inşallah öyle olur canım..elimden geldiğince her işi bilen,kendine yetebilen düzgün bi adam olsun diye uğraşıyorum..
herkese saygılı kadın kıymeti bilen biri olsun..
sonra da sizin kızçelerinizle evlensin diye
Ehehe karizma yerlerdekız valla, şıp etti koynuma damladı la dedim noluyo meğer benden akıyomuş
Vay hırboitiraf.com a üyeyim, adamın biri bana yatma teklif etmiş, romantizm dolu bir gece ile birlikte ve dürüst bir adam olduğu icin de evli olduğunu yazmış :) Ben de inşallah karın da bu siteye üyedir o da başka bir herifin teklifini kabul eder yazdımküfretmiş şrfsz zoruna gidenin borusuna ahahahah
Ehehe karizma yerlerde
Vay hırboBen de üyeyim oraya, itiraflarımı yayınlamıyor mendeburlar
Rica ederim canım, ne demek:) Okudugun için ben teşekkür ederim asıl:)
Eğer sana biraz olsun moral verebildiysem ne ala..:26:
"Ben senin yerinde olsam ne yapardım" diye düşünerek yazdım onları.
Sanırım su an senin hayalin, önceliğin evlilik. Cunku mutlu bir yuva kurmak, seni seven ve aşık oldugun bir adamla hayatını birleştirmek istiyorsun. Eminim onun için cok da guzel hayallerin vardır:) Öncelikle Allah'tan dilerim ki bu mutluluğu en kısa süre içinde yaşarsın:)
Evliliği ne yazık ki bir araç olarak gören, "artık zamanı geldi, yaşım geçti" şeklinde algılayan bir topluma sahibiz. Ve bu biraz da "mahalle baskısı" denen şey. Bence evliliği mutluluga giden, hayatını düzene sokan vs vs bir araç olarak görme. Hayatta neyi ne kadar yaşadın, evli olunca yapmak isteyecegin ama yapamayacagın şeyler neler olabilir mesela? yurt dısına cıkmak, gece gec saatlerde dönmek gibi cılgınca fikirler mi? ya da kazandıgın/elinde olan parayı kendine harcayabilme özgürlüğü mü? bunları ne kadar yapabilecegini düşün bence:)
"ben evlenemeyecegim, evde kalma korkum var, ben dogru erkegi hangi ortamda bulurum ki?" gibi sorular benim kafam da da mevcut oluyor cogu zaman. Ama Allah sen hazır oldugunda mutlaka cıkarıyor birini karsına. Ya aslında pollyanna gibi konusmak istemezdim; ama enerjini yuksek tutmanı istiyorum. sen önce kendini sev, hem de cok sev. hep guzel yanlarını görmeye calıs kendinin ve cevrendekilerin. hem dua hem de enerji meselesi bu cunku biraz da:)
insanlara kulagını tıkama; ya da baz alma. nötr ol. onların dediklerini umursa ya da umursama demiyorum; yalnızca kendine uyarlamaya calıs. onların dusuncesini duy; ama önemli olanları önemse, sana müdahale etmelerine izin verme bence.
ve hayatta ne yapacaksan, önce kendin için yap
Neden, ekşınlı mı değil :)
Kız kısmısı erkeklerin olduğu siteye üye olmaz
Kız kısmısı erkeklerin olduğu siteye üye olmaz
Ekşınlı şeyler itiraf ediyorum ama olmuyor nerde hata yapıyorum bebişim
Burda o kadar cok erkek var ki yazsam dudakların ucuklar
Ayıplı seyler yaz
Senin içine kocakarı kaçmış
Burda o kadar cok erkek var ki yazsam dudakların ucuklar
Ayıplı seyler yaz
harbi elmiş anlar mıyız yaw erkek olanı? napıyolar izleyip gidiyolar mı? siz çakınca iptal mi üyelik anlatasana kuzu??
Ben yakında BDV de göreceğiniz konuların fragmanını veriyorum
Açık giyinmez tehlikeymiş mesela erkek görüyomuş malum
Bi de erkekli forumları görseler ne derler bakalım
Yıakk yağğğğğ....
Sovr babam itiraf.com'dan daha çok şey biliyor
Çok fenasın
ahahahah bdvde konular dönem dönem olur, bazen kaynanadan gider, bazen eltiden, bazen aldatmadan, bazen sapıklıktan
Yanıma o nohut kafa gelsin güldürsün beniiiiiiiiiiiii sıkılıyorummmmmmmmmmmmmm diye annemin ayaklarıyla oynamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?