bende 1.5 yasındayken kestırdım ya bebekken olsun bıtsın buyumesıne gerek yok benceya düğün olayı değil aslında kat hani eş dos akraba güya çocuğa takılacak ya sürekli işte çükün kesilcek lan pipin kesilcek şeklinde söylemlerde bulunması çocukta endişe yaratıyormuş
hani düşünsene birinin sürekli sana bi yerinin kesileceğini söylemesi nasıl bir duygu ?
pipisinin kıstırılacağı korkusu kaplıyormuş çocuğu bilinç altında sonrada pipisi ne zaman bi yere girseaf edersiniz bu konuyu açık açık sölüyorum ama bu şekilde anlatılır ancak
bilinç altı o durumda hemen işimi görüym çıkım havasına gidiyormuş işte
evet bencede bunları ancak gayler giyer
ama giyen normal insanlarda vardır kanımca
piyon bu arada dün senlik bi konu attım buraya çok ayıplı diye kimse bakamadı malesef
whuuu ayıplı konulara girilmişeferim
ay bılmıyom anacım prensesmı demelıydım
ama ben oralıyım valla ahanda burcuya sorun o benı tanıyor
sımdı yalan atıyor gıbı olmım
hanı boyle top modeller oluyorya popolar yüsyuvarlak
bızımkılerın boyle degıldırkı yer cekımıne nasıl yenık dustuklerını gorurduk gıymıs olsalardı
bu kadar bıle olmazdı yanııı
Bence tanıdıklarına sor.
Deneyimli olanlar bilir sizin bulunduğunuz şehirde.
Ben özel hastaneden randevu bile almıştım,3 kişiyle konuştum .
Hepsi aynı sünnetçiyi övdü, donanda evde o sünnetçiyi yaptırdık.
bence hoş nerde satılıyomuş bunlar
benim oğlumun çükünüde sünnetçi kesti doktor değil gayette güzel oldu
ayrıca ailemizin sünnetcisi o zamanında eşimide o sünnet etmiş adama babadan sünnetçi
eşimde test ettik onayladık oğlumuzuda yaptırdık
ya düğün olayı değil aslında kat hani eş dos akraba güya çocuğa takılacak ya sürekli işte çükün kesilcek lan pipin kesilcek şeklinde söylemlerde bulunması çocukta endişe yaratıyormuş
hani düşünsene birinin sürekli sana bi yerinin kesileceğini söylemesi nasıl bir duygu ?
pipisinin kıstırılacağı korkusu kaplıyormuş çocuğu bilinç altında sonrada pipisi ne zaman bi yere girseaf edersiniz bu konuyu açık açık sölüyorum ama bu şekilde anlatılır ancak
bilinç altı o durumda hemen işimi görüym çıkım havasına gidiyormuş işte
bende 1.5 yasındayken kestırdım ya bebekken olsun bıtsın buyumesıne gerek yok bence
valla cocuk sunnet oldu sankı benı kopardılar o gun hasta oldum butun sıkıntıdan
bend eo yaşlarda kestirdim hastanede , fıtık ameliyatı oluyodu oda arada yapıldıbende 1.5 yasındayken kestırdım ya bebekken olsun bıtsın buyumesıne gerek yok bence
valla cocuk sunnet oldu sankı benı kopardılar o gun hasta oldum butun sıkıntıdan
ay ben neredeydimkii acaba
şimdi anladım canım çocuğa baskı kuracak kimse yoksa iyimişcanım sen yazdıklarımı anlamadın snaırım
şimdii çocuğu alıyorun gtürüyorsun
kestırıp getiriyorsun çocuk iyileşiyor
kımsenın ruhu duymuyor
sonrada bıkaç sene sonrada olabılır bır cemıyet yapıyorsun
yanı çocuk sunnet çoktan olmuş oluyor düğününde rahatça koşup oynuyor
evet çekirge gelmeden don kilot jartiyer bokser olanca kon uşalım sonra hangi elbisenin altına hangi ayakkabı giyilir konusuna döneriz
iyide yaww o adamlar ne kadar tüysüzlerrrrrrhiç inandıcı değil...bekarlar kanmaynnn
benim oğlumun çükünüde sünnetçi kesti doktor değil gayette güzel oldu
ayrıca ailemizin sünnetcisi o zamanında eşimide o sünnet etmiş adama babadan sünnetçi
eşimde test ettik onayladık oğlumuzuda yaptırdık
illa tüymü olmasıl azımiyide yaww o adamlar ne kadar tüysüzlerrrrrrhiç inandıcı değil...bekarlar kanmaynnn
evet artık hep öyle yapıyolarcanım sen yazdıklarımı anlamadın snaırım
şimdii çocuğu alıyorun gtürüyorsun
kestırıp getiriyorsun çocuk iyileşiyor
kımsenın ruhu duymuyor
sonrada bıkaç sene sonrada olabılır bır cemıyet yapıyorsun
yanı çocuk sunnet çoktan olmuş oluyor düğününde rahatça koşup oynuyor
evet çekirge gelmeden don kilot jartiyer bokser olanca kon uşalım sonra hangi elbisenin altına hangi ayakkabı giyilir konusuna döneriz
bend eo yaşlarda kestirdim hastanede , fıtık ameliyatı oluyodu oda arada yapıldı
rapor yazıyodun. iyi olmuş olmadığın, sonra rapora pipi, çiük falan yazardın alimallah
eşim ortaokuldayken sünnet olmuş nerdeyse evlense çocuğu olcak cinsten
klasik kardeşini bekleme durumları, ilk kv ile tanışmaya gittiğimde eşimle sevgiliyiz 1 aylık tv sehpasının üstünde sünnet kıyafetli 2 kişi gördüm biri koca adam yerlere yarılmıştımgülmekten kv o günden sonra bana gıcık kapmış olabilir
kıs ben videoya bile çektim çok küçüktü zaten bayıltmadılar bi iğne yaptılar ordan o kadar kanda yoktu hiç
bbilim ben cok hassasım gelme usutme kan fılan dıye cocuk orada kesılıyor abım ben yengemdık yanında dıger akrabalar salonda oynuyolardı dadlu cadı dıkkatını cekerım dugun degıl eglenceydı :)
ben aglıyodum :S senınkı kucukmus anlamamıs benımkı gene 1.5 yasındaydı
agla agla hasta ettım kendımı ya
zaten ben cocuguma kılına zarar gelse dayanamıyorum buyudugunde sokak kavgalarına karısıcam bu gıdısle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?