09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kadiiiiş, AdAm_OLaCaK_KIZ bol bol balık yemelisiniz, bir arkadaşım sadece balıkla beslendi neredeyse çocuk korkunç birşey oldu, çok akıllı, yaşıtlarından çok ileride

duru okuldan bi arkadaşın kızının adı zeynep hep akılmda olan bi isim zaten ablacım çok severim o ismi :)
Zeynep ismini ben de çok beğenirim. Bi de kendi ismimi :)
Liva çok anlamlı...Peygamber efendimizin sancağı, kıyametten sonra tüm müslümanlar o sancağın altında toplanacaklar. Berra da -berr sıfatından türetilmiş sanırım, iyiliği bol demek

Berre Peygamberimizin anneannesinin ismiymiş ama anlamı kötüymüş değiştirmişler diye biliyorum... Liva bana arapça gibi gelmedi çünkü arapçada VAV hiç bir zaman VA olmaz VE diye okunur. İslami isimleri derince araştırmak gerekiyo googleda çok yanlış bilgiler var.

Cancan'ım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin
Benimde öyle, bakalım, geçer herhalde :26: Evlensen sabah uyandığında :26: Rezillik yahu, adamın yüzüne de bakılmaz
Berra benim, sen sulanma :122::122::122::122::122:

Evet o kısmı rezillik :18:
Daha da rezili var da neyse
Yazcam sana onla alakalı.
Kim önce bebek yaparsa karışmam
Neyse ben muhabbeti bölmeyeyim.
Salça hayyal sahalardan çekilsin

Liva-ül Hamd orijinali, peygamber sancağı olarak geçiyor, ben öyle biliyorum, elbette google yanlış yönlendirebiliyor bazen :26:

Berra; yüksek ahlaka sahip, her yönüyle arı-duru, tertemiz anlamına gelir. Bu anlamıyla sahibini hep iyi bir insan olarak hatırlattığı için, nefis muhasebesi yapmaktan alıkoyma ihtimali vardır. Az da olsa, dinî imtihan açısından bir risk taşıdığı için “sedd-i zerayi” kuralı gereğince değiştirilmiştir.

benım karnımdada pipili var

cte naber,nası oldun? ha bana bi damat adayı daha çıktı

Kadiiiiş, AdAm_OLaCaK_KIZ bol bol balık yemelisiniz, bir arkadaşım sadece balıkla beslendi neredeyse çocuk korkunç birşey oldu, çok akıllı, yaşıtlarından çok ileride

off ben doğduğumdan beri balık yemedim hiç mümkün değil benim için işte ilaç iğne takviye yapıyoruz.

İllaki et yiyin demiyorum balık yiyin, her gün iki ceviz yiyin, bol marul yiyin...
Ama yemelisiniz... Sadece unutkanlıkla kalsa iyi allah korusun kanser'in birinci sebebidir b12 eksikliği...
Ek olarak belirtmeliyim ki kansızlık diye bir hastalık yoktur, altında mutlaka yatan başka bir sebep vardır!

canım kokusu bile yetiyo çok tiksindim balıktan kusarım yersem denedim olmadı belki ilerleyen aylarda

sende var mı eksikliği canım? varsa 12.haftayı bekleme derim bana daha 6.haftada ferro sanol ve iğne başlattı.neden 12.hafta?

şimdilik eksiklik yok ama 12.haftadan sonra elevit başlatıcam foliği bırakıcaksın dedi

İstanbul'un kibar kızı Çekirgee
Kalbi ak pak yüzü gülpembe Çekirgee
Sen alemi ne sandın, alem çakal olmuş seni kandırır Çekirgee

Evet o kısmı rezillik :18:
Daha da rezili var da neyse
Yazcam sana onla alakalı.
Kim önce bebek yaparsa karışmam
Neyse ben muhabbeti bölmeyeyim.
Salça hayyal sahalardan çekilsin

Bizim başlığa da gelmiyorsun keseceğim seni, yeşillendin diye mi bütün bunlar bakayım

off ben doğduğumdan beri balık yemedim hiç mümkün değil benim için işte ilaç iğne takviye yapıyoruz.

Bende balıksız bir dünya düşünemiyorum
Alışkanlık meselesi yemek olayları...Ne ile uzun süre besleniyorsan ondan vazgeçemiyorsun

canım kokusu bile yetiyo çok tiksindim balıktan kusarım yersem denedim olmadı belki ilerleyen aylarda

şimdilik eksiklik yok ama 12.haftadan sonra elevit başlatıcam foliği bırakıcaksın dedi

İlk aylarda tiksindiklerin sonraki aylar da cazip gelebiliyormuş, öyle söylüyorlar, inşallah balık aşerirsin canım, inşallah

Kadesa o dediğin eksiklik hamilelikte de olsa et, süt, peynir, yumurta ve balık ile telafi edilemez mi? İğne ve ilaç kullanmadan yani? :26:
Geçmiş olsun.

bilmiyorum ki hayal ban hala kullanıyorum mesela normale döndüğü halde.balık hariç bu saydıklarını da tüketiyorum normalde ama..

gerçekten mi? kanser mi? hemn cvize ağırlık veriyorum.başka ne yemeliyiz?

İstanbul'un kibar kızı Çekirgee
Kalbi ak pak yüzü gülpembe Çekirgee
Sen alemi ne sandın, alem çakal olmuş seni kandırır Çekirgee

çeeek noliii yafrum

Son düzenleme:
Eneee hayırlı olsun cute :) Benimki de pipiş

tebrikler canım,

sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

ulan kızlar hayran olacak benim pipiliyeee

allah bılır ama usg doktor bebegın yuzunu aynı egeye benzettı yanaklı fılan boyle sıs yanaklı o kadar sevındımmkııı
ege ıcın bır dılek tutmustum ve ınsallah gercek olduu

kadiş sneın erkekmı kesın ? nıckcım sanada cok sevındım bellı olmus sonunda

kadiş daha ıyıyım 2 gundur ınsallah bıtecek ınan 4 gun gunde kacar tane ped degıstırdık yetıstıremedık Allahım bır daha yasatmasın raporum haftaya cuma bıtecek ama muhtemelen uzatılacak dımı doktor en son gelen kanın uzerınden 15 gun temız gecmesı lazımkı normal hayatına donebıl dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…