09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ahaha haklısın :)) yiyosam arkasında duracam !

Neyse suan 50 kiloyum yediklerimin arkasında durabilirim.

Püfff verdiği cevaba bak
Hayır mutfağa yabancı olur da insan bu kadar mı olur ama ?
Misinalı inci ve tülle kurabiye yapılmıyo cicim bebek şekeri filan yapılıyo

kahkaha attım ahahahahahahah

Misina deyince aklıma balık geliyo benim.

Neyse seni sevdiğimden sesimi cıkarmıyorum yoksa seni de pıcaklardım öteki tarafta cehennem atesinde pişirirdin kurabiyeleri

quarta ne yazmışın lez konusuna millet bi tane adam bulamıyo sende secenek cok ahahaha

kahkaha attım ahahahahahahah

Misina deyince aklıma balık geliyo benim.

Neyse seni sevdiğimden sesimi cıkarmıyorum yoksa seni de pıcaklardım öteki tarafta cehennem atesinde pişirirdin kurabiyeleri

Bende seni okurken kahkaha atıyorum
Bi de sen bilmeden güldürüyosun ya o daha komik oluyo

Bende seni okurken kahkaha atıyorum
Bi de sen bilmeden güldürüyosun ya o daha komik oluyo

Adi pisliksin la sen :) Bilmedenmiş benim bilmeden yaptığım hicbirsey yok tmm mı :)

Yalnız bisi dicem, bdvde "sevgili kardeşim, canım" diye yorum yazacaktım beceremedim, kurs almam lazım

ahaha haklısın :)) yiyosam arkasında duracam !

Neyse suan 50 kiloyum yediklerimin arkasında durabilirim.

onun yerine mesela şöyle yapsan;yemeği fazla kaçırınca,50 mekik çeksen.??
ya da ne bilim işte 10 dk spor yapsan ?? bunun gibi şeyler..ben de eskiden sporcuydum,kaslı iriyarı bişydim.sakatlanıp bırakınca,80 e vurdum nerdeyse.spor yapmam da yasaktı..2 sene böyle gitti.üniversite sınavına hazırlanırken 55 kiloya düştüm..psikolojim normale dönmeye başlamıştı çünkü..sakatlığın etkisiyle çökmüştüm de..neyse üni. falan 60 larda gittim. şimdi 54 -55 2 aşağı 2 yukarı gidiyo..hamileyken de 20 k almıştım verdim.
bence üstüne düşünce devamlı aklın kiloda oluyo,rahat bırak kendini,fazla mı kaçırdın,kaçamak olur tabii ki arada.önemli değil de kendine..iyi hissetmedin mi spor yap..ertesi gün az ye..
ama kusma,gerçekten fiziksel olarak çok zararlı..

Haydar dümen top 10 :d

yarıldım bunu okuyunca

Sevgili Hocam,
Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ama o anda prezervatif bulamayınca çorap kullandık. Yine de hamile kalır mı?

Adi pisliksin la sen :) Bilmedenmiş benim bilmeden yaptığım hicbirsey yok tmm mı :)

Yalnız bisi dicem, bdvde "sevgili kardeşim, canım" diye yorum yazacaktım beceremedim, kurs almam lazım

Bende yedim

O zaman müracaat Kadesa olmalı
Pıtırcıklık ders 1 den başlaman lazım sende temel bile yok
Allah sabır versin Kadesa'ya

Haklısın canım yemek borum yanacak yakında ( kötü hastalıga tutulacam diye korkuyorum ALLAH korusun spor yapmak en mantıklısı..

Haydar dümen top 10 :d

yarıldım bunu okuyunca

Sevgili Hocam,
Sevgilimle cinsel ilişkiye girdik ama o anda prezervatif bulamayınca çorap kullandık. Yine de hamile kalır mı?

bak bir numara şu:
hocam kocam benle her yerde her zaman sevişmek istiyo;mutfakta bulaşık yıkarken,ev süpürürken,mail yazarrrrrrrrrrrkkkkeeeeeee..........

böyle bitiyo hahahahhahahah

Bende yedim

O zaman müracaat Kadesa olmalı
Pıtırcıklık ders 1 den başlaman lazım sende temel bile yok
Allah sabır versin Kadesa'ya

Ben sınıfta kalırım kesin :) ağzım da bozuluyo bi de burda

bak bir numara şu:
hocam kocam benle her yerde her zaman sevişmek istiyo;mutfakta bulaşık yıkarken,ev süpürürken,mail yazarrrrrrrrrrrkkkkeeeeeee..........

böyle bitiyo hahahahhahahah

ahahahahahahaha koptum :)

Bi de suna koptum

Değerli okurum, kızın ayağında ne işin vardı? Her yer bitti de bula bula ayağını mı buldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…