09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Ben çıkıyorum, öpüyorum hepinizi.

Ziyaretciler de dağılabilir, game over.

Son düzenleme:
Beni de ekleyin beni de
ben senı eklemiştim ama bıda ekleyebılırım

ah abla aşkın herşeyolmadığını insan anca evlenınce öğrenıyor inşallah senın evladın baştan öğrenır sabırlı olmaya çalışın gerçekten zor bı durum

şimdi eve gidip oğlumla kendimize pizza söylicem,sonra disney de çizgifilm izleriz ya da netten arabaları indirecektim,ona bakarız...ohhhhhhh
ben de böyle avunuyorum ne yapalım

şimdi eve gidip oğlumla kendimize pizza söylicem,sonra disney de çizgifilm izleriz ya da netten arabaları indirecektim,ona bakarız...ohhhhhhh

Oh mis

Quarta sen çok mantıklı bi kadınsın :13:

umutsuz vaka falalenım benım bukadar hayat dolu olup aynı zamanda bukadarda umutsuz olmayı nasıl başarıyorsun cnaım sağlık sorunundan dolayımı bılmıyorum ama evlenırsen nıye olmasan cocuğun

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh daha ne oldun beaaaaaaaa

herifede söle gelmsin bu gece eve

en güzel şeyi yapıyorsun bence...
afiyet olsun şimdiden :)

Ben çıkıyorum, öpüyorum hepinizi.

Ziyaretciler de dağılabilir, game over.

Görüşürüzz elmiiiii

Şunu öğrendim zor işlermiş bunlar

Hadi Hayırlısı

Neyin hayırlısı

Şimdilik geldim az sonra yazacaklarımdan ötürü daha uzun gideceğim ahhahah :)) Sevgiler diyim bari dedim.

Natlusa yazacaksan, hiç bulaşma derim.
Ona buralarda Belalı Jack deriz biz
Şaka bir yana, eğer oysa ne söylersen söyle,
kendi anlamak istediğini anlar. ATP'ne yazık

Ekleşmitik dimi, uzun zaman uzak kalınca unutuyorum...

Med gitti, Cudana da UI olmuş.
Herkes sessiz sedasız gidiyor ya...

Yok benim o tiplerle işim olmaz, klavyeme yazık :) sadece haksız yönetim şekline kızıyorum, direk banlayana yazacağım ve sonra sanırım tamamen uzaklaştırılacağım :) Birisi kendisine koyunum der de ben de sizin tercihiniz dersem burada ben direk kişiye koyun mu demiş oluyorum bu nasıl bir mantıktır :) Onu anlamaya çalışıyorum.

Son düzenleme:
Oh mis

Quarta sen çok mantıklı bi kadınsın :13:

valla iyi mi kötü mü bilemiyorum.içime atıyorum mantıklı davranıyorum,sonra da sağlığımdan oluyorum işte..bu sefer oğlum var ama herkesten önce o var benim için..güçlü durmak zorundayım..önce bi mantığa vuralım,sonra kalbimle hesaplaşırız zaten...:)

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh daha ne oldun beaaaaaaaa

herifede söle gelmsin bu gece eve
belli olmaz zaten gelir mi gelmez mi sormuyorum bile. dün gitti nereye demedim,geldi yine biş demedim.yolu açık olsun nereye giderse..ne diyeyim :):)
keiyf bizde oğlumla isteyen gelir katılır,istemeyeni zorla tutamam.. ay şey gibi oldu neydi gülsenin eski dizisindeki adanalı teye vardı ya...onun bi lafı...hahahah neydi o tam olark yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…