Onun ve benim için aldıklarımı başkasıyla kullanamam ben asla
Beyazeşyalarımız için ortak hesap açmıştık bankadan orada para biriktiriyorduk, kaldı o da duruyor hala
tatlım benimki gebelikten sanırım bu hafta boyu böyle
Merhaba öncelikle, hoşgeldiniz
Sökülecek gibi değil, kesmek lazım. Az buz da değil, birçok şey ortak kullanılacak diye, sevdiğimiz renkler, objeler...Resim'e ilgim var, bir sürü şey yapmıştım seramik-cam-ahşap'a... Kaldı öylece...
İyi olur
Ben sözlendikten sonra aldım herşeyimi ama
İncik boncuk dantelleri annemler önceden yaptırmıştı, ablamın evine stoklamışlar sonra çeyiz gideceği zaman getirdiler
Başımız ağrıyınca tülbenti sarıp sıktırcakmışız
aa evet onu biliyorum hatta ince dilim çiğ patates koyarlar bazıları limon koyar filanİyi olur
Ben sözlendikten sonra aldım herşeyimi ama
İncik boncuk dantelleri annemler önceden yaptırmıştı, ablamın evine stoklamışlar sonra çeyiz gideceği zaman getirdiler
Başımız ağrıyınca tülbenti sarıp sıktırcakmışız
Özel şeyler, isim yazılı olanlar olmaz da
Küçük ev aleti filan dedin ya, onlar için bi mahsuru olmaz çünkü yeni de alsan öyle bişey alacaksın ki
eşiminde sinüzit faranjit coştu onun da kafası bir milyon bi tülbentte ona çıkardım onunki pembe benimki al yazma
tipimizi görmeniz lazım
aa evet onu biliyorum hatta ince dilim çiğ patates koyarlar bazıları limon koyar filan
ben nişanlandığımda çeyiz adına bir çöpüm bile yoktu evleneceğim tarih yaşayacağım ev belli oldu gittim öyle aldım her şeyi.
incik boncukları dersen annemin yaptıkları baya bi var bir bölümünü almama rağmen; ousun da kız çeyizinden hallice bir çeyizi var bazamın altını hep onlar kaplıyor
Aynı rengini, aynı markayı almayacağım
Huysuzlandım
Nemoşşşşşşşş sen de, aman Allah'ım
Ne güzel haberler bunlar böyle
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Hoşbulduk
Sanatçı ruhlusun, ne kadar güzel. O emeklerinin kıymetini bilen birisi mutlaka
karşına çıkar. Ayrıca ben olsam, değiştirilebilecek olan şeyler üstünde değişiklik
yapardım. Diğerlerini de kullanırdım mis gibi.
eşiminde sinüzit faranjit coştu onun da kafası bir milyon bi tülbentte ona çıkardım onunki pembe benimki al yazma
tipimizi görmeniz lazım
Sen bunları sakla
O zaman konuşuruz
Şimdi duygular depreşmiş ve öyle bi durum yok henüz
Eşine koyu renk verseydin ya tülbenti, yazık adama
Benim ex tospam, öldürsen pembe sakız bile çiğnemezdi. Yaptırabilene bravo, önünde saygıyla eğiliyorum canımkız pembe çok yakıştı valla yanaklarıda al al olmuş ateşten bi güzel ki sorma
Benim ex tospam, öldürsen pembe sakız bile çiğnemezdi. Yaptırabilene bravo, önünde saygıyla eğiliyorum canım
benimki bana uyar Allah var bide işe yarıyo valla sıktırın kafaları
Çok özlüyorum bazen
hiçmi aramıyor ?
Elmiş nereye kayboldu
Çekirge, sen pro olmuşsun
Çekirge buradaymış, onu görmemişim
Elmy olabilir, med zaten gitmiş, telefonuna da ulaşamıyorum.
Sonraaa gofretto olabilir, katie olabilir. Nerede herkes :44::44::44:
Arıyordu, açmıyordum, geçen ay geldi, çıkmazsan dışarı zili çalıyorum deyince çıkmak zorunda kaldım evden, konuştuk. Son yine belirsiz, bende bıktım artık dedim. Git başımdan dedim ergenler gibi kalktım eve geldim, sonrasında 3-4 gün aralıklarda aradı, artık aramıyor :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?