09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

vuuu çok dokundu demek ki, bişey deme boşver yorumunu da silmicem yeri geldiğinde bende böyle bi gol atıcam kendisine

Nemiş ben başka birşey yazmam yeterki öfke damarımı kabartmasın. Senin hatrın için minimum bu kadar kibar olabildim. Ben ne dedim diyeceğine hala benimle laf yarıştırma derdinde... Gereken cevabı da verdiğimi düşünüyorum? Bana atarlansın önemli değil, umarım gelip senden özür diler yanlış anlamadın dimi falan diye.

Ben ne desem sen gülüyosun zaten
Anladığın manada bi sokuş değildi bu misilleme diyelim..

Ne diyosun çek ya ahahaha sokuş falan hayrola
senin ayarıda bozuyorlar yavaş yavaş dikkat

Yok kaçma biliyoruz sen topicin en hanımefendi kadınısın
Elmi fesat

asdlşasdşladlşsadlşsdalşsdlaşlşsa sokmak demiş akdkaskskl bunun capsini aldım kiti zamanı geldiğinde topiğin girişine asıcam

naptığının farkında olan özür dileyecek olan bu yorumları yapar mı

Yok kaçma biliyoruz sen topicin en hanımefendi kadınısın
Elmi fesat

Mesaim bitti de

Ous erkenciydi, umarım yemek yapmıştır
Yoksa BDV deki gibi bende mi gidince nimeti beğenmesem
Teşekkür yerine tuzu eksik el lezzetin nanay filan mı desem

Metrobüsten çıkıncaki ruh halime bağlı artıkın
İyi akşamlar ahali

Puhahaha kızı bozdunuz sonunda ya
Çekim minnak hanımım ben seni biliyom üzülme

O biizm topiğin kibar hanımefendisi hicbir sey bozamaz onu da yazık herseyi ayıplıyoa cekiyoruz diye acıklama yapıyo garibim

Nick: Özlemcim benden 6 hafta geridesin
Bu arada sütçülerin gözleri renkli oluyorsa, senin eşinle benim eşimin mesleği yanlış bir seçim olmuş... Sütçü yorumu ise bir o kadar talihsiz...

X: 3.olmaya esprinin carpitilmasina burada boyle gereksiz yoruma ve uc noktaya hic gerek yok gercekten

Nick: Ben burda "sütçü"den başka gereksiz yorum görmedim... 3. kişilerin okuduğu bir yere böyle bir yorum atarsanız 3. kişilerden cevap da alırsınız. Ortada bir espri yok ki, çarpıtılmış olsun.

X: Iki kisi arasindaki espiriye mudahale olunca boyle oluyor maalesef. Gordugunuzle kalin lutfen.

X: Ve ayrica gereksiz yorumsa ozlem silebilir sizin sayfanizda paylasilan birsey degil bu

Nick: Anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az. Umarım benim espri anlayışım zayıftır, umarım Özlemin benden başka arkadaşları bahsi geçenyoruma gülmüştür. Hoşça kalınız.

Böyle işte

OOO sertleşmiş durum
sana gelecektir muhtemelen anlamamış yanlışını.
Ama gerçekten hoş değil ortaya yapılan yorum böyle olmaz
en azından sil yorumları alır mesajı belki.

nems uzatmayın artık, belki espri yapmıştır gerçekten ama smiley koymadığı icin yanlış anlamışsınızdır. Kaç yıllık arkadaşın.

Nemiş bana atarlanıyor işte, eğer senin değer verdiğin kadar kıymetli bir insansa senden özür dilemeli. Çünkü üstü kapalı yorumunun çok çirkin olduğunu söyledim.

o hala ulu orta yapılan yorumla biz bizeyken yaptığımız yorumların ayrımında değil gelişine vururum mantığında, ama artık olmaz öyle ben evlendim anne oldum eşim dostum eşimin akrabaları vs var artık face hesabımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…