- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
Trip atacağını bildiğimden şaka dedim Nick
Hiç güzel bi hafta değil maalesef
Hoş geldin
Kayınvalidem gördü mü bilmem ama gören öyle sanıyodu da
Ben gelin için ağlamadım ki
Kendi çıkışım geldi aklıma ona ağlıyodum
Birisi beni teselliye geldi
Sakin ol, görümcen ve kaynanan daha da üzülür böyle durursan dedi
Dedim ama bunun onlarla ilgisi yok ki o anım aklıma geliyo
BENSİZ GÜNÜNÜZ NASIL GEÇTİ HIIII
Hemde çok zor abla
Ben 2 yıllık evliyim
Dün görümcem evden çıkarken ilk gün ki gibi ağladımki ben ablam evlenince bile ağlamamıştım
Kendin yaşamadan anlamıyormuşsun
Offffffffff( Çok üzüldüm ya ben farklı olacak diye bekledim yemin ediyorum konduramadım hiç hey allam yaaa....
tamam duruyorum, meraktayımatlama nolur... ve sakin ol! oğluşunu düşünerek at her adımını.
ay quarta gözümü açamıyorm yine hastayım...
ya ben olayı hiç bilmiyorum nolmuş kim kimmiş çek özet isterim nolmuş bizim quartamıza :26:
canım yaaa,
açık sözlü çekirgecim
başkası olsa fırsata çevirirdi bunu
habry olmakda fayda var beğenmeyen küçük oğluna almasın dimi
aynen öyle canım benim,oğluşum minik kuzum benimm..böyle diyince de başını göğsüme dayayıp meee meee diye meler :):)ben de severim onu ...
çek dedin ya hani başına gelmeden anlamıyomuş insan diye. aynen öyle işte...allah başınıza getirmesin de..
ben de konduramamıştım,yani kondurmak istememiştim..ama kesin ve net..benim can ark. kendisi bizzat arayıp kendisinden öğrendi ve doğruladı:):)hatta kadın evli hahahah nasıl ama???
geçmiş olsun canım neyin var???
en konuyu bilmiyo muydun kuzum? neyse boşver hamile kadınsın sinirlenir üzülürsün..
Erkek kardeşimin nikahında bile ağladım yani o kadar hassaslasmıştım,görende gelinin ablası sanacak..
ben de konduramamıştım,yani kondurmak istememiştim..ama kesin ve net..benim can ark. kendisi bizzat arayıp kendisinden öğrendi ve doğruladı:):)hatta kadın evli hahahah nasıl ama???
oyy paşaa yaaa yerim o yanaklarını
nede çok benziyor sana maşallahhhh..
Allah kimseye vermesin tabi canım,
başka sebepler olsada bu hoş değil.
Bazen düşünüyorum insanlar evlenirken ne şık kibar, evlilik süresince yada olabilecek ayrılmalarda da öyle olsalar ne var sanki
3 günlük dünyada..
ous la yüzleşme oldumu
ağzına sağlık canımbenim bu tipler için kullandığım çok güzel üç harfli bir kelimem var kuzucum! g.t boşluğu doldur işte..
akşam akşam tepem attı..
kızlar bu arada yarın size bomba haberlerim var..
felaket bir hafta sonu geçirdim... 13 yaşında bir kızın sitenin 5. katından nasıl atlamaya kalktığını ve bileklerini kestiğini anlatıcam size ikna etmek için nasıl çırpındığımızı( ambulans polis trafiğini anlatamam...
sonra iş yerindeki can yoldaşım bugün istifa etti..
çok doluyum(
canım anlatırım sana bi ara.şimdi geç oldu çıkıcam ben.bilenler özelden anlatmak isterse anlatabilr.canım bişiler tahmın edıyorum ama bunu yaşayan kadın nasıl böyle sakın olur diyorum snaırım meraktan çatlıycam lütfen bırı benıde aydınlatsın
yuhh ex demi evlenmişş
canım anlatırım sana bi ara.şimdi geç oldu çıkıcam ben.bilenler özelden anlatmak isterse anlatabilr.
Evlendikten sonra jetonu düşmüş kepazelerin
Herkese merhaba, son dakikalarda gelebildim maalesef,çok yoğundum
Bakın Milföyden Gül Yaptım | 1 Baba 1 Anne
Varya çeek düşüncem şuki,
Allah sağlığımızla sevdiklerimizle sınamasın, insanoğlu herşeyi unutuyorçünkü.
Ne yaşanırsa yaşansın şık olsun kalleşlikten uzak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?