- 12 Mart 2013
- 1.520
- 13
- 88
telefonumun ara kablosu bozukneden şimdi değil :)
KATİMMMMM resim istiyoruzzzz seni görmek istiyoruuu<<< (MMMMM )
elmmm sana laf sokuşturdum
farketmedinmi
illa alt yazımı geçelim laaa
Yok değil
Bişey dokunuyo gibi bana
Hatta domatesten şüpheleniyorum
Haftasonu domates yemiştim pazartesi kötü olmuştum
Dün biraz iyiydim akşam salata yedim yine böyle oldum
Aslında çok severim domatesi ama durdu durdu şimdi mi dokundu bilmiyorum :120:
h.sonu yeni gelinimizi yemeğe çağırayım diyorum
nişandan sonra ilk kez bir arada olacağız da :)
menüyü şöyle belirlerdim
mercimek çorbası (havuç ve patatesi rendelicem sovr pampamın tarifi:)
et kavurma (kırmızı ve yeşil biber soğan ve domatesli)
pilav
ortaya : meksika salatası + yoğurtlu kereviz salatası + yeşil salata
yeterlimi sizce totalde 6 kişi olcaz
şimdilik pcde resım yok ama çeker atarım bı araKATİMMMMM resim istiyoruzzzz seni görmek istiyoruuu<<< (MMMMM )
slm canm
yazlıkları kaldırdınmı
ne kadr becerüklüsün
bende halıları yıkatacam fare muabbetinden sora içim rahat etmiyor eve girmiş gibi hissediyorum
bu arada bu kadar ziyaretçinin içinde kızım toto moto dedin ama ya namahrem varsa
forumda ya forumda yanii.. seviyo gibi görünüp sevmemeler, aklınca terslemeler, çok bilmişlikler, söyleyince inkarlar, hergün hiçbişey olmamış gibi şeker şeker konuşmalar, ama özelden çekiştirmeler...
evet evet şaşırmayın burada, okb'ler burada. ve görüldüğü gibi uzaktan izliyor ve acıyorum. dürüst olamayışlarına içinde patlayışlarına.. bi süre daha izler sonra bombayı patlatırım artıkyada değmez diyip uzaklaşırım.. bilemedim şu an.
alkalı dıyet ne demek ben hiç bilmıyorum yiyerek kılo verilebılen bı dıyet istıyorum :26:
şimdilik pcde resım yok ama çeker atarım bı ara
fare muhabbetını görmedım
o ziyaretçilerin totosu yokmunesi ayıp
merak ettım gogldan bakayım yaza kadar kılo versem barıAnlatıcam balım sana. Bi sigara icip geleyim de. Maalesef yiyerek değil boğazını tutarak veriyosun
bilmem soralım
ziyaretçiler
heyyy huhuuuuuuuuuuuu
Şunu görünce üstüme alındım. Alınmamam mı lazım?
bilmem soralım
ziyaretçiler
heyyy huhuuuuuuuuuuuu
Şunu görünce üstüme alındım. Alınmamam mı lazım?
merak ettım gogldan bakayım yaza kadar kılo versem barı
vardır vardır kesın vardır :26::26:
asyam ousla nasılsınız ?
kuzu okb ne ki:26:
piyo öyle lafı söyleyip belki sölerim demek olmaz,neyse şimdi söyle bence..bak herkes üstüne alınıyo,aslında çekincemiz bişi yok ama herkes birbirinden şüphe ediyo böyle olunca..
ben o yorumunu da görmemişm elmiş cvp yazınca gördüm. bizim topik için mi genel kk içn mi dedin anlamadım ama..:26:
canım ya olamayan kıyafetleri en iyisi birilerine verip kurtulmak çünkü varla yok arası oluyo hep bi yerde lazım olursa diyoruz bekleyip duruyo
canım ben hiç üzerime alınmadım siz nie alındınızki hahahahahahhaa
bakışıyoruz
cidden liseye gidiyo gibi hissediyorum kendimi
evdeki fare dahada birleştirdi bizi
okb demese iyiymişkuzu okb ne ki:26:
piyo öyle lafı söyleyip belki sölerim demek olmaz,neyse şimdi söyle bence..bak herkes üstüne alınıyo,aslında çekincemiz bişi yok ama herkes birbirinden şüphe ediyo böyle olunca..
ben o yorumunu da görmemişm elmiş cvp yazınca gördüm. bizim topik için mi genel kk içn mi dedin anlamadım ama..:26:
sende haklısın ben genelde anneme yolluyorum o birilerine veriyorkıme vereyımki yokki çevremde ıhtıyaç sahıbı geçenlerde gene ayırdım verdim sonradan çöpe atmışlar gördum giyilmiycek şeyler değildi kazaklar falan marka sayılırdı kımsenın ıhtıyacı çevremde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?