Nasıl olsun çökük haldeyim hala,sordum demin ne yapacan diye devam edecem 5 ay sonrası için bişey diyemem diyor
Deterjan alerjisi olabilir, benim de mevsimsel olur, soyulur. Deterjanını değiştirdin mi bu sıralar? Klavye nasır yapmaz bitanem
artık orda tezgahtan seceriz ahahahahaha yakısıklı olsun
gec gec harika bir sektör, temiz iş.
Nasıl olsun çökük haldeyim hala,sordum demin ne yapacan diye devam edecem 5 ay sonrası için bişey diyemem diyor
Benimmmm fallenim
Kafa kağıdınla alırlar oraya
deterjandandır benim de öyle oldu parmak uçlarım tam toparladı bu hafta sonu yine deterjana maruz kalacam
artık beni bi manikürcü paklar
yunanistana girip çıkanı kıprısa almıyorlar mıymış
hanım abla selam
Özel mesaj yazdım abla, bir bakar mısın, müsait olunca ikimizde bir telefon görüşmesi yapalım seninle
Kapalı mı, hayyal konuşmuş mu hiç, sordun mu ona daGelsin iyileşsin artık
Abla sormaaaa bende rüyamda gördüm çok içim sızlıo ya
ya geçen hafta bendede oldu çıldırcam allahım dedim bu ne meğer hafta sonu yağ sökücünü içine elimi sokmuştum
resmen derim evrim geçirdiondandır bepanten zeytin yağı felan sür
bende parmak ucu deyince benım karıncalanma oluo ayaklarımda uyuşuo
deterjandandır benim de öyle oldu parmak uçlarım tam toparladı bu hafta sonu yine deterjana maruz kalacam
artık beni bi manikürcü paklar
yunanistana girip çıkanı kıprısa almıyorlar mıymış
hanım abla selam
Klavye demedim zatenDeterjanı değiştirmedim de, hafta sonu çok deterjana maruz kaldı elcaazlarım...
Elmoş ölcen mi gı bugün çok tatlı dillisinHani LAN falan yok da BİTANEMler havada uçuşuyor ya o bakımdan
Kibarlığın gözüme batıyor bugün
Kendini deterjana boğma, hamilesin netcede
Evet kimyasallardan uzak dur
Biyologların sınava giriş onayı ağustosta verildi, o yüzden ağustos sınavına
giremedik. Kasım sınavına giricem ve niyetim kasımda belgeyi almak. Çok çalışmalıyım
o yüzden. Sertifikamı alıp kapınıza dayanıcam :)))))))))))))))))))))))))))))))
İşte beni tanımayan bir yorum :) En keyifli halimdeysem la derimeğer böyle kibar kibar yazıyosam canım sıkkındır, elmayra maskesini takmıştır bebişim
Keşke ölsem
İşte beni tanımayan bir yorum :) En keyifli halimdeysem la derimeğer böyle kibar kibar yazıyosam canım sıkkındır, elmayra maskesini takmıştır bebişim
Keşke ölsem
Bitanem ablam, üstüne gitme, üstüne gideseniz cazip gelir ona. dur bakalım yasayarak öğrenir belki
ah canım ablammm yüzün hep gülsün şu dertlerin kederlerin kuş olsun uçsun inşallah
Abla haberim yok benim hayırdır ? Ne oldu ki :26:
Diline biber sürerim Elmy
Ölünce herşeyin biteceğini nereden biliyorsun ki
Senin ağzını kırarım ölümü istemek sana mı kaldıVeren de Allah, alacak olan da Allah..
Bana LAN desene özledim
Ayy bir de öteki dünya varorda kesin cehenneme giderim ben Korkarımmm, nuri lerden de vermezler
Şaka yapıyorum Laahahahahah
Keşke anlasa hayatım,çöktü resmen ya ruh gibi dolanıyor evde sinirlerim bozuluyor onu öyle görünce ne zormuş anne babalık ağlıyorum şimdi bile nereye varacak bu iş böyle
Ben de özledim sizleri, çalışkan kız oldum, evden işe, işten kursa, kurstan eve koştum hep
:126::126:
Hatta kardeşimi de evlendirdik bu arada
:123::123::123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?