minikkusummmmmmmmmmm hoşgeldinnn
Ben çıkıyorum, öpüyorum hepinizi.
Şimdilik geldim az sonra yazacaklarımdan ötürü daha uzun gideceğim ahhahah :)) Sevgiler diyim bari dedim.
Düştüm mapus damlarına öğütt verennn çookk olur...
ben senı eklemiştim ama bıda ekleyebılırımBeni de ekleyin beni de
herşeyi söyledik hayatım,tamamen tersiz onlarla çok farklı yaşantılar hayatlar kültürler söylenen laflar,iyi olabilir bişey demiyorum tanıştım zaten çocukla..ama olmaz bu iş çok ters ondan evladımı bile bile yakamam uyum sağlayamaz oraya ondan
ben sana arkadaş olurum çünki hiç bir zaman cocum olmuycak
sen benım üstüme 2-3 tane yaparsın keti :
siz niye kavga etiniz ayol ne oluyo burda anlamıyorumki cenabette değilim ama
Düştüm mapus damlarına öğütt verennn çookk olur...
şimdi eve gidip oğlumla kendimize pizza söylicem,sonra disney de çizgifilm izleriz ya da netten arabaları indirecektim,ona bakarız...ohhhhhhh
ben de böyle avunuyorum ne yapalım
umutsuz vaka falalenım benım bukadar hayat dolu olup aynı zamanda bukadarda umutsuz olmayı nasıl başarıyorsun cnaım sağlık sorunundan dolayımı bılmıyorum ama evlenırsen nıye olmasan cocuğun
şimdi eve gidip oğlumla kendimize pizza söylicem,sonra disney de çizgifilm izleriz ya da netten arabaları indirecektim,ona bakarız...ohhhhhhh
Ben çıkıyorum, öpüyorum hepinizi.
Ziyaretciler de dağılabilir, game over.
ben senı eklemiştim ama bıda ekleyebılırım
ah abla aşkın herşeyolmadığını insan anca evlenınce öğrenıyor inşallah senın evladın baştan öğrenır sabırlı olmaya çalışın gerçekten zor bı durum
Hadi Hayırlısı
Şimdilik geldim az sonra yazacaklarımdan ötürü daha uzun gideceğim ahhahah :)) Sevgiler diyim bari dedim.
ben senı eklemiştim ama bıda ekleyebılırım
ah abla aşkın herşeyolmadığını insan anca evlenınce öğrenıyor inşallah senın evladın baştan öğrenır sabırlı olmaya çalışın gerçekten zor bı durum
Natlusa yazacaksan, hiç bulaşma derim.
Ona buralarda Belalı Jack deriz biz
Şaka bir yana, eğer oysa ne söylersen söyle,
kendi anlamak istediğini anlar. ATP'ne yazık
Ekleşmitik dimi, uzun zaman uzak kalınca unutuyorum...
Med gitti, Cudana da UI olmuş.
Herkes sessiz sedasız gidiyor ya...
Şunu öğrendim zor işlermiş bunlar
Oh mis
Quarta sen çok mantıklı bi kadınsın :13:
belli olmaz zaten gelir mi gelmez mi sormuyorum bile. dün gitti nereye demedim,geldi yine biş demedim.yolu açık olsun nereye giderse..ne diyeyim :):)
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh daha ne oldun beaaaaaaaa
herifede söle gelmsin bu gece eve
Natlusa yazacaksan, hiç bulaşma derim.
Ona buralarda Belalı Jack deriz biz
Şaka bir yana, eğer oysa ne söylersen söyle,
kendi anlamak istediğini anlar. ATP'ne yazık
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?