Seni kaynanamla tanıştırmak istiyorum badişeyfırım
bana da öyle geliyo be çek, şimdi çocuk yokken bile tam anlamıyla yetemiyorum yeri geliyo
bide çocuk olunca daha büyük eksiklik olur gibime geliyo,
tabiki yeteriz kaliteli zaman daha önemli belki de,ama biyerden eksik kalırız kanımca
Evet sovr ikimiz de öyleyiz :)
Oldu canımÇek ben de doğumdan çok korkuyordum, şimdi hiç aklıma bile gelmiyor. Çünkü bebeğe olan özlem annede doğum korkusu bırakmıyor, doğurmak demek ona kavuşmak demek... Kim bilir ne tatlı gelir insana doğum sancısı...
Ben de ayakta uyuyorum. 3 gündür ayakta uyuyorum :) Sanırım gebeliğin uyku evresine girdim.Başımda feci ağrı var :) Defolup gitsek evlerimize
Valla onu da yola getiririm! :)) Benim ki korkusundan eve çikolata getiremezdi, yasak demiştim 2 yaşına kadar kapıdan sokamamıştı ahahhaha
Ben de ayakta uyuyorum. 3 gündür ayakta uyuyorum :) Sanırım gebeliğin uyku evresine girdim.
ahahahha döşeyebilir miyim müsadenizle o başlığa neresiymiş :) ben o evde oturup tv izleyerek anneyim diyen müsfettelere, çocuğunu parka salıp parkta dedikodu yaparken beşikten düşürenlere, tüm gün ilgilenmeyi çocuğu bilgisayar başında oturtmak sananlara, sonrada var çocuğum çok agresif, çok ağlıyor, yok yemek yemiyor, yok eve dönmüyor diyenlere bi dalarım...
daaatırım!!!!
sovrcum her şeye yetmeye çalışma valla ben hiç kasmıyorum evim bal dök yala kıvamında olmayabilir çok iyi bi anne de olmayabilirim önemli olan elinden geleni yapmak ama hayatı kaçırmadan,bak evlendim geldim buralara keşke annem temizlik diye ölüp bitmeseydide ankaradayken daha çok gezseydik birlikte diyorum
sovrcum her şeye yetmeye çalışma valla ben hiç kasmıyorum evim bal dök yala kıvamında olmayabilir çok iyi bi anne de olmayabilirim önemli olan elinden geleni yapmak ama hayatı kaçırmadan,bak evlendim geldim buralara keşke annem temizlik diye ölüp bitmeseydide ankaradayken daha çok gezseydik birlikte diyorum
Benimki kendisi gelmez ki çikolatası gelsinGelemez evime
Oh iyi ya bana da öyle olur inşallah
Kaygılanmak ayrı şey her çalışan anne yarım demek ayrı şey
Bizim bi komşu var ev hanımı oğluna bağırıyo hep salam ekmek yaptır bakkaldan diye, hiç yemek yapmazmış kocası zaten uzakta mı ne çalışıyomuş
Şimdi bu da ev hanımı, tam mı sence ?
Ama buna rağmen tüm ev hanımları böyle diyemem
Onlarda tüm çalışanlar yeırm eş yarım anne dememeli
Çok saçma
Oh iyi ya bana da öyle olur inşallah
Ben BDV ye ayar oldum
Yok çalışan kadınlar yarım kadın, yarım eş, yarım anneymiş
Uyku evresine daha önce girmen gerekmiyor muydu
valla kızlar evin de yarım olsa,kadınlığım da yarım olsa,anneliğime laf ettirmem kimseye..
varsın evim mükemmele olmasın,hem evde olup evini çiçek gibi yapan kadın nasıl tam anne oluyor ki,o zaman da çocuğuna vakit ayırmıyor..kadınlık ayrı konu,çocuk uyursa ne ala,uyumzsa kadınlık falan yok..o zaman da adamlık devereye giriyo işte....
çok şükür oğluma vakit ayırıyorum,onun eğitimi gideri sosyal hayatı herşeyi için para kazanıyorum ve her türlü yetiştiriyor terbiyesini veriyorum...bunu yargılama hakkını da kimseye vermiyorum...
3. aydan sonra başlıyor diye okumuştum bi yerde. Tabi ilk evresinde de yoğun bir şekilde uyuyanlar var :) Benim uykum yeni gelmeye başladı :111:
haklısın , ben zaten çok rahat bi insanımdır , ous takar kafasına , hele çocuktan sonra da böyle yapmaya devam ederse
alırım çocuğumu çıkarım gezmeye , kendi evde yapsın 7-24 temizlikk,
ah canım aynen öyle oluyo valla
h.sonu oğlumla geziyoruz,dolaşıyoruz,evde oynuyoruz,yemek yapıyoruz,yarış yapıyoruz,resim yapıyoruz,alışveriş yapıyoruz...
oğlum benim en yakın arkadaşım oldu galiba
ayyy ben iş yerinde ayakta uyumuştum resmen salyam neyim akmıştı
tabiki herkes ister çocuğuma kendim bakayım ama şartlar maalesef çalışmak zorundayız,
dediğin gibi sürekli birlikte olup ilgilenmemek mi daha iyi
yada sadece akşamları 2-3 saat birlikte olup ilgilenip güzel vakit geçirmek mi daha iyi
Yapma ya
ne güzel bişey aslan gibi bi adam yetişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?