09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

canım yaaa,
açık sözlü çekirgecim
başkası olsa fırsata çevirirdi bunu
habry olmakda fayda var beğenmeyen küçük oğluna almasın dimi

BENSİZ GÜNÜNÜZ NASIL GEÇTİ HIIII

Natlus geri döndü efsane yani

Hemde çok zor abla
Ben 2 yıllık evliyim
Dün görümcem evden çıkarken ilk gün ki gibi ağladım ki ben ablam evlenince bile ağlamamıştım
Kendin yaşamadan anlamıyormuşsun

Erkek kardeşimin nikahında bile ağladım yani o kadar hassaslasmıştım,görende gelinin ablası sanacak..

ben de konduramamıştım,yani kondurmak istememiştim..ama kesin ve net..benim can ark. kendisi bizzat arayıp kendisinden öğrendi ve doğruladı:):)hatta kadın evli hahahah nasıl ama???

canım yaaa,
açık sözlü çekirgecim
başkası olsa fırsata çevirirdi bunu
habry olmakda fayda var beğenmeyen küçük oğluna almasın dimi

Ya o teselli eden de benden 1 ay önce evlenmişti
Amca eşi oluyo , yenge yani
Hiç bana mısın demedim
Dedim evden çıkmak bana ölüm gibi gelmişti
Sadece biliyorum dedi

Yok ya öz ablamın düğününde ağlamadım ben
Uzakta oturan kaynanamın kızına mı ağlıycam
Kendi halim film şeridi gibi geçti de gözlerimin önünden
Ous şok oldu ona da dedim zaten asıl sebebi

oyy paşaa yaaa yerim o yanaklarını
nede çok benziyor sana maşallahhhh..
Allah kimseye vermesin tabi canım,
başka sebepler olsada bu hoş değil.

Bazen düşünüyorum insanlar evlenirken ne şık kibar, evlilik süresince yada olabilecek ayrılmalarda da öyle olsalar ne var sanki
3 günlük dünyada..

ous la yüzleşme oldumu

ben de konduramamıştım,yani kondurmak istememiştim..ama kesin ve net..benim can ark. kendisi bizzat arayıp kendisinden öğrendi ve doğruladı:):)hatta kadın evli hahahah nasıl ama???

benim bu tipler için kullandığım çok güzel üç harfli bir kelimem var kuzucum! g.t boşluğu doldur işte..
akşam akşam tepem attı..
kızlar bu arada yarın size bomba haberlerim var..
felaket bir hafta sonu geçirdim... 13 yaşında bir kızın sitenin 5. katından nasıl atlamaya kalktığını ve bileklerini kestiğini anlatıcam size ikna etmek için nasıl çırpındığımızı ( ambulans polis trafiğini anlatamam...
sonra iş yerindeki can yoldaşım bugün istifa etti..
çok doluyum (

geçmiş olsun canım neyin var???
en konuyu bilmiyo muydun kuzum? neyse boşver hamile kadınsın sinirlenir üzülürsün..

canım bişiler tahmın edıyorum ama bunu yaşayan kadın nasıl böyle sakın olur diyorum snaırım meraktan çatlıycam lütfen bırı benıde aydınlatsın

yok canım tutuyorum kendimi henüz olmadı..yarın akşama bakalım da..gg den aldım dedim ya..bakalım neler duyacağım??

ağzına sağlık canım
amanın nasıl hafta arkadaş yaa...yarın sabah toplaşalım o zaman.dert topiği olduk vallahi..

canım bişiler tahmın edıyorum ama bunu yaşayan kadın nasıl böyle sakın olur diyorum snaırım meraktan çatlıycam lütfen bırı benıde aydınlatsın
canım anlatırım sana bi ara.şimdi geç oldu çıkıcam ben.bilenler özelden anlatmak isterse anlatabilr.

Varya çeek düşüncem şuki,
Allah sağlığımızla sevdiklerimizle sınamasın, insanoğlu herşeyi unutuyorçünkü.
Ne yaşanırsa yaşansın şık olsun kalleşlikten uzak.

Kesinlikle Gofretcim
Şu aşamada boğsan bile hırsını alamazsın ki
Akıl fukaraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…