Hanım Abla...
Biraz zaman ver, çok üstüne gidince körlük daha da artıyor.
Ben de mesela yanılmıştım öyle ama sonra fark ediyor insan.
Azıcık olgunlaşmak gerekiyor. Sürekli yanyana olmaları yüzünden
elinden gidenleri, gitmek üzere olanları görmüyorsun ama sonra
böyle ayrı kaldığın zaman gerçekler yüzüne tokat gibi çarpıyor,
ayılıyorsun...
okuma ablacım nolur. capırma belayı
Kesin bilgiyse dalıyorum
hanım abla hayırdır ,sorun nedir? adam hırsız mı uğursuz mu??
hanım abla neden bahsedıyor
Sende dün 29 oldun canım hapı yuttun
Zor tutuyorum kendimi varya
uğursuz desek daha iyi,onaylanmayan bir durum varda kızım için
damat adayından cute
ahahahahha küçük Çekkkkama halen taha 28,5 um
O değil de yaşları durduramıyor muyuz yahu boşuna geçiyormuş gibi geliyor bana
ahahahahha küçük Çekkkkama halen taha 28,5 um
Yapma böyle tansiyonun cıkacak yine
ablacım kızın büyük müydü o kadar senin ?
damat adayının nesini beğenmiyosunuz,yani cevaplamak istersen tabii ki....insanın evladı herşeyden öte..allah herkesin evladını yerine yakıştırsın..
Hanım abla sorun nedir neden istemiyorsunuz damat adayını ?
Çıkıyor zaten şakk diyegidecem birgün
24 yaşında artık küçük değilki,herşey ters desem hayatlar kültürler
Yaşamlar farklı
Çıkıyor zaten şakk diyegidecem birgün
24 yaşında artık küçük değilki,herşey ters desem hayatlar kültürler
Yaşamlar farklı
ablacım analar evlatlarına taht yaparmışta baht yapamazmış, Rabbim yazdıysa inan önüne geçilmiyo çok kaderci biri değilim ama 24 yaşında bi kadından bahsediyoruz hataysada yaşayarak öğrenicek mecbur, bakarsın hayırlı olur
metehan ne zaman pipisini gösterecek bize :)
9 ekimde gidiyoruz bakalım doktorun bi tahmini olacak mı bişey desede ben çok inanmam 12.hafta bana çok erken geliyo
Nemiş 15 haftalık olmadan kesin bilgi alamazsın. Ben 12 haftada sordum söylemedi.
Allah korusun abla yaa valla ablam olmasan sacını basını yolucam
ablacım ailelerin mi yoksa damat adayının mı ? yani bazen evlatlar ailelerden çok farklı oluyorlar.
gerçi ben eskiden öyle olduğunu sanırdım ama anladım ki her evlat ailede gördüğü gibi oluyor eninde sınunda. aile ne kadar önemli değil diye düşünsem de çok önemli evliiliklerde..
24 yaş küçük değil ama bana göre ergenlikten daha tehlikeli bir yaş neden mi,artık büyüdüğünü ,hayatının kontrolünü ele alma vaktinin geldiğini düşündüğü ve hyataı çözdüğünü sandığın ama çok çok yanıldığın yaşş...
ablacım sen soğukkanlılığını korumalısın ki,kızın da serinkanlı olup,mantığıyla düşünmeye başlasın. sen üstüne gittikçe adama daha çok bağlanacaktır.
ablacım analar evlatlarına taht yaparmışta baht yapamazmış, Rabbim yazdıysa inan önüne geçilmiyo çok kaderci biri değilim ama 24 yaşında bi kadından bahsediyoruz hataysada yaşayarak öğrenicek mecbur, bakarsın hayırlı olur
yolsana biraz benivalla cddiyim belki kendime gelirim
aile çoğunlukta zaten,herşey ters bize,çocuğu biliyorum beğenmedim yakıltırmadım bile evladıma cidden beğenseydim tamam derdim hani yakıştınız derdim oda yok.
aile çok önemli evlilikte tek kişiyle evlenmiyorsun sonuçta burada herkes devreye giriyor yani,uyum sağlamak çok önemli ne kadarını yapabilir bilemiyorum ki işte.
off yaaa o kadra iyi kötü anlattık babasıyla şu olur bu lur diye dinliyor bizi sadece dilide bana çıkıyor bu arada
bahtını yapamıyorum nemis,niye hata yapsın tek evladımız o bizim o kadar okutup bunumu görecektik bizde
9 ekimde gidiyoruz bakalım doktorun bi tahmini olacak mı bişey desede ben çok inanmam 12.hafta bana çok erken geliyo
yolsana biraz benivalla cddiyim belki kendime gelirim
bahtını yapamıyorum nemis,niye hata yapsın tek evladımız o bizim o kadar okutup bunumu görecektik bizde
Neyse pipi göstersin de ne zaman gösterirse göstersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?