sünneti anı olsun diye kameraya aldık kız bide
before after diye değil
yok anacım o kadar çük düşkünü değiliz biz
fakat yalan yok merak ediyorum sünnetsiz nasıl durur diye hiç sünnetsizini görmedim ben:26::26::26::26:
Tam 8 yaşında canım çok endişeliyim.
Benimkinde de bir naz bir niyaz.
Okul kapanır kapanmaz yapacaz artık kaçış yok , o fikrede alıştı ama sonrası endişelendiriyor beni.
eşim lokal diyor ben hafif uyusun diyorum.
Hastanede olacak, bir hafta sonra yazlığa gidecem zaten.
Cute o konuda arkadaştan tiyo aldım , gazlı bez yapışır pedler varmış onlarda alıcaz.
Kuzum benim yaaa
hoşgeldın kaçakk
başına sarık yaptırın bizimkini yapan adam sarık gibi hoca sarığı sarmalamıştıozaman hiç bi yere yapışmaz zaten ertesi günde geldi söktü sarığı
eee ertesi güne kadar çiş nası yaptı çocuk sarık varsa :26:
Okul kapanır kapanmaz yapacaz artık kaçış yok , o fikrede alıştı ama sonrası endişelendiriyor beni.
Cute o konuda arkadaştan tiyo aldım , gazlı bez yapışır pedler varmış onlarda alıcaz.
Kuzum benim yaaa
Hoş bulduk tosbanın anası. Yakışıklı nasıl bakalım?
Kuzum benim yaaa
tam çekirgeye verilecek cevap
eee ertesi güne kadar çiş nası yaptı çocuk sarık varsa :26:
şimdi herkesin oğlu var konu sünnet galiba...benim şirinem var. azcık geldik fransız kalamayalım şimdi durduk yere
Sovr bu tarz konularda cevap hakkı için sana vekalet veriyorum :13:
Ama çok komiğime gitti hiç sünnetsizini görmedim merak ediyorum ne demek
Bilim'in eşi ecnebi mi
şimdi herkesin oğlu var konu sünnet galiba...benim şirinem var. azcık geldik fransız kalamayalım şimdi durduk yere
dün sizin öneriniz üzerine oğluşla konuştum. ufaktan açtım konuyu. ablamların çoccuğu olmuyo ondan bahsettim, nedenolmuyo dedi eniştemde problem var dedim.
bizimki hemen , çük problemimi deyip kıs kıs gülemzmi.
hayır sperm üreten organı ile ilgili bir problemi varmış dedim. yani bibimki alıyo bu işlerden ufaktan ama daha tam anlmalandıramıyo
hayır çocuklarda bile görmedim yani bizim burda tüm çocuklar bebekken sünnet edilir ya yeğenimde falanda yok sünnetsiz unuttum bile sünnetsizi nasıl olurdu diye o bakımdan yani
dün sizin öneriniz üzerine oğluşla konuştum. ufaktan açtım konuyu. ablamların çoccuğu olmuyo ondan bahsettim, nedenolmuyo dedi eniştemde problem var dedim.
bizimki hemen , çük problemimi deyip kıs kıs gülemzmi.
hayır sperm üreten organı ile ilgili bir problemi varmış dedim. yani bibimki alıyo bu işlerden ufaktan ama daha tam anlmalandıramıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?