09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

itiraf.com a üyeyim, adamın biri bana yatma teklif etmiş, romantizm dolu bir gece ile birlikte ve dürüst bir adam olduğu icin de evli olduğunu yazmış :) Ben de inşallah karın da bu siteye üyedir o da başka bir herifin teklifini kabul eder yazdım küfretmiş şrfsz zoruna gidenin borusuna ahahahah

Allah yazdıysa neden olmasın

kız valla, şıp etti koynuma damladı la dedim noluyo meğer benden akıyomuş
Ehehe karizma yerlerde
Vay hırbo Ben de üyeyim oraya, itiraflarımı yayınlamıyor mendeburlar

tabıkı evlenmek hayalım ama kendı sevdiğim begendıgım gönlumun ruhumun ıstedıgı ınsan ıle şuanda yok o ayrı..ama geceleri beraber gezmek baska olur onunla..ama sırf engellerı asmak ıcın evlenmek ıstemezdım..evlenmek dışında hayalım aöf den dıplomamı almak..bırkaç aydır çalışmıyorum tekrar işe gırerım bunu takmıyorum..unı mezunu olmayı beklemeden lıse mezunu olarak kpss hazırlık yapıcam kıtaplarımı bıle aldım aslında..ya ne bılıyım haklısın allah ısteyınce karsıma cıkacaktır..yoksa o kadar cok hobım var kı tek basıma yaptıgım kıtap okumak puzzle yapmak fılm ızlemek.alışveriş..değişik yerlerı keşif etmek..dahada neler neler..belkıde bu yuzden catlıyorlar..ben boş boş sadece bırseye odaklanacak bırı degılım bu yuzden kendi değerımı bılmelıyım haklısın..bunun ıcın nötr olucam

Ay cok sıkılıyorum! Kendimi telefonun kablosyla mı boğsam acaba!

harbi elmiş anlar mıyız yaw erkek olanı? napıyolar izleyip gidiyolar mı? siz çakınca iptal mi üyelik anlatasana kuzu??

Yazım tarzından ziyade yaklaşımından anlaşılıyor, mesela biri vardı; adam ne yapsa kabahat tarzı erkekvari bir youm yapmıştı, kazen hemen kellesini ucurdu

Ben yakında BDV de göreceğiniz konuların fragmanını veriyorum

Açık giyinmez tehlikeymiş mesela erkek görüyomuş malum
Bi de erkekli forumları görseler ne derler bakalım

ahahahah bdvde konular dönem dönem olur, bazen kaynanadan gider, bazen eltiden, bazen aldatmadan, bazen sapıklıktan

Yıakk yağğğğğ....

Yanıma o nohut kafa gelsin güldürsün beniiiiiiiiiiiii sıkılıyorummmmmmmmmmmmmm diye annemin ayaklarıyla oynamak istiyorum

Nohut kafa hasta annesinin ayak parmaklarına kibrit çöpü sıkıştırıyordu onu gördün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…