09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

haa canım özel sorunları bilemem ama bizde gurbetteyiz batmandayız bizde, ne biliyim yaa çocuk olunca fikrim değişirmi bilmiyorum ama şimdilik uzak olmak iyi geliyo

premmm bende kaldım tek kızçe ile yaşda geçti birde myom çıktı yandı gülüm keten helva
yapacakan bir an evvel yap

benimki aniden geldi başta yadırgadım tekme yedikçe merak ediyorum bide kızımla arasında 2 yaş 3 ay olacak 2,5 bile değil
ama bi şekilde işler yoluna giriyor

zaten ısınmadan direk olaya dalacan yoksa hayatta karar veremezsin

haa canım özel sorunları bilemem ama bizde gurbetteyiz batmandayız bizde, ne biliyim yaa çocuk olunca fikrim değişirmi bilmiyorum ama şimdilik uzak olmak iyi geliyo

Ben de gebeyken ya da gebelikten önce 2 .çocuk hayalleri kurardım ama o havalar tez söndü bende :)))

Çocuk olunca hele birde çalışan anne olunca ailemi çok arıyorum ya

off süper görünüyor
haşlayıp mı atıosun fırına

evet kuzum, makarna gibi tuzlu suda haşlıyorum önce,sonra döküyorum borcama aralara kaşar serpiyorum, beşamel sosunun içinede bolca kaşar döküyorum sosuda üstüne döküyorum en son üstüne gene kaşar, beşamel sosa yumurta koymuyo kimileri ama ben 2-3 yumurta kırıyorum

ben piyonun bu topiktekiler için yazdığını düşünmüyorum
neden dicek olursanız, hoşlanmadığı şeyler olsa buraya gelip sohbet etmez.
Yanlış anlaşılma yüzünden kimse kimseye kırılmasın yahuu..

kuzum bana çocuk deme de ne dersen de :)))

Ya bu 2.çocuk fikrine ben hâlâ ısınamadım abi yaa kötü annemiyim neyim bilmiyorum ki.

Sanırım kızım kardeşsiz büyüyecek..

bendesin sen de:)
sanırım benim oğlum da kardeşsiz büyüyecek..ne yapalım varsın bizimki de bir evin bir çocuğu olsun..

Ben de gebeyken ya da gebelikten önce 2 .çocuk hayalleri kurardım ama o havalar tez söndü bende :)))

Çocuk olunca hele birde çalışan anne olunca ailemi çok arıyorum ya

akıl veren çok oluyo benim tuzum kuru gibi kamudayım ücretsiz izin almamda bi engel yok, belkide o yüzden böyle atarlanıyorum birinciyi bi hakedelim bakalım, Allah kızına ömür versin

kesinlikle canımmm

bende o saygıyı sevgiyi görmesem gelmem bu topiğe ne işim var vallahi...

hepinizi çok özelsiniz benım için

Hanım abla ben yeni gördüm, yorum yaptım umarım silmeden görürsün
Bahsetmiştim zaten daha önce de..

Ous bana ayran getirdi kızlar
İçtim yanına da bişeyler yedim
Daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…