09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

bend eo yaşlarda kestirdim hastanede , fıtık ameliyatı oluyodu oda arada yapıldı

rapor yazıyodun. iyi olmuş olmadığın, sonra rapora pipi, çiük falan yazardın alimallah

ığğyyy Allah korumuş o zman :tahtayavuransmiley:

konuyuda anlatsanızda muhabbete girsek artık. sünneti geçelim

aile yadigarı sünnetçi
Kameraya sen mi aldın
Ben mutfakta bekledim,bitince geldim.oğlumu görür görmezde bayıldım

bende öyleyimde bizimki hissetmemişti birde benimki anestezi almadı işte anestezi bile insanı endişelendiriyor

benımkıde lokal oldu bılseydım genel oldururdum ya ben hasta oldum benle alakalı yanı

:26::26::26::26::26: düğün , eğlence:26::26::26: tamam eğlence

ben aşı yapılırken bıle ağlıyorum

hemşire benımı teselli etsın çocuğmı baksın şaırıyor

zaten ben sağlık ocağına gıdınce eli ayağına karışıyo kadının

sünnette önce benı bayıltmaları lazım yoksa ortalığı telaşa verırım doktor bişi yapamaz

ıyk erkeği giymedin bnunları ya iğrenç adama olan saygım biter anında

bide tüysüz olucaklar tabee bence bunlar gayyy kesin bunlarda kadın rolünde olan gaylerdir

Hımmm bir sünnet muhabetidir gidiyorken okullar kapanır kapanmaz bizde halledicez o işi.
Çoook korkuyorum, keşke küçükken yaptırsaydık anlamadan.
artık hayırlısı

bende kıızm sarılık olduğunda öyle olmuştumbi tanem ağlarken hastanede düşürdü göbeğini

Etkilnecek yaşı geçsin diye abartanlar da olmuyor değil tabii
Benim kuzenim kardeşi büyüsün de onla sünnet olsun diye ergenliğe yakındı belki girmiş bile olabilirdi sünnet olduydu
Hrkes biz de dahil çocukluk işte dalga geçiyoduk işte sünnetçi neyle kesti testereyle mi falan diye
Ne kadar iğrenç bi espri ya aslında

ahh kuzum ahh bılırım ya
bende oyleyım
genel anestezıyle yaptır bence
ıyk erkeği giymedin bnunları ya iğrenç adama olan saygım biter anında

bide tüysüz olucaklar tabee bence bunlar gayyy kesin bunlarda kadın rolünde olan gaylerdir

durup durup bızı gerı sardırıcan dımı senın gıbı cıcegı burnunda evlenmek uzere olan bır bayana yakısıyormu bunlar gonca

ığğyyy Allah korumuş o zman :tahtayavuransmiley:

konuyuda anlatsanızda muhabbete girsek artık. sünneti geçelim
canım japonya penis festivali yaz izle
aile yadigarı sünnetçi
Kameraya sen mi aldın
Ben mutfakta bekledim,bitince geldim.oğlumu görür görmezde bayıldım

bende giremem sandım içeri hatta hazırlandım aşağı bahçeye inecektim kapıdan çıkarken eşim dediki gel gel hele dayanamazsan gidersin sonra içeri girdim dedi iğnesini yaptık ben o ara banyoda kapıları kapatmıştım bekliyordum sesini duymum diye
adam pipiyi çekti hiç hissetmedi benimki dedimki iyice uyuşmuş
bide bizim sünnetçi koterle kesti o yüzden kan hiç yoktu bir dikişi vardı sadece zaten çok rahattı sonrasındada başına sarık gibi gazlı bez sardı çiş yaptıkca ağlar tek dedi hakkatende öyle oldu birde o gece belek yaptık biz rahat uyusun diye öylede oldu zaten
evet ben aldım kameraya

bencede gay bunlar zaten bukadar tuysuz erkek hangı kadnın cezbederki

işin sırrı tüyde diyorsun

benımde oglan sarılık olmustu
artı erken dogdu
ama ıyıkıde erken dogmus ya erken dogmasa karnımda bebemle terk edılcekmısım ne bıcım psıkolojım bozulurdu ha vardır bır hayır ıste
oy benım bebegım cok tatlı resımlerını gordunuzmu a dostlar

Çiş yapmamak için bazı çocuklar sıkıyorlarmış kendilerini.
Yanıyor herhalde , ay şimdiden içim eziliyor zaten ya.
Bilim kaç günde toparlandı, sıkıntı geçti??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…