Çok çakalsınağzını burnunu kırıcam senin
Sosyal ağlar ve 10 küsür ortak arkadaş sağ olsun
Onun ilk nişanlısından ayrıldıktan 1-2 yıl sonra
Şimdi tekrar nişanlandığını öğrendim
Mutluluklar diledim içimden
Sosyal ağlar ve 10 küsür ortak arkadaş sağ olsun
Onun ilk nişanlısından ayrıldıktan 1-2 yıl sonra
Şimdi tekrar nişanlandığını öğrendim
Mutluluklar diledim içimden
Allah herkesi yerine yakıştırsın
Hani derlerya her insanın çiinde bir yarası vardır diye
benım içimde öyle bir yara varki ne anlatılır ne derman olur kime
dediğim gibi mahşeri bekliyorum ben
kitym
Ben yok evlilik fobisiymiş, kıl mış tüymüş anlamam kardeş
aldattı mı aldattı.
Bende korktum evlilikten ama kimseyi aldatmadım
insanın ruhunda var aldatma kapasitesi bence
Bu kiti asık mı ne olacakmış D: biz de onun gazını alıyorduk
HAYIR CANIM ex ous ....aşşa kasım paşa..o değil..
Kim o kimmm kim kimmmmm
O sınıf arkadaşımlarından biriydi ama kalbimin ritmini artıran tek kişiydi
Bakışlarından onunda beni sevdiğini anlamıştım
Ama memleketini duydum
Benim çok yakın arkadaşım, onun komşusu oluyordu
Şu memleketten olduğuna göre bu iş yaş dedim, bence mezhebi de şu dedim bi dikkat eder misin
Arkadaşım gitti geldi, evet dedi öylelermiş
Ayrım yapmam ailemde yapmaz ama arkadaş veya komşuluk olarak sorun yokta kız vermeye gelince o iş olmaz
Olsa da ben istemezdim zaten arada resmen uçurum vardı
Bu süre zarfında çocuk cesaretini topladı
Ben hayır dedim
O da sevmediğimden sandı
Yıllar geçti asla kimse olmaz sanıyordum, oldu
Ve bu sefer, görüşlerimiz ve ailelerimiz uygundu da
Onun ısrarı ile de olsa başladı bişeyler
Görüştük, konuştuk, artık bende seviyordum
Evlendik
Tecrübelerime göre hesap mahşere kalmıyor canım
serin ol, her yaranın merhemi vardır umut..
Tmm ask muhabbetini kapatıyorum
aaaaaaaa cidden mi?
peki öncesi mi sonrası mı?
bak ben sana ne diyim,biz de büyük aşk yaşadık 2 sene,ayrıldık.sonra görüşüyoduk arada,evlenme teklif etti,sonra da gidip pavyondan bi kadınla evlendi ve de kadın hamileymiş aynı zamanda...nasıl???* ben ah etmiyorum,inanıyorum herkes layığını buluyo..ve biliyorum bir gün görücem onu perişan haliyle..ki öyle de olmuştur zaten görmeme de gerek yok. kadın zaten öyle zavallı düşmüş falan değilmiş,çirkef bişiydi,beni bulmaya falan çalışmış,kim olduğğumu biliyodu..
aman neyse işte,erkekler çeşit çeşit,de doğrusunu bulanbiliyo muyuz sanırım hayır..
Manyak seni olacam kısım sana inat
akşam kocam gelsin aşk tazeliycem
aaaaaaaa cidden mi?
peki öncesi mi sonrası mı?
bak ben sana ne diyim,biz de büyük aşk yaşadık 2 sene,ayrıldık.sonra görüşüyoduk arada,evlenme teklif etti,sonra da gidip pavyondan bi kadınla evlendi ve de kadın hamileymiş aynı zamanda...nasıl???* ben ah etmiyorum,inanıyorum herkes layığını buluyo..ve biliyorum bir gün görücem onu perişan haliyle..ki öyle de olmuştur zaten görmeme de gerek yok. kadın zaten öyle zavallı düşmüş falan değilmiş,çirkef bişiydi,beni bulmaya falan çalışmış,kim olduğğumu biliyodu..
aman neyse işte,erkekler çeşit çeşit,de doğrusunu bulanbiliyo muyuz sanırım hayır..
aaaaaaaa cidden mi?
Peki öncesi mi sonrası mı?
Bak ben sana ne diyim,biz de büyük aşk yaşadık 2 sene,ayrıldık.sonra görüşüyoduk arada,evlenme teklif etti,sonra da gidip pavyondan bi kadınla evlendi ve de kadın hamileymiş aynı zamanda...nasıl???* ben ah etmiyorum,inanıyorum herkes layığını buluyo..ve biliyorum bir gün görücem onu perişan haliyle..ki öyle de olmuştur zaten görmeme de gerek yok. Kadın zaten öyle zavallı düşmüş falan değilmiş,çirkef bişiydi,beni bulmaya falan çalışmış,kim olduğğumu biliyodu..
Aman neyse işte,erkekler çeşit çeşit,de doğrusunu bulanbiliyo muyuz sanırım hayır..
İşine gelmedi dimi
Ben katılıyorum Kitty'e
aaaaaaaa cidden mi?
Peki öncesi mi sonrası mı?
Bak ben sana ne diyim,biz de büyük aşk yaşadık 2 sene,ayrıldık.sonra görüşüyoduk arada,evlenme teklif etti,sonra da gidip pavyondan bi kadınla evlendi ve de kadın hamileymiş aynı zamanda...nasıl???* ben ah etmiyorum,inanıyorum herkes layığını buluyo..ve biliyorum bir gün görücem onu perişan haliyle..ki öyle de olmuştur zaten görmeme de gerek yok. Kadın zaten öyle zavallı düşmüş falan değilmiş,çirkef bişiydi,beni bulmaya falan çalışmış,kim olduğğumu biliyodu..
Aman neyse işte,erkekler çeşit çeşit,de doğrusunu bulanbiliyo muyuz sanırım hayır..
Hobaaa buda ayrı bir konu başlığı yuh.
Niye şişelim ama albümde anlat sende
zehrini alalım senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?