vur, su şişesindeki suyu suratına fırlat :) sonra da sarıl öp manyak olsun adam ahahah

elm sen ne çatlaksın yaaaa

Terliğin tersiyle ağzına vur, su şişesindeki suyu suratına fırlat :) sonra da sarıl öp manyak olsun adam ahahah

elm sen ne çatlaksın yaaaa

Kızım erkeği kendine bağlamak istiyosan salak edeceksin iyi ki döndür duvara carp yazmamışım ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…