Resim çok seviyorum, çocukluğumda ağzım açık yağlı boya tabloları seyrederdim, sonra internet peydah oldu hayatımıza, o zamanda video sitelerinde yapılışlarını izlerdim, atölyede bir ressama rica ettim zaman zaman ders verdi bana, şimdi bu yıl da hafta sonları tekrar başlıyorum resim için kursa gitmeye. Terazi burcuyum, olsun o kadar
Ben atamadım hala onu içimden, başkasını düşünemiyorum bile
Sana daha önce de söylemiştim ya, icimden bir ses siz evleneceksiniz diyor. Öyle ya da böyle bazı seyler bitmez.
Çoğu arkadaşım öyle söylüyor :26: Pc'mi boşaltacağım akşam bir dünya gelinlik modeli arşivlemişim, gelinlik başlığına konu açayım da hem elimin altında olsun, hemde beğenen olursa faydalansın :123:
Arıyordu, açmıyordum, geçen ay geldi, çıkmazsan dışarı zili çalıyorum deyince çıkmak zorunda kaldım evden, konuştuk. Son yine belirsiz, bende bıktım artık dedim. Git başımdan dedim ergenler gibi kalktım eve geldim, sonrasında 3-4 gün aralıklarda aradı, artık aramıyor :97:
Ne güzelBen de çok severim resmi, yeteneğim ileri derecede değil ama
ilgim çok aşırı...
Atmak zaman ister ama bir gün biri çıkar karşına ilk değil son olmanın önemini
hissettirir sana o zaman hepsini kullanırsın, çünkü geçmiş sadece basamak olur
gözünde bugününe varmak için
hep aklıma o servise gelip seni şok etmesi gelio
hani şöför olmuştuya...
Ne güzelBen de çok severim resmi, yeteneğim ileri derecede değil ama
ilgim çok aşırı...
Atmak zaman ister ama bir gün biri çıkar karşına ilk değil son olmanın önemini
hissettirir sana o zaman hepsini kullanırsın, çünkü geçmiş sadece basamak olur
gözünde bugününe varmak için
Yemeğe gitmiştimmm zıkkımlandım geldim
Yelkenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cok özledim nerde benim sıka sıka seven smileyim nerdeeeeee
Özledim seni
Boşaltma, en azından boşaltırsan da nerde olacağını biliyorsun. Yerim ben seni minnak odunum benimmm
Bir gün üzseydi, silip atmak kolay olacaktı da, bir saygısızlığı hiç olmadı hep el üstünde tuttu. Böyle olunca da sevgisi katmerlendi içimde, çıkarıp atamıyorum
mesajımı görmedin sanırım yelken ; im
Ben de özledim sizleri, çalışkan kız oldum, evden işe, işten kursa, kurstan eve koştum hep
:126::126:
Hatta kardeşimi de evlendirdik bu arada
:123::123::123:
Çifte düğün yapalım seninle, kardeş olsunlar ne güzel olur
Ben Osman Kanat'ı alayım, sen Kıvanç'ı al
Görmedim fallennn nerede ???
taş fırın erkeği işte....
ne diyimki donup kalıyorummm
zaten kötü bişeyi olsa dediğin gibi kopmak için sebeb olurdu
düşünsene oturup düşünüyorsun kötü tek bir anı yok
oysa benim.......
Ohhhh ne kadar uzak kaldıysan kardeş bile cıkmış aradanAllah yerlerine yakıştırsın bitanem. Gördüm İSG olacakmışsınnnn :) temiz meslek biliyosun dimi, cok rvacta suanda
Ay kıvanc dedin icim bi hoş oldu
gerilerde kaldı kuzummm topite yazdıgınjı görünce yazmıştım
hemen
nasılsın kuzum kardeşin bir ömür boyu mutlu olsun inşallah
Selamlar herkesler iyi demi,moraller nasıl
Kızın var canım benim senin, benim içimde kalacak sanırım çocuk. Ne yapalım, kısmet... :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?