09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tam çekirgeye verilecek cevap

başına sarık yaptırın bizimkini yapan adam sarık gibi hoca sarığı sarmalamıştı ozaman hiç bi yere yapışmaz zaten ertesi günde geldi söktü sarığı

şimdi herkesin oğlu var konu sünnet galiba...benim şirinem var. azcık geldik fransız kalamayalım şimdi durduk yere

Korkma ya,benimkine lokal yaptı tabii sünnetçi yapınca.
Hatta bende 1 hafta sonra yazlığa gittim,sünnetçi haftaya denize girsin iyi gelir demişti.
Ama ben tamamen iyileşmeden girdirmedim.

Hoş bulduk tosbanın anası. Yakışıklı nasıl bakalım?

dün sizin öneriniz üzerine oğluşla konuştum. ufaktan açtım konuyu. ablamların çoccuğu olmuyo ondan bahsettim, nedenolmuyo dedi eniştemde problem var dedim.
bizimki hemen , çük problemimi deyip kıs kıs gülemzmi.
hayır sperm üreten organı ile ilgili bir problemi varmış dedim. yani bibimki alıyo bu işlerden ufaktan ama daha tam anlmalandıramıyo

işte bızım onlar yapısıyordu:S

eee ertesi güne kadar çiş nası yaptı çocuk sarık varsa :26:

bu arada aklıma geldi
bizim bi komşu vardı oğlu 12-13 yaşında hala altına kaçırıyormuş geceleri biri buna demişki oğlan uyuyunca pipisinin ucuna yara bandı yağıştır ozaman çişini yapmaz demiş çocuk gece uyanmış çatlıcakmış nerdeyse zorla sökmüşler ordan bantı
oğlanda benle yaşıt bazen karşılaşırız bi yerde aklıma hep bu gelir içimden gülerim

şimdi herkesin oğlu var konu sünnet galiba...benim şirinem var. azcık geldik fransız kalamayalım şimdi durduk yere

ipek yaaaa dün anlattın ya kızına nasıl doğduğunu anlatmışisın bide bal koyduk demişsin falan çok tatlı anlattın demiştim hani,

dün eve gidince başının eşini yedim eşimin menopoza gircem hala çocuk yok ortada diye

Sovr bu tarz konularda cevap hakkı için sana vekalet veriyorum :13:

Ama çok komiğime gitti hiç sünnetsizini görmedim merak ediyorum ne demek
Bilim'in eşi ecnebi mi

hayır çocuklarda bile görmedim yani bizim burda tüm çocuklar bebekken sünnet edilir ya yeğenimde falanda yok sünnetsiz unuttum bile sünnetsizi nasıl olurdu diye o bakımdan yani

Kıyamam ben onlaraaaaa
İnşallah Parkon atlatacaz bir şekilde.
Kaçarı yok zaten
eşimde diyor , biz berbere olduk diye
Ama annelik herhalde.
Kafamdan çıksın artık zaten. Sonra denizdi tatildi rahatlar. Bir hafta sıkıntımız var o kadar.

Ya bu pipi koca falan muhabbeti bana :120: getirdi

bence herşeyi biliyo gülüm fazla iyimsersin sen

fakat ben 28-30 yaşların bir erkeğin spermlerinin kemik iliğinden geldiğini sandığına şahit oldum olmadım değil

şok geçirmiştim tabi

hayır çocuklarda bile görmedim yani bizim burda tüm çocuklar bebekken sünnet edilir ya yeğenimde falanda yok sünnetsiz unuttum bile sünnetsizi nasıl olurdu diye o bakımdan yani

Bir iki yabancı kaynaklı bilimsel üreme çabaları içeren filmler seyretmelisin canım.
Tamamen araştırma amaçlı tabi bir nevi research diyebiliriz

Canım benim 12 yaş kritik bir yaş ergenliğe bir iki kala. Benim de çocuğum o yaşlarda değil de tam deneyim edemedim sadece zamane çocuklarına göre yorumladım. Şahsi fikrim olarak sprem doğru bir giriş mi emin değilim. Seni de anlıyorum telaşlandın belki hafiften öyle rast geldi. Ama içeriğini bilmediği kelime hayal gücüne kalır.
Yavaş yavaş halledilecek bir konu tabi. Ama bence de hiç boş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…