Bugün çırpıbacak taburcu olabilir bu saatlerde belli olacak çıkıp çıkmayacağı. Ev de dandini vaziyette bebişin odası boyandı temizlik vs bade korkuyor ya oğlan tekrar beni hastaneye götürün derse diye. Anlayacağın gün geçtikçe güzel haberler alıyoruz
Ben biliyorum
İsyanların topikinde görmüştüm
Zararsız bi tip pampaa
Pek yazasım yok
işede alındım kızlar cuma gunu başlıcam bakalım kağıt falan toplayıp
kalbiyle ilgili bi sorun vardı ama ilaç da almıyor bi süre izleyecek doktorlar selamını söylerim abla :)
işede alındım kızlar cuma gunu başlıcam bakalım kağıt falan toplayıp
tamam sirkecan çekde söylemişti zararsız diye ,
belki de konuşmuşumdur bile ama hatırlamıyorumdur ekliyim hemencik
Bak isyan da teyzenler gibi
Bozma onu Sovr diyodeniz için..
Bak isyan da teyzenler gibi
Bozma onu Sovr diyodeniz için..
hep ben kötüyüm zaten
hep ben kötüyüm zaten
ama napayımmm deniz kızımız pekk temiz saff...ben bile bozdum onu yanii...sovr bende daha gözü açık pek maşallahhh
ama napayımmm deniz kızımız pekk temiz saff...ben bile bozdum onu yanii...sovr bende daha gözü açık pek maşallahhh
annuvvv yerimm seniiiiboşverr kötü olanlar geçer yavruu en iyisini yapıosunnn
bu arada deniz hakkında bilgi veren benim teşekkür sirkecana gitti
Est. pampa ben seni anlıyorum :13:
Ne didi
estağfurullahhh çirkeff asla dememmmmgözü açık derken , bugün herkese benden mi görünüyo, gözü açığı çirkef baabıbda söyledin sanırım
aaa doğru yanlış yazmışım kafam karışmış
ben az makyajlanayımm..akşama kurs varrrrkocamlar gitcem..yeni mezunn çıtırlardan daha iyi görünmem lazımmm
estağfurullahhh çirkeff asla dememmmm
ciddi ciddi demem ama..
kızım ne güzel işte böle rahatsın..ezdirmiosun kendini..nasıl anlatayımm yaa işte gözü açıksın ( ama çirkef değilsinnn oki)
birde gidermişimmm böle benden büyük büyük haspalar olurmuşşşçantanı da omzuna değil koluna tak kol yarı açık vaziyette tiki concon gezaman kpss kursu bu üniversite değil her yaştan vardır
birde gidermişimmm böle benden büyük büyük haspalar olurmuşşşartık kokoş kokoş dolanırım ortada..
marmarise balayına gittiğimizde sezoun sonu hep gençler ve yabancılar kalmamış gitmiş,
50 yaş üstü pörsümüş üstsüz teyzeler kaynıyodu her taraf , kendimi 90-60-90 gibi hissetmiştim o zamnhavamı görmen lazımdı
oi oi oi tranquillità perche sei andata a tabacco
dai, andiamo insieme
guardi la macchina sta andando
leee leeee leee trankuilitaaa perke seiii andata a tabakko
daiiiyy andiamo insieme
guardi la makkinaa sta andandoo
yani türkçesi
le le le makine
niye gittin sakine
gel beraber tütüne
bak gidiyor gachalım
hieeeeeeeyt!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?