baska ne bekliceklerneyi ifşa edelim onlaraa
Hep ekşın hep sorun var bizde insanlar napsınn :)
o zaman hemen kendimi tanıtayım sayın ziyaretçilee ben kadiş asıl adım kadriye 65 yaşındayım ve hamileyim
saygılar sunar yanacıklardan öperim
bu arada piyo gelip bişiler yazdı mı bizimkilere cevap olarak,ben pek takılamadım da o ara..??
Ne biçim de bi filmmişziyaretçiler dendide aklıma the visitors geldi ..Hani fare yiyorlardı amblemi V idi..Diana vardı..Melez bi kız vardı sürekli kozaya girip büyüyordu felam...
kim onlar be ya hadi göbüşlü bebişli fotomuz koyalım da şok olsunlar
Ne biçim de bi filmmişDoğurunca izlerim :)
Kim oldukları mühim değil, onlar varlar :)
Hadi koyalım bebişli göbüşleri
o zaman hemen kendimi tanıtayım sayın ziyaretçilee ben kadiş asıl adım kadriye 65 yaşındayım ve hamileyim
saygılar sunar yanacıklardan öperim
Senin gbeği göremedik! Feraceyi bi cıkarda cekiver oğlanııı :)
Kuşum haftasonunu bekle, yarın evdeyim mesela :) kendi pcme atarım
Nasıl hamile kaldığını da anlatspirmin bankasından kredi cekmiştin
yazmadı cnm
Ne biçim de bi filmmişDoğurunca izlerim :)
Kim oldukları mühim değil, onlar varlar :)
Hadi koyalım bebişli göbüşleri
kontesim visitors ne güzeldi yaasen diyince hatırladım valla...:):)
hemende anlattın sırrımızı evet zenci bi yağuşukludan aldım spirmini
benim fotom yok ki fotosuzum benzaten mart annelerinden biri bağa yaşlı dedi 30 yaşındaysan üçlüyü yaptır didi
gördüm yorumunu canım ne desen haklısın :26::26::26::26::26::26::26::26:Ben ousu görmedim ki cnmm sana yorum yaptım görmedin mi?
bu arada piyo gelip bişiler yazdı mı bizimkilere cevap olarak,ben pek takılamadım da o ara..??
Sen cepten mi yiyordun yemeği :44:Ben yemeğe gidiyorum menü iğrencYeşil Mercimek corbası, biber dolması makarna :S üstelik 12 lira. Hangisine yanayım 12 liraya pide yerdim ona mıııııııııııı
Ziyaretçiler için buraya yükliycem özel albüm falan yok genele dökcem bütün mal varlığımıtikkat tikkkat nik bana haftsonu göbeeeni göstercekkkziyaretcileerrr
benim fotom yok ki fotosuzum benzaten mart annelerinden biri bağa yaşlı dedi 30 yaşındaysan üçlüyü yaptır didi
valla o zamanın şartlarında iyi filmdi hee şimdi bile üstün teknolojiyle çekilmiş gibi sanki :)) ne bakardık yaaa..Annemin midesi bulanırdı...
Ya o kızın kozaya girme sahnelerini hatırlıyor musun ? Büyüyordu hani.
hahahahha beni duysa aşağılar o zaman...ben 35 yaşımı bitirdim,oğlum da 3 yaşında
kadesa senin 2. çocuğun değil mi? bu arad kafam dağınık ya hatırlayamadım kusura bakma..
hahahahha beni duysa aşağılar o zaman...ben 35 yaşımı bitirdim,oğlum da 3 yaşında
kadesa senin 2. çocuğun değil mi? bu arad kafam dağınık ya hatırlayamadım kusura bakma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?