09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ne güzel Ben de çok severim resmi, yeteneğim ileri derecede değil ama
ilgim çok aşırı...

Atmak zaman ister ama bir gün biri çıkar karşına ilk değil son olmanın önemini
hissettirir sana o zaman hepsini kullanırsın, çünkü geçmiş sadece basamak olur
gözünde bugününe varmak için

Sana daha önce de söylemiştim ya, icimden bir ses siz evleneceksiniz diyor. Öyle ya da böyle bazı seyler bitmez.

Çoğu arkadaşım öyle söylüyor :26: Pc'mi boşaltacağım akşam bir dünya gelinlik modeli arşivlemişim, gelinlik başlığına konu açayım da hem elimin altında olsun, hemde beğenen olursa faydalansın :123:

Boşaltma, en azından boşaltırsan da nerde olacağını biliyorsun. Yerim ben seni minnak odunum benimmm

hep aklıma o servise gelip seni şok etmesi gelio

hani şöför olmuştuya...

Resim öğrenebilinen bir sanat dalı, yetenek olursa harika olur ama yoksa da istemek ve çok çalışmak yeterli... Dene bence ilgin varsa mutlaka
Kısmet diyorum artık, zorlamaktan vazgeçtim. Ama böyle durdukça yaşım da geçiyor çocuk için. Çocuk istiyorum ben :26:

hep aklıma o servise gelip seni şok etmesi gelio

hani şöför olmuştuya...

Bir gün üzseydi, silip atmak kolay olacaktı da, bir saygısızlığı hiç olmadı hep el üstünde tuttu. Böyle olunca da sevgisi katmerlendi içimde, çıkarıp atamıyorum

mesajımı görmedin sanırım yelken ; im

Yemeğe gitmiştimmm zıkkımlandım geldim

Yelkenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok özledim nerde benim sıka sıka seven smileyim nerdeeeeee

Özledim seni

Ben de özledim sizleri, çalışkan kız oldum, evden işe, işten kursa, kurstan eve koştum hep
:126::126:
Hatta kardeşimi de evlendirdik bu arada
:123::123::123:

Bir gün üzseydi, silip atmak kolay olacaktı da, bir saygısızlığı hiç olmadı hep el üstünde tuttu. Böyle olunca da sevgisi katmerlendi içimde, çıkarıp atamıyorum

taş fırın erkeği işte....

ne diyimki donup kalıyorummm

zaten kötü bişeyi olsa dediğin gibi kopmak için sebeb olurdu

düşünsene oturup düşünüyorsun kötü tek bir anı yok

oysa benim.......

Ben de özledim sizleri, çalışkan kız oldum, evden işe, işten kursa, kurstan eve koştum hep
:126::126:
Hatta kardeşimi de evlendirdik bu arada
:123::123::123:

Ohhhh ne kadar uzak kaldıysan kardeş bile cıkmış aradan Allah yerlerine yakıştırsın bitanem. Gördüm İSG olacakmışsınnnn :) temiz meslek biliyosun dimi, cok rvacta suanda

Çifte düğün yapalım seninle, kardeş olsunlar ne güzel olur
Ben Osman Kanat'ı alayım, sen Kıvanç'ı al

Ay kıvanc dedin icim bi hoş oldu

Kızın var canım benim senin, benim içimde kalacak sanırım çocuk. Ne yapalım, kısmet... :97:

Aynen öyle, aklımı kaçırmadan bu şirketten kaçmam gerekiyordu, iyi oldu benim için.
Hem tam benlik bir iş, hem sosyal, hem işçi hakkı gözeten hem de satış sektörü
işin içinde yok

gerilerde kaldı kuzummm topite yazdıgınjı görünce yazmıştım
hemen
nasılsın kuzum kardeşin bir ömür boyu mutlu olsun inşallah

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum kızlar, darısı ve en hayırlısı sizlerin de
başına

Fallen görmedim, bir yandan ders çalışıyorum, kaçırmışım
Ben iyiyim ve yoğunum Sen nasılsın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…