deniz -1988 eklemiş beni, tanıyozmu ben tanımıyorum da sizi de ekledi mi çıkaramadım
çekirge , elm in banlı hali gibi ne sadece beğeniyosun da neden katılmıyosun aramıza
Ben biliyorum
İsyanların topikinde görmüştüm
Zararsız bi tip pampaa
Pek yazasım yok
hele siniriliyken onu tuuttularmı tepem iyice atıyoo, yaw sakinleşince söyleyin bari
evet biraz çirkef buluyolar beni, kaynaanma sabır diliyolar
mesela geçen kv in keyfi yoktu dedimki teyzeme keyifsiz benim kaynana bi sıkıntısı var galiba dedim
senin gibi gelini var daha nolsun dedio an kendimi çok aşağılanmış hissettimm
tabi tepesine binilir adam olsun ciğerimizi yesin
severler çenebazdır benimki biraz sevdirir kendini,
ekliyim o zaman ,
yaa badeden haber varmı biliyonuzmu sirkeci geldiyse demiştir bişeyler
anaaaabuda söylnirmi hiççç yani
adam olsun yeter saysın sevsin evlatlarımızı boşuna büyütmüyoz bizlerde kızlarımızı
Elmoş yazmıştı ikisininde durumu iyiymiş iyiye gidiyomuş diye
deniz -1988 eklemiş beni, tanıyozmu ben tanımıyorum da sizi de ekledi mi çıkaramadım
orası öyle, mağduruz da mağduruz
Ben biliyorum
İsyanların topikinde görmüştüm
Zararsız bi tip pampaa
Pek yazasım yok
yokk tanımıyorum,arada banada geliyor bakıyorum tanımıyorum kabul etmiyorum
Ne mağduru yaa boşverrr,ousa da söylüyorum damarıma basarsa biter diye bişey demiyor oda bilirki silerim asla affetmem
Çekimmm ne oldu anlat hadi
Çekimmm ne oldu anlat hadi
dimiişte teyzem , insanın kendi yakını olunca göze batmıyo da başkası dese kıyameti koparmıştım
öyle değer bilsin yeter Allah iyilerle karşılaştırsın
buyrun efem, ben görümce :)
çekirge , elm in banlı hali gibi ne sadece beğeniyosun da neden katılmıyosun aramıza
Bugün çırpıbacak taburcu olabilir bu saatlerde belli olacak çıkıp çıkmayacağı. Ev de dandini vaziyette bebişin odası boyandı temizlik vs bade korkuyor ya oğlan tekrar beni hastaneye götürün derse diye. Anlayacağın gün geçtikçe güzel haberler alıyoruzekliyim o zaman ,
yaa badeden haber varmı biliyonuzmu sirkeci geldiyse demiştir bişeyler
Bugün çırpıbacak taburcu olabilir bu saatlerde belli olacak çıkıp çıkmayacağı. Ev de dandini vaziyette bebişin odası boyandı temizlik vs bade korkuyor ya oğlan tekrar beni hastaneye götürün derse diye. Anlayacağın gün geçtikçe güzel haberler alıyoruz
Bugün çırpıbacak taburcu olabilir bu saatlerde belli olacak çıkıp çıkmayacağı. Ev de dandini vaziyette bebişin odası boyandı temizlik vs bade korkuyor ya oğlan tekrar beni hastaneye götürün derse diye. Anlayacağın gün geçtikçe güzel haberler alıyoruz
kalbiyle ilgili bi sorun vardı ama ilaç da almıyor bi süre izleyecek doktorlar selamını söylerim abla :)Görüşürsen benden çok selamlar,bir sorun mu var yoksa bebekte :26:
ben onu bilmiyorum:26:sirke ne güzl haber verdin bade aklımın hep bı ucunda duruyordu kıme sorayım dıye düşünüyordum piskolotada hastanedeydı onun kide erken gelmiş o nasıl acaba
Ay baltayı tasa vurdum
adi pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?