Eki Görüntüle 813446 fırında kaşarlı karnıbahar yaptım her gün yesem bıkmam bu ara
hahahahahahahahhaha ağzımdan elmayı puskurdum
liseli wuwwwwww dantelli çamaşırda al bari
güzel kamufle etmişsin canım ama üstüne baklavada sersen alttaki karnıbaharben hiç sevmem
dantelli güpürlü fiyonklu hepsi mevcut kiaama olmuyolar tabi
Eki Görüntüle 813446 fırında kaşarlı karnıbahar yaptım her gün yesem bıkmam bu ara
ben bayılıyorum pırasa ıspanak karnıbahar brokoli
hele bu ara daha bi düştüm sebzeye iyikide böyle oldu yoksa çok kilo yapardı mesela ben karnıbaharı haşlar yumurtaya bular kızartırdım sarımsaklı yoğurtta döktümmü üstüne hmmmmmmmm ama şimdi kızartmalar midemi kaldırıyo
kıme vereyımki yokki çevremde ıhtıyaç sahıbı geçenlerde gene ayırdım verdim sonradan çöpe atmışlar gördum giyilmiycek şeyler değildi kazaklar falan marka sayılırdı kımsenın ıhtıyacı çevremde
seviyomusun bilmem ama yeşil mercimek yemeği de ye nems, etten daha fazydalıymış
birde ben vitamini kaçmasın diye haşlamıyorum önceden , düdüklüde 5-6 dk da pişiyo zaten
seviyomusun bilmem ama yeşil mercimek yemeği de ye nems, etten daha fazydalıymış
birde ben vitamini kaçmasın diye haşlamıyorum önceden , düdüklüde 5-6 dk da pişiyo zaten
canım benim etrafımda var giyen de,arada sırada hürriyet gazetesinde ayşe aral var,yetiş ayşe diye bi köşe yapıyo.
ihtiyaç sahipleri yazıyo.oradan birilerine gönderebilrsin,yazık çöpe gitmesin.ne kadar ihtiyacı olan insan,çocuk genç var bilsen..ben bi kısmını onlara gönderiyorum..sen de bi bak istersen..
canım benim etrafımda var giyen de,arada sırada hürriyet gazetesinde ayşe aral var,yetiş ayşe diye bi köşe yapıyo.
ihtiyaç sahipleri yazıyo.oradan birilerine gönderebilrsin,yazık çöpe gitmesin.ne kadar ihtiyacı olan insan,çocuk genç var bilsen..ben bi kısmını onlara gönderiyorum..sen de bi bak istersen..
oyyyyyy sovr 'ummmm yeşil mercimeğe bayılırımmm ben hele böreğine oyyyy
erkek olunca et yenır kız olunca sebze dıye bı hurafe duymuştum hakıkatende ete çok düşmüştüm hamıleyken kurban bayramı olmuştu 4 aylık falan hamıleydım çiğ eti dişleyesim geliyodu
az sabret sezonu dehşet açarsınız
okb neki laaaa
sen elini çabuk tutta next ous bulda sezonu beraber açalım
ay utandım birden
ben batmanda iyice etçil olmuştum ama hamilelikten sonra eti sadece kıyma olarak yemeklerin içinde yiyebiliyorum, başka türlü mümkün değil sebze ve meyve çok yiyorum havuç özellikle
benmi ous bulucamm hahahahahhah hadi baaağğğlımmm
asyam okb ne dedim ??
bakalım tutacakmı benım hurafe senın gibi güzel bi kızın olur mini mini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?