09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Diyetteyim diye sabah kahvaltı yaptım, acıktım :) Kahvaltı yapmadan acıkmıyordum oysaki
elmyraaa
sana bahsettiğim bir yer vardı ya ona göre beslendiğin şeyleri yazsana
ben 1 kilo vermişim 1 haftada
dün sporda eski görmediğim arkadaşlar görünce zayıflamışsın sen dediler

ben bugün simit peynir çay takılanlardanım sevdiğim bir şeyde değil ama neden aldığım hakkında fikrimde yok.

Benim kızları özel bir kursta baleye yazdırdım dün akşam kıyafetlerini filan sipariş ettik istanbuldan gelecekmiş, giydikleri gün çekip göndericem size nasıl şirin oluyolar anlatamam.

elmyraaa
sana bahsettiğim bir yer vardı ya ona göre beslendiğin şeyleri yazsana
ben 1 kilo vermişim 1 haftada
dün sporda eski görmediğim arkadaşlar görünce zayıflamışsın sen dediler

Oraya girdim karıştırdım ama çözemedim benn, yorumlar fln vardı, yazayım mı? Bi daha sölesene adını bebeğim

elm sen ejderha dövmeli kızı okudun mu

Okumak ne demekkkk hatmettim hem lisbeth gibi hacker olmak istedim

Filmi de izledim

ben bugün simit peynir çay takılanlardanım sevdiğim bir şeyde değil ama neden aldığım hakkında fikrimde yok.

ahahahah deli ya yağlı o yağlııı
Senin gibi olmak istiyolar demek
Pembe şortunu duymuşlardı nasılsa

vayy bacaklarımı gösterim mi onlara

Benim kızları özel bir kursta baleye yazdırdım dün akşam kıyafetlerini filan sipariş ettik istanbuldan gelecekmiş, giydikleri gün çekip göndericem size nasıl şirin oluyolar anlatamam.

Ay o bale kıyafetleri de evlere senlik cok sirin oluyolar

şimdi seni daha çok sevdim elmm, bende okudum

filmi de izledim ama kitaptaki hazzı almadım, hayal gücüme sağlık

Ay o bale kıyafetleri de evlere senlik cok sirin oluyolar

büyüsüne kapılıyor hemen kuzular çok şekerdi bıdıklar yeni grup açılıyor şimdi ona dahil oldular haftada 2 gün gidecekler bu arada ileride çocuk sahibi olacaklara tavsiyede bulunayım arka arkaya ya da bi oturumda ikiz filam doğurmayın!! Çok masraflı oluyor her şey çift ödeniyor :)))

şimdi seni daha çok sevdim elmm, bende okudum

filmi de izledim ama kitaptaki hazzı almadım, hayal gücüme sağlık

Tabi sevecen la Cok güzel kitap, keşke adam ölmeseymiş de devamını da yazsaymış.

Benim tam hayalimdeki lisbetti sevdim filmdi de yani.

Ohhh herşey X2 dimi ahahahahah cebine kuvvet anneee
Hayırlı cumalar kardeşler

Hayırlı cumalar bacım afedersin

arkadaş değilmişiz
şimdi çıkma teklifi gönderdim
kabul edermisin çıkarmıyız ? :)

tüm adamların ağzını burnunu dağatasım var

ousu da aradım sataştım kavga ettim şimdi, hepsinden soğudum laa,babamıda görsem terslerim şu an

hepsi aynı b.k

heeeee anam o bale kıyafetleri varya 10 parça yemin ederim sana kurs parasından daha pahalı! e birde 2 takım sipariş ediyorsun x2 dedim yuhh... taksit yapabilir miyiz diye cümleye girdim hemen hahahahhhaa

Ahahahahaha seni yerrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim!
Günaydın cancanlar, bugün işlerim çok, proje ayağını sekteye uğratmamam için bir zahmet çalışmam gerekiyor, öğleden sonra boş kaldığım ilk anda buradayım, öperim çok çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…