09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

elmmm sana laf sokuşturdum

farketmedinmi

illa alt yazımı geçelim laaa

gördüm gördüm lafına cevabı yapıştırdım aslındaaa

allah allah olabilir biliyo musun? ben de bana salatalığın dokunduğunu kesfetmiştimm bi süre yeme sonr atekrar ye bakalım nolacak

Menü gayet hoş canım bir de börek ekleyebilirsen süper olur.

Ben yarın alkali diyete baslıyorum bugün homini gırtlak yicemm benimle baslamakisteyen el kaldırsınnn

KATİMMMMM resim istiyoruzzzz seni görmek istiyoruuu<<< (MMMMM )
şimdilik pcde resım yok ama çeker atarım bı ara

fare muhabbetını görmedım

o ziyaretçilerin totosu yokmu nesi ayıp

Şunu görünce üstüme alındım. Alınmamam mı lazım?

alkalı dıyet ne demek ben hiç bilmıyorum yiyerek kılo verilebılen bı dıyet istıyorum :26:

alkalı dıyet ne demek ben hiç bilmıyorum yiyerek kılo verilebılen bı dıyet istıyorum :26:

Anlatıcam balım sana. Bi sigara icip geleyim de. Maalesef yiyerek değil boğazını tutarak veriyosun

Şunu görünce üstüme alındım. Alınmamam mı lazım?

kuzu okb ne ki:26:
piyo öyle lafı söyleyip belki sölerim demek olmaz,neyse şimdi söyle bence..bak herkes üstüne alınıyo,aslında çekincemiz bişi yok ama herkes birbirinden şüphe ediyo böyle olunca..
ben o yorumunu da görmemişm elmiş cvp yazınca gördüm. bizim topik için mi genel kk içn mi dedin anlamadım ama..:26:

merak ettım gogldan bakayım yaza kadar kılo versem barı

vardır vardır kesın vardır :26::26:

canım ya olamayan kıyafetleri en iyisi birilerine verip kurtulmak çünkü varla yok arası oluyo hep bi yerde lazım olursa diyoruz bekleyip duruyo

canım ben hiç üzerime alınmadım siz nie alındınızki hahahahahahhaa

canım ya olamayan kıyafetleri en iyisi birilerine verip kurtulmak çünkü varla yok arası oluyo hep bi yerde lazım olursa diyoruz bekleyip duruyo

kıme vereyımki yokki çevremde ıhtıyaç sahıbı geçenlerde gene ayırdım verdim sonradan çöpe atmışlar gördum giyilmiycek şeyler değildi kazaklar falan marka sayılırdı kımsenın ıhtıyacı çevremde

okb demese iyiymiş
sende haklısın ben genelde anneme yolluyorum o birilerine veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…