09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

çekirge , elm in banlı hali gibi ne sadece beğeniyosun da neden katılmıyosun aramıza

anaaaa buda söylnirmi hiççç yani

tabi tepesine binilir adam olsun ciğerimizi yesin

severler çenebazdır benimki biraz sevdirir kendini,

adam olsun yeter saysın sevsin evlatlarımızı boşuna büyütmüyoz bizlerde kızlarımızı

anaaaa buda söylnirmi hiççç yani

adam olsun yeter saysın sevsin evlatlarımızı boşuna büyütmüyoz bizlerde kızlarımızı

dimi işte teyzem , insanın kendi yakını olunca göze batmıyo da başkası dese kıyameti koparmıştım

öyle değer bilsin yeter Allah iyilerle karşılaştırsın

deniz -1988 eklemiş beni, tanıyozmu ben tanımıyorum da sizi de ekledi mi çıkaramadım

yokk tanımıyorum,arada banada geliyor bakıyorum tanımıyorum kabul etmiyorum

orası öyle, mağduruz da mağduruz

Ne mağduru yaa boşverrr,ousa da söylüyorum damarıma basarsa biter diye bişey demiyor oda bilirki silerim asla affetmem

Ben biliyorum
İsyanların topikinde görmüştüm
Zararsız bi tip pampaa

Pek yazasım yok

Çekimmm ne oldu anlat hadi

bende öyle düşünüyorum açıkçası , beni üzmeye kıyamayanı bende üzmekten çekinmem hele si nirli anımdaysa

çekcan bişi mi oldu ki , bi sıkıntı mı var

dimi işte teyzem , insanın kendi yakını olunca göze batmıyo da başkası dese kıyameti koparmıştım

öyle değer bilsin yeter Allah iyilerle karşılaştırsın

yakının olunca bişey olmuyor demi karşı taraf laf soksa biterdi laflar havada uçardı
amin rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

kızlar bugun sizi çok dertli gördüm quartanın durumundan çok uzak kaldım oyuzden bişi yazamadım zor iş bee ne denebilirki

ekliyim o zaman ,

yaa badeden haber varmı biliyonuzmu sirkeci geldiyse demiştir bişeyler
Bugün çırpıbacak taburcu olabilir bu saatlerde belli olacak çıkıp çıkmayacağı. Ev de dandini vaziyette bebişin odası boyandı temizlik vs bade korkuyor ya oğlan tekrar beni hastaneye götürün derse diye. Anlayacağın gün geçtikçe güzel haberler alıyoruz

Görüşürsen benden çok selamlar,bir sorun mu var yoksa bebekte :26:

sirke ne güzl haber verdin bade aklımın hep bı ucunda duruyordu kıme sorayım dıye düşünüyordum piskolotada hastanedeydı onun kide erken gelmiş o nasıl acaba

işede alındım kızlar cuma gunu başlıcam bakalım kağıt falan toplayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…