09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aman boşver yazma ama tuhaf yani birinin gelipte elini yalaması falan sözlü taciz falan olsa ne biliyim yaa

Ya lisede adamın biri beni ellemişti ben de kafa göz dalmıştım elimdeki cantayla, hadi elleme bi derece de yalama töbe töbe

Elmi diğer aşkın kimdi??

Ah lise sondaydım, bilgisayar kursuna gitmiştim, orda gencecik üniversite öğrencisi bir cocuk. Alllahım ne aşktı :) 6 ay cıktık. bana ders calıstırırdı Sonra Allah benden daha cok sevmiş ki yanına aldı. Trafik kazası

Çok acı ya
Bundan sonra aşkta talihinin açılmasını sabırsızlıkla maa topik bekliyoruz artıkın

İlk aşkım ki acayip aşıktım üniversitedeydik ben bir o ikinci sınıf 3 sene sürdü.
Beni aldattı, aldattığı kızla nişanlandı , sonra geri döndü ben istemedim evlendi, onuda aldatmış.
3. evliliğini yapmış.hepsini aldatmış.
Elmi tanıdık geldi mi hikaye

ucuz kurtulmuşsun

Ucuz kurtulmuşsun hic tanıdık gelmedi

Ama ben rüya gibi bir beş sene yasamıstım Ne olduysa evlenince oldu evlilik yaramadı bize

O sınıf arkadaşımlarından biriydi ama kalbimin ritmini artıran tek kişiydi
Bakışlarından onunda beni sevdiğini anlamıştım
Ama memleketini duydum
Benim çok yakın arkadaşım, onun komşusu oluyordu
Şu memleketten olduğuna göre bu iş yaş dedim, bence mezhebi de şu dedim bi dikkat eder misin
Arkadaşım gitti geldi, evet dedi öylelermiş
Ayrım yapmam ailemde yapmaz ama arkadaş veya komşuluk olarak sorun yokta kız vermeye gelince o iş olmaz
Olsa da ben istemezdim zaten arada resmen uçurum vardı

Bu süre zarfında çocuk cesaretini topladı
Ben hayır dedim
O da sevmediğimden sandı
Yıllar geçti asla kimse olmaz sanıyordum, oldu

Ve bu sefer, görüşlerimiz ve ailelerimiz uygundu da
Onun ısrarı ile de olsa başladı bişeyler
Görüştük, konuştuk, artık bende seviyordum
Evlendik

evet ucuz kurtuldum.
sonra ben unutamam dediğim anda karşıma başkası çıktı.
Acayip aşık oldum, evlenmeye karar verdik , daha evvel evlenmiş boşanmış, birde çocuğu varmış.
Söylemeye cesaret edememiş. Bla bla
Bir bozgun daha

Ucuz kurtulmuşsun hic tanıdık gelmedi

Ama ben rüya gibi bir beş sene yasamıstım Ne olduysa evlenince oldu evlilik yaramadı bize

Detay o dediğin bi kere.
adam aldatma manyağı işte.
Hayatına giren herkesi aldatmış ama kapımda yattı o ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…