09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

ay yapma tahriş oluyom

Eşimle çok mutluyum ama tabi sular duruluyor zamanla
dingin, sakin huzurlu bir sevgiye bırakıyor.
Benim dediğim başka ya aşk işte
aramıyorum herhalde ama coşkusu başka
siz aşık olmadınızmı hiç be

Konuşturma beni kiti, hem anlatırım hem ağlarım git moruklarla konus sen ben aşk kadınıyım ömür biter ask bitmez

İçleri kurumuş bunların sovr ya

Beğenemedin mi ciciiim :)

he ya kurumuş valla , 15 yıl dedinde , ben evlenmedne önce hayatımda da ous yokken konuşuyoduk arkadaşlarla

bi adamla ömür nasıl geçer diye hani insan annesi babasıyla bile sürekli her akşam akşam sıkılıyo dışarı atıyo kendini ama koca başka

Allah eksiksiklerini göstermesin tabi de ,

sonrada çocuk bağı oluyo heralde dimi,anneme bakıyom mesela babama yapışık yaşıyo, babam da aynı şekilde

ulen diyom hiç mi sıkılmazsın

ya farklı bir bağ oluyor.
hayat onsuz olmuyor ama tabi rutine biniyor ne yaparsan yap
hep aynı adam aynı kadın
dibine kadar tanıyorsun , heyecan azalıyor işte öyle

ya farklı bir bağ oluyor.
hayat onsuz olmuyor ama tabi rutine biniyor ne yaparsan yap
hep aynı adam aynı kadın
dibine kadar tanıyorsun , heyecan azalıyor işte öyle

evet monotonluk kesin

hani hareketlilik katın diyolarda ne kadar katılır yaptığın hareketliliklerde gün gelir monoton olur

değişik bişi, tabi ömürlük olsun evlilikler ona bişi dediğim yokda keşke hayatlarımız daha eğlenceli olsa

Ne güzel şeydi aşk, sağ taraftan dikkatini dağıtırken solundan cikolata uzatırdı. Sınav saatlerini kontrol eder listeden sınav cıkışı kapının önünde bulurdun onu. Yağmurda bir şemsiyenin altına sığışmaya calısırdın. Hey gidi günler

ben iki kere köppppeeeek gibi aşık oldum
ama ne aşk,arka arkaya.
tam toplandım derken bi daha vay be ben tam aşk kadınıymışım.
en son eşime aşık oldum etti 3

yada galiba bi kere aşık olmuş olabilirim onu da şurdan anladım

biz ikimiz kantinde konuşurken bize seslenirlerdi biz duymazdık birbirimize bakıp konuşurken

3-4 kere dibimizde adımızı söylerlerdi o zaman bi sıçrardık noluyo diye , öyle olunca aşk mı oluyo

İnsanın birden fazla asık olması ne garip :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…