09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Nemesis o arkadaşın nasıl biri
Seni kıskanıyo olabilir
Sen çok seviyorum diyosun ama duygularınız karşılıklı değil gibi

Sabah gidiyorum, doktorumu değiştirdim ilk defa gitcem buna çok methediyolar. İnşallah dedikleri gibidir...

Çok heyecanlıyım nemiş ben bu gece nasıl uyuycam ya :)

ayyyy süper biz napalım bacım daha haftalarca beklicem o açıdan düşün 1 gececik dayan hadi bakalım ne hissediyosun

kk da reklamı vardıya bnde üye olmuştum bilet kazanmışım kadınlar matinesi için. ayrın ve tabiiki gidemeyeceğim

Nemesis o arkadaşın nasıl biri
Seni kıskanıyo olabilir
Sen çok seviyorum diyosun ama duygularınız karşılıklı değil gibi

sanmam be canım, bak benim düğünüme üniversiteden gelen tek arkadaşım oydu, ki istanbuldan geldi diğerleri yok izin alamadık yok nerde kalcaz diye laga luga yaptı, ben tatile Ankaraya geldiğimde bir günlüğüne gene çıktı geldi Ankaraya 3-5 saat oturduk hızlı trenle geri döndü öylede kadir kıymet bilir kıskanıyo falan diyemem yani Allahtan korkarım

ayyyy süper biz napalım bacım daha haftalarca beklicem o açıdan düşün 1 gececik dayan hadi bakalım ne hissediyosun

Büyük hissediyorum

Nemiş erkek hissediyorum ama kız da olabilir popom büyüyor çünkü basenlerden almışım kiloyu...

Nemiş bebek genelde sağ tarafımda duruyor, onu da ilk defa pazar günü anladım. Sağ tarafımda bi gerilme hissettim zaten sürekli oluyor bu gerginlik, elimle baktım avcumun içinde yuvarlak bir baskı var Sol tarafıma baktım yumuşacıktı, sağ tarafım daha şişkindi, meğersem bebek geriyormuş beni :) İlk defa hissettim varlığını, bir iki defa daha yakaladım sürekli olmuyor. Harika bir duygu inşallah sen de tadacaksın. Daha hareketlerini hissetmiyorum ama :)

ben de erkek hissediyorum inşallah benimde hissedeceğim günler gelir, hemencecik yaz buraya çatlarım ama kız gibi sanki seninki

Bana da geldi ama haftaici nasıl gidelim ya
offf sorma içime oturdu.

arkadaşlar yarın gidebilecek tanıdıklarınız varsa benim yerime gidebilirler. 13:00 te başlıyormuş.

gündüz vakti yaa
çalışmayanlara göre o matine
ceceli için gitmek isterdim bende

esss deli rüzgarladaaaaa :)
bende giderdimki benim ctesi kalmış aklımda yoksa başvurmam bile napıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…