ama çok saçma değil mi, en çok sevdiğin arkadaşın seninle mutuluğunu böyle paylaşıyor, bir de g ile başlayan arkadaşın yorumuna bak. G'yi daha çok sev bence sen :)
e sen ne zaman doktora gidecen bebişin cinsiyetini öğrencen
KK ye gelsin yewrum
Alırız derdini evelallah
off bir arkadaşım geldi kayınvalidesine taktik istedi :d anlattı anlattı gitti :d basım sisti yemn ederim :d
Sabah gidiyorum, doktorumu değiştirdim ilk defa gitcem buna çok methediyolar. İnşallah dedikleri gibidir...
Çok heyecanlıyım nemiş ben bu gece nasıl uyuycam ya :)
güzin ablamı oldun sen :)
Sabah gidiyorum, doktorumu değiştirdim ilk defa gitcem buna çok methediyolar. İnşallah dedikleri gibidir...
Çok heyecanlıyım nemiş ben bu gece nasıl uyuycam ya :)
nick ne yazdın bakalım :)
nemesis o arkadaşın nasıl biri
seni kıskanıyo olabilir
sen çok seviyorum diyosun ama duygularınız karşılıklı değil gibi
Ay yok bu yeni nesil gelinler cok fenahepimizi suya götürür susuz getirir
didim ki,,,sütçüler renkli gözlü oluyorsaa, bizim herifler yanlış meslek seçmiş sütçü olsalarmış iyiymiş dedim :d
Nemesis o arkadaşın nasıl biri
Seni kıskanıyo olabilir
Sen çok seviyorum diyosun ama duygularınız karşılıklı değil gibi
O zaman kaynanası gelsin
kk da reklamı vardıya bnde üye olmuştum bilet kazanmışım kadınlar matinesi için. ayrın ve tabiiki gidemeyeceğim
kk da reklamı vardıya bnde üye olmuştum bilet kazanmışım kadınlar matinesi için. Ayrın ve tabiiki gidemeyeceğim
ayyyy süper biz napalım bacım daha haftalarca beklicem o açıdan düşün 1 gececik dayan hadi bakalım ne hissediyosun
kızlar ben çıkıyorum öpüyorum sizi,iyi akşamlar
Büyük hissediyorum
Nemiş erkek hissediyorum ama kız da olabilir popom büyüyor çünkü basenlerden almışım kiloyu...
Nemiş bebek genelde sağ tarafımda duruyor, onu da ilk defa pazar günü anladım. Sağ tarafımda bi gerilme hissettim zaten sürekli oluyor bu gerginlik, elimle baktım avcumun içinde yuvarlak bir baskı varSol tarafıma baktım yumuşacıktı, sağ tarafım daha şişkindi, meğersem bebek geriyormuş beni :) İlk defa hissettim varlığını, bir iki defa daha yakaladım sürekli olmuyor. Harika bir duygu inşallah sen de tadacaksın. Daha hareketlerini hissetmiyorum ama :)
offf sorma içime oturdu.Bana da geldi ama haftaici nasıl gidelim ya
bende giderdimki benim ctesi kalmış aklımdagündüz vakti yaa
çalışmayanlara göre o matine
ceceli için gitmek isterdim bende
esss deli rüzgarladaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?