09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Klavye demedim zaten Deterjanı değiştirmedim de, hafta sonu çok deterjana maruz kaldı elcaazlarım...

Öyle birşey vardı sanki :26:

Elmoş ölcen mi gı bugün çok tatlı dillisin Hani LAN falan yok da BİTANEMler havada uçuşuyor ya o bakımdan

Kibarlığın gözüme batıyor bugün

Özel mesaj yazdım abla, bir bakar mısın, müsait olunca ikimizde bir telefon görüşmesi yapalım seninle
Kapalı mı, hayyal konuşmuş mu hiç, sordun mu ona da Gelsin iyileşsin artık

Bakacağım şimdi mesaja bitanem,tamam yapalım iyi olur konuşmak.
Tel kapalı ulaşılamıyor,hayyalde arıyor onda da öyle ulaşım yok maalesef
Daha önce görüştük amazeboşla durumunu anlattı

Düzelsin bir an önce aklım kalıyor ondada

Selam canım
Yeşil pasaportla kıbrısa giriş yaparsan yunanistan kabul etmiyor ülkeye almıyor.
Nüfus kağıdınla giriş olursa sorun yok gidebiliyorsun.
Bak ben gidemiyorum mesela yunanistana almazlar

Elmoş ölcen mi gı bugün çok tatlı dillisin Hani LAN falan yok da BİTANEMler havada uçuşuyor ya o bakımdan

Kibarlığın gözüme batıyor bugün

İşte beni tanımayan bir yorum :) En keyifli halimdeysem la derim eğer böyle kibar kibar yazıyosam canım sıkkındır, elmayra maskesini takmıştır bebişim

Keşke ölsem

inşallah canım izmire yerleşmeye karar verdi harıl ahrıl arıyor bizimkiler revaçta çok o meslek çok iyi yapmışsın

İşte beni tanımayan bir yorum :) En keyifli halimdeysem la derim eğer böyle kibar kibar yazıyosam canım sıkkındır, elmayra maskesini takmıştır bebişim

Keşke ölsem

Senin ağzını kırarım ölümü istemek sana mı kaldı Veren de Allah, alacak olan da Allah..

Bana LAN desene özledim

Bitanem ablam, üstüne gitme, üstüne gideseniz cazip gelir ona. dur bakalım yasayarak öğrenir belki

Keşke anlasa hayatım,çöktü resmen ya ruh gibi dolanıyor evde sinirlerim bozuluyor onu öyle görünce ne zormuş anne babalık ağlıyorum şimdi bile nereye varacak bu iş böyle

ah canım ablammm yüzün hep gülsün şu dertlerin kederlerin kuş olsun uçsun inşallah

gücüm tükendi artık yaa

Abla haberim yok benim hayırdır ? Ne oldu ki :26:

yazdım sana bildiğin konu işte

Keşke anlasa hayatım,çöktü resmen ya ruh gibi dolanıyor evde sinirlerim bozuluyor onu öyle görünce ne zormuş anne babalık ağlıyorum şimdi bile nereye varacak bu iş böyle

Ablacım yapma böyle, ağlama. Hersey olacağına varır. Siz ne kadar cabalarsanız cabalyın yasaması gerekiyorsa yasar. Yeter ki sağlığınıza birşey olmasın, sizin de onun da.

Ben de özledim sizleri, çalışkan kız oldum, evden işe, işten kursa, kurstan eve koştum hep
:126::126:
Hatta kardeşimi de evlendirdik bu arada
:123::123::123:

hoşgeldin yelkencim
yeni işin hayırlı olsun

genç çifte mutluluklar dilerim

görümcemi oldun baldızmı bakalım :)

höyt! bi yemee gittim geldim yine ölümlü yerlere gidip gelmişiniz.. bu hayatı yaşayın diye size verildi söylenin diye değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…