09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

elmişim ,bak sana bi tavsiye,saç rengini birazcık açtır. şöyle kahve tonları olsun,siyah yüz hatlarını çok sertleştiriyo..
halbuki sen ne kadra yumuşakbaşlı ,tatlı bi kadınsın..

elmm kızım gülsene yaa azcıkk

benim ön dişlerde yamuk şebek gibi sırıtırım hepp

gülüşünü görek azcık

bak sana gülen bi foto koyucam 32 diş tekmili birden ama cok eskilerden

en güzel koku daha doğrusu güzel kokunun ham maddesi demek

ohhh misss o zaman

elmişim ,bak sana bi tavsiye,saç rengini birazcık açtır. şöyle kahve tonları olsun,siyah yüz hatlarını çok sertleştiriyo..

quarta platin sarı haric her rengi denedim bebişim. Bana siyahı cok yakıstırdılar ama azar azar acıcam yaza kadar, bal köpüğü gibi karamel gibi

tatlıyım dimi ama yumuşak BAŞ tartışılırt ahahaha

elmoş yivrum saçına yamulayım...Güzel olmuşsun hatun

Saol bebişmmmm

çook haklısın , bende siyahtım , açtırdım şimdi saçlarımı herkes gençleşmişsin sanki diyo, yüz hatların yumuşamış, gülüşün bile değişmiş diyolar, siyah biraz sert yapıyo

Ben çok zavallıyım yaa ne kendi tarafım ne eşimin tarafı burada...Yalnız bir aileyiz lan biz !

Eziğiz...

bende bir dönem siyah kullandım kaşlarım sırıtmasın diye mecbur ecik onları da boyuyodum yüzüm kemikli kodum mu oturturum modunda geziyodum

canım eski foto istemiyoruz yok koyma,eskiler eskide kalsın,evdeki albümüne koy sen onları..
aa bu arada ben saç rengimi değiştirmiştim söylemedim sanırım.açtırdım birazcık..foto koyarım bi ara...
bence karamel değil de fındıkkabuğu yap bayılırım o renge..

Nice güzel senelere balım
iyiki doğdun iyiki arkadaşımız oldun :)

Güzel yürekli böcüşüm, çook çook mutlu ol yeni yaşınla gelecek güzel günleri karşıla.

Tabi tabi çok yumuşak başlıdır o

Ben çok zavallıyım yaa ne kendi tarafım ne eşimin tarafı burada...Yalnız bir aileyiz lan biz !

Eziğiz...

Ben bu durumdan memnunum aslında
Ama çocuk meselesi yüzünden gitmeyi düşünüyorum, yoksa gitmezdim
Annelerimiz yakın mesafe sayılırlar, birine yakın ötekine de yakın demek çünkü
Curcunayı da sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…