09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

güzel kamufle etmişsin canım ama üstüne baklavada sersen alttaki karnıbahar ben hiç sevmem

ben bayılıyorum pırasa ıspanak karnıbahar brokoli
hele bu ara daha bi düştüm sebzeye iyikide böyle oldu yoksa çok kilo yapardı mesela ben karnıbaharı haşlar yumurtaya bular kızartırdım sarımsaklı yoğurtta döktümmü üstüne hmmmmmmmm ama şimdi kızartmalar midemi kaldırıyo

erkek olunca et yenır kız olunca sebze dıye bı hurafe duymuştum hakıkatende ete çok düşmüştüm hamıleyken kurban bayramı olmuştu 4 aylık falan hamıleydım çiğ eti dişleyesim geliyodu

canım benim etrafımda var giyen de,arada sırada hürriyet gazetesinde ayşe aral var,yetiş ayşe diye bi köşe yapıyo.
ihtiyaç sahipleri yazıyo.oradan birilerine gönderebilrsin,yazık çöpe gitmesin.ne kadar ihtiyacı olan insan,çocuk genç var bilsen..ben bi kısmını onlara gönderiyorum..sen de bi bak istersen..

seviyomusun bilmem ama yeşil mercimek yemeği de ye nems, etten daha fazydalıymış

birde ben vitamini kaçmasın diye haşlamıyorum önceden , düdüklüde 5-6 dk da pişiyo zaten

oyyyyyy sovr 'ummmm yeşil mercimeğe bayılırımmm ben hele böreğine oyyyy

o karnabahar kızartmasına ölütüm ölürüm bayılıyorum

borkoliye de bayılıyorum kışın , yazın da börülce salatası hiç eksik olmaz soframdan

karnıbahar köftesini de severim ama o yağlı oluyo tabi

ay ne kadar duyarlısınız siz yaaa ben hiç zaman bulamıyorum bu tür şeylere

zaten atamadımki kılo verip seneye gıyerım umuduyla kaldırdım kaç senedır hep aynı umut

erkek olunca et yenır kız olunca sebze dıye bı hurafe duymuştum hakıkatende ete çok düşmüştüm hamıleyken kurban bayramı olmuştu 4 aylık falan hamıleydım çiğ eti dişleyesim geliyodu

ben batmanda iyice etçil olmuştum ama hamilelikten sonra eti sadece kıyma olarak yemeklerin içinde yiyebiliyorum, başka türlü mümkün değil sebze ve meyve çok yiyorum havuç özellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…