09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

baska ne beklicekler neyi ifşa edelim onlaraa

Hep ekşın hep sorun var bizde insanlar napsınn :)

o zaman hemen kendimi tanıtayım sayın ziyaretçilee ben kadiş asıl adım kadriye 65 yaşındayım ve hamileyim

saygılar sunar yanacıklardan öperim

bu arada piyo gelip bişiler yazdı mı bizimkilere cevap olarak,ben pek takılamadım da o ara..??

o zaman hemen kendimi tanıtayım sayın ziyaretçilee ben kadiş asıl adım kadriye 65 yaşındayım ve hamileyim

saygılar sunar yanacıklardan öperim

Nasıl hamile kaldığını da anlat spirmin bankasından kredi cekmiştin

bu arada piyo gelip bişiler yazdı mı bizimkilere cevap olarak,ben pek takılamadım da o ara..??

yazmadı cnm

ziyaretçiler dendide aklıma the visitors geldi ..Hani fare yiyorlardı amblemi V idi..Diana vardı..Melez bi kız vardı sürekli kozaya girip büyüyordu felam...
Ne biçim de bi filmmiş Doğurunca izlerim :)
kim onlar be ya hadi göbüşlü bebişli fotomuz koyalım da şok olsunlar

Kim oldukları mühim değil, onlar varlar :)

Hadi koyalım bebişli göbüşleri

benim çocugumu ufolar getirdi..

Doğal yollarla çiftleşmedik biz..

flaşş flaşşş flaşş..Yalçın çakır'lık karıyım valla

Ben yemeğe gidiyorum menü iğrenc Yeşil Mercimek corbası, biber dolması makarna :S üstelik 12 lira. Hangisine yanayım 12 liraya pide yerdim ona mıııııııııııı

Nasıl hamile kaldığını da anlat spirmin bankasından kredi cekmiştin

yazmadı cnm

hemende anlattın sırrımızı evet zenci bi yağuşukludan aldım spirmini

Ne biçim de bi filmmiş Doğurunca izlerim :)

Kim oldukları mühim değil, onlar varlar :)

Hadi koyalım bebişli göbüşleri

benim fotom yok ki fotosuzum ben zaten mart annelerinden biri bağa yaşlı dedi 30 yaşındaysan üçlüyü yaptır didi

kontesim visitors ne güzeldi yaasen diyince hatırladım valla...:):)

valla o zamanın şartlarında iyi filmdi hee şimdi bile üstün teknolojiyle çekilmiş gibi sanki :)) ne bakardık yaaa..Annemin midesi bulanırdı...

Ya o kızın kozaya girme sahnelerini hatırlıyor musun ? Büyüyordu hani.

hemende anlattın sırrımızı evet zenci bi yağuşukludan aldım spirmini

benim fotom yok ki fotosuzum ben zaten mart annelerinden biri bağa yaşlı dedi 30 yaşındaysan üçlüyü yaptır didi

hahahahha beni duysa aşağılar o zaman...ben 35 yaşımı bitirdim,oğlum da 3 yaşında
kadesa senin 2. çocuğun değil mi? bu arad kafam dağınık ya hatırlayamadım kusura bakma..

Ben ousu görmedim ki cnmm sana yorum yaptım görmedin mi?
gördüm yorumunu canım ne desen haklısın :26::26::26::26::26::26::26::26:

canım o gün elmoşun doğum günü diye piyoya pek bişi yazmak istemedim ama gerçekten bozuldum
orda ben ayrıntılı usg yapacam albümüne dedim ya
ardından gelen bir bilmişlik banaydı
gerçekten üzüldüm ama bundan sora hiç bi şekilde muhatap olmicam

Ben yemeğe gidiyorum menü iğrenc Yeşil Mercimek corbası, biber dolması makarna :S üstelik 12 lira. Hangisine yanayım 12 liraya pide yerdim ona mıııııııııııı
Sen cepten mi yiyordun yemeği :44:
tikkat tikkkat nik bana haftsonu göbeeeni göstercekkk ziyaretcileerrr
Ziyaretçiler için buraya yükliycem özel albüm falan yok genele dökcem bütün mal varlığımı

Kim didi onu benim dünürüme ben onun ağzını caaaartttt diye ortadan ikiye böler oklavayı ağzına dıkar yırtılan yerlerini dikerim

Of kadiş ya mart topiği bende ya, çok sıkıldım listeden falan ben zaten heyheyliyim şu ara.. Sana devredeyim mi sevmediklerini listeden silersin

ayy hatırlamaz mıyım,o zaman ne korkunç gelirdi ama ben bakardım..aynen annem bakamazdı pek:):)
şimdi izlesek ne komik gelir heralde
bi de kafasında değişik bişi olan bi ziyarteçi vardı ama hayal meyal hatırlıyorum,net değil.kimdi o yaw nası bişiydi..

hahahahha beni duysa aşağılar o zaman...ben 35 yaşımı bitirdim,oğlum da 3 yaşında
kadesa senin 2. çocuğun değil mi? bu arad kafam dağınık ya hatırlayamadım kusura bakma..

ben gayet sakin karşıladım canım 30 değil 35 ve üstünde şart dedim

üçüncü çocuk canım ilk çocuklarım ikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…