ay tüh kaçırdım. eşşek sıpası. seninde kaynanalığın hiç çekilmez beter bişi olursun püfffBurdayımDünürlük bile yaptım yavrum
nobody gel kurtar beni bunlardaaaaaaaaaaaaaaaan :) özelde pıcaklıyolar beni :)
herkes fotolara dağılmı? Allah ızası için biri anlatsın konu ne? elm sendeki son durum ne?
herkes fotolara dağılmı? Allah ızası için biri anlatsın konu ne? elm sendeki son durum ne?
nobody bugün çok üzgün çok yakın bir arkadaşımın kızına lösemi teşhisi kondu kendime gelemedim dünden beri daha yedi yaşında kuzucuk
ancak üzgün halimle bile yeterim ben onlara du geleyom.
slm piyocan , durum yok aslında nick in oğlu oluyomuşşelminde fotolarına bakıyoz öle
Allahım şifa versin yavruya ve tüm kuzucuklarımıza(
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff daraldımmmm yaaaa ben :26::26::26::26::26::26:
Sen dağılmaya meyilli geldin zaten yaw
Ben beğendiğim çantaya bakmaya gidecem
daralma yahuuu , ortamın müsaitse hareketli bi müzik açıverrr ,kendine gel silkelennkokoş kızın gelsin aklına
Banka işlerimi hallediyim
sonra çantama bakıyım 40 taksit yaparlarsa alıyım
banka işlerimi hallediyim
sonra çantama bakıyım 40 taksit yaparlarsa alıyım
kuzum cocuk lar konusunda çok hassasım ya yavrucak daha 7 yaşında ya
OLOR]
elm tabii ki sen bilirsin. ama buraya konu açanlara yorum yapan sen değilmiydin olsun o beni seviyor bende onu diye? insan bazen bazı şeyleri görmek duymak bilmek inanmak istemiyor. çünkü bazı şeyler daha cazip geliyor. şimdi affedeceksin ama bir gün gururmu ayaklar altına aldım geldim değer miydi diyeceksin? çünkü geriye dönüp baktığında sana verdiği belki 1-3 çocuk olacak ama herşeyi mutluluğu bile içinde bişeyler kırık olarak yaşayacaksın. acısı bile bal lafı varya hani o senin için geçerli olmayacak çünkü sen acıyı dibe kadar yaşadın. çünkü bazı şeyler asla affedilmez ve ben seninnde affedebileceğini düşünmüyorum.
bunlar benim dışarıdan nacizane yorumlarım. ne kendim için yapabiliyorum nede benim için mantıklı yorumları alıp kendime rehber yapıyorum. seviyorumya kabul edersem herşey toz pembe olacak gbi. olmayacak biliyorum ama dönmek istiyorum. ben acıyı seviyorumherşey bi yana ben kendisiyle görüşünce hem özlem gideriyorum çünkü fikirlerini konuşmasını sesini çok özlüyorum, hemde ne kadar mantıklı bir karar verdiğimi tasdik ediyorum. maal aynı mal çünküü...
luvimi pradamı neki çokmu pahalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?