09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

tüm adamların ağzını burnunu dağatasım var

ousu da aradım sataştım kavga ettim şimdi, hepsinden soğudum laa,babamıda görsem terslerim şu an

hepsi aynı b.k

hayırdır inşallah bebişim

heeeee anam o bale kıyafetleri varya 10 parça yemin ederim sana kurs parasından daha pahalı! e birde 2 takım sipariş ediyorsun x2 dedim yuhh... taksit yapabilir miyiz diye cümleye girdim hemen hahahahhhaa

of of of terziye diktirseydin

Yeterince tatil yaptın sana acımıycam

kk ayarlarım bozuldu sanırsam ,

halbuki alışkkındım burda okuduklarıma, ayarlarımı tazeleyince bişim kalmaz,

benlik bi sıkıntı yok çek, ara sıra geliyolar bana işte, quaratayı okuyunca hepsine saydırasım geldi sadece ,

neyseki akşam ous yok olaydı kavga ederdik kesin

Bende öyleyim
Gerek BDV gerek çevredeki Ouslar yetiyo dimi
Bazen durduk yerde çarpasım geliyo

hahahah çok eğlendim bunu okurken;

Çocukken tarzanı hep çıplak seyrettik, kül kedisi desen eve gece yarısından sonra gelirdi, pinokyo yalan söylerdi, alaaddin hırsızdı, pamuk prenses yedi herifle birden yaşıyordu, red kitin ağzından sigara hiç eksik olmadı, rapunzel desel saçlarını uzatıp evine erkek alıyordu...

sonra yeni neslin normal olmasını bekliyorsunuz! biz bu masallarla büyümedik mi?

benim gıcıklığım , artık sıkıldığım konular

yani ousun anneci olması

sonunda başlarım sana da anana da diye cinnet geçiriyorum sonra düzeliyoruz

eskisi kadar değil ama ben iyice sıkıldım, anasının dibinde oturuyoruz en son geçen hafta görüşmüştük bu hafta annemi çok boşladık diyo

dedim benimkiler uzak en son birlikte 2 hafta önce gitmiştik ben senden beklentiye gidiyomuyum gidelim görelim diye , sen her gün görüyosun en azından uyuz oluyorum , böyle yaptıkça sevgim azalıyo , hep cimciresim canını yakaısm geliyo, hani beni üzüyo ya,

beni üzüyosa bende onu üzeyim psikolojisine girmeye başladım

ben de sana yollamıştım bu hafta başında ama ses soluk çıkmadı

sirkee talebin gelmedi şimdi kontrol ettim
ben sana gönderiyorum hemen okiii

şiştin mi gofret

şaka bi yana görmedi kanımca

wc deydim çekirgem şimdi geldim yerimeee :)

yoo şişirmek değildi amacım
beyazlı resmi merak ettim ama

cep telim ara kablosunu bulamıyorum atamadım beyaz abiyle resmimi bir türlü: )
oysaki çok umutlarla çekitirmiştim
onun yerine yeni vesikalık fotomu paylaşsam kabul görürmü acep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…