09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

aslında özlemin bed ekız ibi geliyo ama kararsızım

hadi hayırlısı nickcan rüyanda da görmüştün zaten , isim araştırmalarına başlamak lazım , hadi bakalım sağlıkla gelsin pipican

nobody gel kurtar beni bunlardaaaaaaaaaaaaaaaan :) özelde pıcaklıyolar beni :)

hadi hayırlısı nickcan rüyanda da görmüştün zaten , isim araştırmalarına başlamak lazım , hadi bakalım sağlıkla gelsin pipican

Cinsiyet tahimini yaparken pipiş mi geliyor pıtış mı diyorduk eşimle hahah Sabah otobüsteyken aradım eşimi, diyecektim pipiş geliyor ama utandım Erkek dedim sadece

nobody gel kurtar beni bunlardaaaaaaaaaaaaaaaan :) özelde pıcaklıyolar beni :)

nobody bugün çok üzgün çok yakın bir arkadaşımın kızına lösemi teşhisi kondu kendime gelemedim dünden beri daha yedi yaşında kuzucuk

ancak üzgün halimle bile yeterim ben onlara du geleyom.

Aman 5 fotoda bi burda geziniyosunuz
İşim de var bi yandan

Bi yerde yazın da takip edebilelim

nobody bugün çok üzgün çok yakın bir arkadaşımın kızına lösemi teşhisi kondu kendime gelemedim dünden beri daha yedi yaşında kuzucuk

Allah acil şifalar versin

kızlar selam. nick geldimi? haberi verdimi acabaa? cinsiyet belli olmuşş

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin..
tedavisi olan bir hastalık inşallah kısa zamanda iyileşir..

herkes fotolara dağılmı? Allah ızası için biri anlatsın konu ne? elm sendeki son durum ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…