şimdi herkesin oğlu var konu sünnet galiba...benim şirinem var. azcık geldik fransız kalamayalım şimdi durduk yere
Bir iki yabancı kaynaklı bilimsel üreme çabaları içeren filmler seyretmelisin canım.
Tamamen araştırma amaçlı tabi bir nevi research diyebiliriz
Ya bu pipi koca falan muhabbeti bana :120: getirdi
anlamadımkı o zaman hepımızde olan bısey hakkındamı konusalım :)
ipek yaaaa dün anlattın ya kızına nasıl doğduğunu anlatmışisın bide bal koyduk demişsin falan çok tatlı anlattın demiştim hani,
dün eve gidince başının eşini yedim eşimin menopoza gircem hala çocuk yok ortada diye
Canım benim 12 yaş kritik bir yaş ergenliğe bir iki kala. Benim de çocuğum o yaşlarda değil de tam deneyim edemedim sadece zamane çocuklarına göre yorumladım. Şahsi fikrim olarak sprem doğru bir giriş mi emin değilim. Seni de anlıyorum telaşlandın belki hafiften öyle rast geldi. Ama içeriğini bilmediği kelime hayal gücüne kalır.
Yavaş yavaş halledilecek bir konu tabi. Ama bence de hiç boş değil.
Sana bile böyleyse
Bi de beni düşünün
ipek yaaaa dün anlattın ya kızına nasıl doğduğunu anlatmışisın bide bal koyduk demişsin falan çok tatlı anlattın demiştim hani,
dün eve gidince başının eşini yedim eşimin menopoza gircem hala çocuk yok ortada diye
Sovr bu tarz konularda cevap hakkı için sana vekalet veriyorum :13:
Ama çok komiğime gitti hiç sünnetsizini görmedim merak ediyorum ne demek
Bilim'in eşi ecnebi mi
akşama arkadaşlar gelecek , biz bişeyler yapıp getirirz dediler ben ne yapsam acaba :44:
bende oda var,
ergenlikten konuşalım desem,daha benimki bile girmedi,seninki küçüktür.
Sen çocuk istiyosun ama eşin erken mi diyo ?
Yoksa gaza mı geldin bi an
akşama arkadaşlar gelecek , biz bişeyler yapıp getirirz dediler ben ne yapsam acaba :44:
yok ikimizde istiyorum ama düğün borçları var 9 ay sonra bitiyo o yüzden en azından 5-6 ay sonra çalılmalara başlayalım diyoz her hikayede de ayrı gaza geliyorum ki mantıklısı biraz daha beklemek bakalım hayırlısı
Bir de meraklı dinliyor sovr görsen. Gelir kucağıma oturur bazen anne doğumumu anlat der
Doğum aşaması da şöyle: biz karnıma baktık.. çok sevindik seni görünce. Resmini çektik. Dedenlere de gösterdik. Onlar da evet bu başak dedi. Biz de seni doğurmaya karar verdik. Baban beni hastaneye götürdü. Yattım doktor amca karnımı kesti. Seni çıkardı. Çıkardıktan sonra bal koydu. Bir de bana bu kız doğuştan prenses annesi dediiiiiii.. doğum resimleriyle falan pekiştiriyoruz.
Darısı başınıza kızlar tüm kalbimle diliyorum.
ahaha Düşün artık ordan pay biç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?