09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bende 1.5 yasındayken kestırdım ya bebekken olsun bıtsın buyumesıne gerek yok bence
valla cocuk sunnet oldu sankı benı kopardılar o gun hasta oldum butun sıkıntıdan

whuuu ayıplı konulara girilmiş eferim
gel gel çekirge gelmeden konuşlaım kapatalım

tamam tamam inandık

benim oğlumun çükünüde sünnetçi kesti doktor değil gayette güzel oldu
ayrıca ailemizin sünnetcisi o zamanında eşimide o sünnet etmiş adama babadan sünnetçi
eşimde test ettik onayladık oğlumuzuda yaptırdık

iyide yaww o adamlar ne kadar tüysüzlerrrrrr hiç inandıcı değil...bekarlar kanmaynnn

biizmkinin cok buyuktu sunnet olunca kuculdu yazık ya yavruma

canım sen yazdıklarımı anlamadın snaırım

şimdii çocuğu alıyorun gtürüyorsun

kestırıp getiriyorsun çocuk iyileşiyor

kımsenın ruhu duymuyor

sonrada bıkaç sene sonrada olabılır bır cemıyet yapıyorsun

yanı çocuk sunnet çoktan olmuş oluyor düğününde rahatça koşup oynuyor

evet çekirge gelmeden don kilot jartiyer bokser olanca kon uşalım sonra hangi elbisenin altına hangi ayakkabı giyilir konusuna döneriz

bende 1.5 yasındayken kestırdım ya bebekken olsun bıtsın buyumesıne gerek yok bence
valla cocuk sunnet oldu sankı benı kopardılar o gun hasta oldum butun sıkıntıdan

kıs ben videoya bile çektim çok küçüktü zaten bayıltmadılar bi iğne yaptılar ordan o kadar kanda yoktu hiç

bend eo yaşlarda kestirdim hastanede , fıtık ameliyatı oluyodu oda arada yapıldı
ay ben neredeydimkii acaba

rapor yazıyodun. iyi olmuş olmadığın, sonra rapora pipi, çiük falan yazardın alimallah

şimdi anladım canım çocuğa baskı kuracak kimse yoksa iyimiş

evet çekirge gelmeden don kilot jartiyer bokser olanca kon uşalım sonra hangi elbisenin altına hangi ayakkabı giyilir konusuna döneriz
koptum

eşim ortaokuldayken sünnet olmuş nerdeyse evlense çocuğu olcak cinsten

klasik kardeşini bekleme durumları, ilk kv ile tanışmaya gittiğimde eşimle sevgiliyiz 1 aylık tv sehpasının üstünde sünnet kıyafetli 2 kişi gördüm biri koca adam yerlere yarılmıştım gülmekten kv o günden sonra bana gıcık kapmış olabilir

çok fenasın çokkk
iyide yaww o adamlar ne kadar tüysüzlerrrrrr hiç inandıcı değil...bekarlar kanmaynnn
illa tüymü olmasıl azım
evet artık hep öyle yapıyolar

:13::13:

sunnetçiye baya süpriz olmuştur

kıs ben videoya bile çektim çok küçüktü zaten bayıltmadılar bi iğne yaptılar ordan o kadar kanda yoktu hiç

bbilim ben cok hassasım gelme usutme kan fılan dıye cocuk orada kesılıyor abım ben yengemdık yanında dıger akrabalar salonda oynuyolardı dadlu cadı dıkkatını cekerım dugun degıl eglenceydı :)
ben aglıyodum :S senınkı kucukmus anlamamıs benımkı gene 1.5 yasındaydı
agla agla hasta ettım kendımı ya
zaten ben cocuguma kılına zarar gelse dayanamıyorum buyudugunde sokak kavgalarına karısıcam bu gıdısle

bende öyleyimde bizimki hissetmemişti birde benimki anestezi almadı işte anestezi bile insanı endişelendiriyor

ben kocamın sunnet yasını bılemıyorum zaten oncesı benı ılgılendırmez sonrasıyla ılgılıyım ben hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…