09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Bir konu da yalnız olmadığımı öğrenmek istiyorum, özel günlerde kendine sahip olamayıp uyurken çarşafına cinayet işleyen var mı, yoksa bunu yapan sadece ben miyim :26: Annem çok kötü azarlıyor

biz 9 ay askıya aldık o işi orkid masrafına son
bekarken kazalar olurdu bende şort falan giyerdim en uzunundan ped kullanırdımama evlendikten sonra yoğun adet dönemlerim olmadı

Belki gürmez dedim ama gürmezmiiiiii uyuz oğlan anası

eee senın erif ne dedi bu işe oğlna yani
Görmem mi bee Herif oğlum olacak diye koltuklarını kabartmış, söyledin mi iş arkadaşlarına diyorum söyledim tabiii diyor
Onun oğlu olacak!

Dün gece ben de rüyamda hamile kalmışım, düşük yapıyormuşum.
Ben nemişin kızı olacağını hissediyorum bi kereee Lan içip içip duruyosun ayyaş kafayla bişey yapmadın dimi
Azarlamadım ki uyardım
Nemesis sana atar yapar belki diye
Bak bak bak nasıl fesat nasıl daaa pis bi için var öyle senin
Bi oğlun olduğuna göre kk daki 'kuma' modasına sende uyucan demek
Heralde yani bir sürü kaynana olmak istiyorum ben :)

Gençken bende de oluyordu cinayetler ama büyüdükçe aştım :)
Ben daha ne kadar büyüyeceğim ya
Senin bir hocaya görünmende fayda var yewrum, üc harfli bişi kacmış icine ahahahah
Hocayı boşver de salı günü diş randevum vardı, izin aldım, muayenehane çıkışında oturduk kahve içtik ve fal baktırdık Ki ben dalga geçerdim fal baktıranlarla, ağzım açık kaldı 5 karış

Ben nemişin kızı olacağını hissediyorum bi kereee Lan içip içip duruyosun ayyaş kafayla bişey yapmadın dimi

ah nerdeee nasıl bişi olduğunu unuttum ahahahahahah

Fazla bulaşma o fal işlerine tmm mı

biz 9 ay askıya aldık o işi orkid masrafına son
bekarken kazalar olurdu bende şort falan giyerdim en uzunundan ped kullanırdımama evlendikten sonra yoğun adet dönemlerim olmadı

Sırtıma kadar ped kullanıyorum o kadar söyleyeyim Dönerken kayıyor herhalde Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hayırlı bir evlat olsun

kız kıyamam nasıl heyecanla beklio o şimdi doğdun die oğluşu
Allahım sağlıkla getirsin dünyaya

bizim kuzen baktırmış geçen kocasının adını şak die sölemiş
balkondan atlasammı dedim dio korkudan hahahahhahahaah

Sırtıma kadar ped kullanıyorum o kadar söyleyeyim Dönerken kayıyor herhalde Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, hayırlı bir evlat olsun

ooooooo yoğun kanama varsa nemesisin dediği gibi myom vardır benımde
oyle

koyun kesmiş gibi olup her ay

Geçmiş de isabet oluyormuş bazen, ama gelecekte asla olmaz, gaybı allah bilir birtek, eğlence işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…