09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Onun ve benim için aldıklarımı başkasıyla kullanamam ben asla
Beyazeşyalarımız için ortak hesap açmıştık bankadan orada para biriktiriyorduk, kaldı o da duruyor hala

Özel şeyler, isim yazılı olanlar olmaz da
Küçük ev aleti filan dedin ya, onlar için bi mahsuru olmaz çünkü yeni de alsan öyle bişey alacaksın ki

tatlım benimki gebelikten sanırım bu hafta boyu böyle

Nemoşşşşşşşş sen de, aman Allah'ım
Ne güzel haberler bunlar böyle
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hoşbulduk

Sanatçı ruhlusun, ne kadar güzel. O emeklerinin kıymetini bilen birisi mutlaka
karşına çıkar. Ayrıca ben olsam, değiştirilebilecek olan şeyler üstünde değişiklik
yapardım. Diğerlerini de kullanırdım mis gibi.

eşiminde sinüzit faranjit coştu onun da kafası bir milyon bi tülbentte ona çıkardım onunki pembe benimki al yazma
tipimizi görmeniz lazım

aa evet onu biliyorum hatta ince dilim çiğ patates koyarlar bazıları limon koyar filan

ben nişanlandığımda çeyiz adına bir çöpüm bile yoktu evleneceğim tarih yaşayacağım ev belli oldu gittim öyle aldım her şeyi.
incik boncukları dersen annemin yaptıkları baya bi var bir bölümünü almama rağmen; ousun da kız çeyizinden hallice bir çeyizi var bazamın altını hep onlar kaplıyor

eşiminde sinüzit faranjit coştu onun da kafası bir milyon bi tülbentte ona çıkardım onunki pembe benimki al yazma
tipimizi görmeniz lazım

Puhaha

Aynen Sirke
Benimde öyle oldu :13:

Resim çok seviyorum, çocukluğumda ağzım açık yağlı boya tabloları seyrederdim, sonra internet peydah oldu hayatımıza, o zamanda video sitelerinde yapılışlarını izlerdim, atölyede bir ressama rica ettim zaman zaman ders verdi bana, şimdi bu yıl da hafta sonları tekrar başlıyorum resim için kursa gitmeye. Terazi burcuyum, olsun o kadar
Ben atamadım hala onu içimden, başkasını düşünemiyorum bile

Benimki de pembedir, kırmızıdır sevmez tabi
Ama nikahta ben pudra pembesi elbise giyeceğim ya , ona da pudra pembesi kravat aldık dün

hiçmi aramıyor ?

Arıyordu, açmıyordum, geçen ay geldi, çıkmazsan dışarı zili çalıyorum deyince çıkmak zorunda kaldım evden, konuştuk. Son yine belirsiz, bende bıktım artık dedim. Git başımdan dedim ergenler gibi kalktım eve geldim, sonrasında 3-4 gün aralıklarda aradı, artık aramıyor :97:

Elmiş nereye kayboldu

Yemeğe gitmiştimmm zıkkımlandım geldim
Çekirge, sen pro olmuşsun

Çekirge buradaymış, onu görmemişim

Elmy olabilir, med zaten gitmiş, telefonuna da ulaşamıyorum.
Sonraaa gofretto olabilir, katie olabilir. Nerede herkes :44::44::44:

Yelkenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok özledim nerde benim sıka sıka seven smileyim nerdeeeeee

Özledim seni

Sana daha önce de söylemiştim ya, icimden bir ses siz evleneceksiniz diyor. Öyle ya da böyle bazı seyler bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…