aman boşver yazma ama tuhaf yani birinin gelipte elini yalaması falan sözlü taciz falan olsa ne biliyim yaa
dur kızım bende daha ne numaralar varda yeri geldikçe:))
ya hoşgeldin diye elimi uzatıyorum adam da ağzına götürüyo ahahahaha midem bulandı :d
Elmi diğer aşkın kimdi??
[sıze=3]
kity sen bie carpe diem yazdın o otelde felanmı çalıştın yoksa
iyiki elini yalamış[/sıze]
Bilmişim
Ah lise sondaydım, bilgisayar kursuna gitmiştim, orda gencecik üniversite öğrencisi bir cocuk. Alllahım ne aşktı :) 6 ay cıktık. bana ders calıstırırdıSonra Allah benden daha cok sevmiş ki yanına aldı. Trafik kazası
Senin bilmediğin beş vakit namaz dicem de onu da biliyosundur çaakaaaal
Çok acı ya
Bundan sonra aşkta talihinin açılmasını sabırsızlıkla maa topik bekliyoruz artıkın
Ama uygulamadıktan sonra
Hee cok beklersinizanasının kaderi kızına ceyiz olurmuş, bizde ask işleri sakat bebişim :
Allah sorsun ! :)
ohoooo anama çekeydim bende bi kazma bulduydum canım babam seviyorum ama kazma yani
İlk aşkım ki acayip aşıktım üniversitedeydik ben bir o ikinci sınıf 3 sene sürdü.
Beni aldattı, aldattığı kızla nişanlandı , sonra geri döndü ben istemedim evlendi, onuda aldatmış.
3. evliliğini yapmış.hepsini aldatmış.
Elmi tanıdık geldi mi hikaye
İlk aşkım ki acayip aşıktım üniversitedeydik ben bir o ikinci sınıf 3 sene sürdü.
Beni aldattı, aldattığı kızla nişanlandı , sonra geri döndü ben istemedim evlendi, onuda aldatmış.
3. evliliğini yapmış.hepsini aldatmış.
Elmi tanıdık geldi mi hikaye
Offf bir kere de söylediğimi onaylayın!bir kere de itaat edin hep itiraz hep itiraz
ucuz kurtulmuşsun
tam adamlarını buldun şeker, forumun ne kadar cazgır hatunu varsa burda
Ucuz kurtulmuşsunhic tanıdık gelmedi
Ama ben rüya gibi bir beş sene yasamıstımNe olduysa evlenince oldu evlilik yaramadı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?