Zeynep ismini ben de çok beğenirim. Bi de kendi ismimi :)duru okuldan bi arkadaşın kızının adı zeynep hep akılmda olan bi isim zaten ablacım çok severim o ismi :)
Liva çok anlamlı...Peygamber efendimizin sancağı, kıyametten sonra tüm müslümanlar o sancağın altında toplanacaklar. Berra da -berr sıfatından türetilmiş sanırım, iyiliği bol demek
12.haftadan itibaren ben decavit ya da elevit kullanıcam
benım karnımdada pipili var
Cancan'ım hoşgeldiiiiiiiiiiiiiin
Benimde öyle, bakalım, geçer herhalde :26: Evlensen sabah uyandığında :26: Rezillik yahu, adamın yüzüne de bakılmaz
Berra benim, sen sulanma :122::122::122::122::122:
Zeynep ismini ben de çok beğenirim. Bi de kendi ismimi :)
Berre Peygamberimizin anneannesinin ismiymiş ama anlamı kötüymüş değiştirmişler diye biliyorum... Liva bana arapça gibi gelmedi çünkü arapçada VAV hiç bir zaman VA olmaz VE diye okunur. İslami isimleri derince araştırmak gerekiyo googleda çok yanlış bilgiler var.
Kadiiiiş, AdAm_OLaCaK_KIZ bol bol balık yemelisiniz, bir arkadaşım sadece balıkla beslendi neredeyse çocuk korkunç birşey oldu, çok akıllı, yaşıtlarından çok ileride
Kadiiiiş, AdAm_OLaCaK_KIZ bol bol balık yemelisiniz, bir arkadaşım sadece balıkla beslendi neredeyse çocuk korkunç birşey oldu, çok akıllı, yaşıtlarından çok ileride
sende var mı eksikliği canım? varsa 12.haftayı bekleme derim bana daha 6.haftada ferro sanol ve iğne başlattı.neden 12.hafta?
Liva-ül Hamd orijinali, peygamber sancağı olarak geçiyor, ben öyle biliyorum, elbette google yanlış yönlendirebiliyor bazen :26:
Evet o kısmı rezillik :18:
Daha da rezili var da neyse
Yazcam sana onla alakalı.
Kim önce bebek yaparsa karışmam
Neyse ben muhabbeti bölmeyeyim.
Salça hayyal sahalardan çekilsin
cte naber,nası oldun? ha bana bi damat adayı daha çıktı
off ben doğduğumdan beri balık yemedim hiçmümkün değil benim için işte ilaç iğne takviye yapıyoruz.
canım kokusu bile yetiyo çok tiksindim balıktan kusarım yersem denedim olmadı belki ilerleyen aylarda
şimdilik eksiklik yok ama 12.haftadan sonra elevit başlatıcam foliği bırakıcaksın dedi
Evet baktım dediğin gibiymiş.. O zaman güzel bir isim :) İnşallah orda toplananlardan oluruz.
Kadesa o dediğin eksiklik hamilelikte de olsa et, süt, peynir, yumurta ve balık ile telafi edilemez mi? İğne ve ilaç kullanmadan yani? :26:
Geçmiş olsun.
İllaki et yiyin demiyorum balık yiyin, her gün iki ceviz yiyin, bol marul yiyin...
Ama yemelisiniz... Sadece unutkanlıkla kalsa iyi allah korusun kanser'in birinci sebebidir b12 eksikliği...
Ek olarak belirtmeliyim ki kansızlık diye bir hastalık yoktur, altında mutlaka yatan başka bir sebep vardır!
canım kokusu bile yetiyo çok tiksindim balıktan kusarım yersem denedim olmadı belki ilerleyen aylarda
anladım ben ilkinde de elevit falan hiç kullanmadım.bu dedeğim ilaç folik asit değil sadece çok kapsamlı bi ilaç.ha foliğe de devam ediyorum hala.aslında 12.haftadan sonra gereksizmiş.
şimdilik eksiklik yok ama 12.haftadan sonra elevit başlatıcam foliği bırakıcaksın dedi
İstanbul'un kibar kızı Çekirgee
Kalbi ak pak yüzü gülpembe Çekirgee
Sen alemi ne sandın, alem çakal olmuş seni kandırır Çekirgee
Eneee hayırlı olsun cute :) Benimki de pipiş
tebrikler canım,
sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
cte naber,nası oldun? ha bana bi damat adayı daha çıktı
off ben doğduğumdan beri balık yemedim hiçmümkün değil benim için işte ilaç iğne takviye yapıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?