- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
Nemiş burda birisine ısrarla oğlun olacak dedim, doktor kıza benzetti, ben yine erkek dedim. Gerçekten de erkekmiş...
Seninkini kız hissediyorum. Bi de benim karnım 12 haftayken bile yoktu, ondan sonra büyümeye başladı. Hatta birden büyüdü son 2 haftadır. Bugün telefonumu alcam, göbeğimi çeker gösteririrm size
aslında özlemin bed ekız ibi geliyo ama kararsızım
kuzular ben foto çektim şimdi ama iphone kablomu getirmemişim,nası aktarıcam pc ye?
kuzular ben foto çektim şimdi ama iphone kablomu getirmemişim,nası aktarıcam pc ye?
mail at resmi kendine. [
üşenip mail atamamaıştım,halletim şimdi birazdan koyarım..
hadi hayırlısı nickcan rüyanda da görmüştün zaten , isim araştırmalarına başlamak lazım , hadi bakalım sağlıkla gelsin pipican
mail at resmi kendine. [
üşenip mail atamamaıştım,halletim şimdi birazdan koyarım..
senin resmini beklemedeyim
işim var yoksa :)
nobody gel kurtar beni bunlardaaaaaaaaaaaaaaaan :) özelde pıcaklıyolar beni :)
quarta biz de ofiste pcyi bağlayamıyoruz yasak, telefonunda internet varsa faceye yükle ordan alır buraya yüklersin :)
nobody bugün çok üzgün çok yakın bir arkadaşımın kızına lösemi teşhisi kondu kendime gelemedim dünden beri daha yedi yaşında kuzucuk
ancak üzgün halimle bile yeterim ben onlara du geleyom.
nobody bugün çok üzgün çok yakın bir arkadaşımın kızına lösemi teşhisi kondu kendime gelemedim dünden beri daha yedi yaşında kuzucuk
kızlar selam. nick geldimi? haberi verdimi acabaa? cinsiyet belli olmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?