09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Kaygılanmak ayrı şey her çalışan anne yarım demek ayrı şey
Bizim bi komşu var ev hanımı oğluna bağırıyo hep salam ekmek yaptır bakkaldan diye, hiç yemek yapmazmış kocası zaten uzakta mı ne çalışıyomuş

Şimdi bu da ev hanımı, tam mı sence ?

Ama buna rağmen tüm ev hanımları böyle diyemem
Onlarda tüm çalışanlar yeırm eş yarım anne dememeli
Çok saçma

Oh iyi ya bana da öyle olur inşallah

Başımda feci ağrı var :) Defolup gitsek evlerimize
Ben de ayakta uyuyorum. 3 gündür ayakta uyuyorum :) Sanırım gebeliğin uyku evresine girdim.
Valla onu da yola getiririm! :)) Benim ki korkusundan eve çikolata getiremezdi, yasak demiştim 2 yaşına kadar kapıdan sokamamıştı ahahhaha

Benimki kendisi gelmez ki çikolatası gelsin Gelemez evime

Ben de çocuk denilince şarteller atıyor. Yok çocuk parktan dönerken ağlıyormuş... Ağlar tabi, beni de sok parka ben de çıkmak istemem.. Dön bi kere hadi yarışıyoruz de başla koşmaya o bacaksız arkandan koşup gelmezse güle oynaya neyim...

Çocuk bakımı üzerine kitap yazarım! günde kaç gr et yemesi gerektiğinden, sebze yedirmenin inceliklerine, sabahları yumurtalardan adamlar çizmeye, akşamları masal saatlerinden tuvalet kağıtlarından yaptığım oyuncaklara kadar... Annelik sadece bakmak değil geçirdiğin bir saati doğru geçirebiliyor musun ondan haber versinler.... Oyyy tepem attı :)

Ay ben döşedim ama ban yemiyim diye frenleyerek

Aynen
Ben ilk zamanlar çok abartıyodum
Sonra gittim baktım peh bizim eve gelip orayı burayı süzenlerin evinde toz da var tepsileri de eski hamurişi atıklarıyla dolu
Dedim valla ben kendimi boşa kasıyorum, bunlar evde oldukları halde böyleler ben hem acemi hem çalışıyoken bile daha temizim
Saldım biraz da rahatladım
Hayır bi de bunlar gidip milletin dedikodusunu yapan tipler, yoksa bakmam evinin tozuna pasına. Şok oldum görünce

haklısın , ben zaten çok rahat bi insanımdır , ous takar kafasına , hele çocuktan sonra da böyle yapmaya devam ederse

alırım çocuğumu çıkarım gezmeye , kendi evde yapsın 7-24 temizlikk,

tabiki herkes ister çocuğuma kendim bakayım ama şartlar maalesef çalışmak zorundayız,
dediğin gibi sürekli birlikte olup ilgilenmemek mi daha iyi
yada sadece akşamları 2-3 saat birlikte olup ilgilenip güzel vakit geçirmek mi daha iyi

Ben BDV ye ayar oldum

Yok çalışan kadınlar yarım kadın, yarım eş, yarım anneymiş

valla kızlar evin de yarım olsa,kadınlığım da yarım olsa,anneliğime laf ettirmem kimseye..
varsın evim mükemmele olmasın,hem evde olup evini çiçek gibi yapan kadın nasıl tam anne oluyor ki,o zaman da çocuğuna vakit ayırmıyor..kadınlık ayrı konu,çocuk uyursa ne ala,uyumzsa kadınlık falan yok..o zaman da adamlık devereye giriyo işte....
çok şükür oğluma vakit ayırıyorum,onun eğitimi gideri sosyal hayatı herşeyi için para kazanıyorum ve her türlü yetiştiriyor terbiyesini veriyorum...bunu yargılama hakkını da kimseye vermiyorum...

Allahına kurban quarta

haklısın , ben zaten çok rahat bi insanımdır , ous takar kafasına , hele çocuktan sonra da böyle yapmaya devam ederse

alırım çocuğumu çıkarım gezmeye , kendi evde yapsın 7-24 temizlikk,

ah canım aynen öyle oluyo valla
h.sonu oğlumla geziyoruz,dolaşıyoruz,evde oynuyoruz,yemek yapıyoruz,yarış yapıyoruz,resim yapıyoruz,alışveriş yapıyoruz...
oğlum benim en yakın arkadaşım oldu galiba

ne güzel bişey aslan gibi bi adam yetişiyo

di mi ama ya
ya hangi başlık o versenize bi bakayım :)) uslu durcam söz.

benim evde yaptığım aktiviteleri bir anne zor yapar yemin ediyorum... tahammül edemezler :)

ne güzel bişey aslan gibi bi adam yetişiyo

inşallah öyle olur canım..elimden geldiğince her işi bilen,kendine yetebilen düzgün bi adam olsun diye uğraşıyorum..
herkese saygılı kadın kıymeti bilen biri olsun..
sonra da sizin kızçelerinizle evlensin diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…