09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

yesinler çırpıbacagı, ne güzel herşey yoluna giriyor

Ben biliyorum
İsyanların topikinde görmüştüm
Zararsız bi tip pampaa

Pek yazasım yok

deniz bizim topikten sovr..eski üyelerde aslında eski üyeliğini iptal ettird..o da hamiş olma çabasında orada görmüştür seni..
çok hanım hanım bir kızdır..
bozma ama onu sovr tamamm

işede alındım kızlar cuma gunu başlıcam bakalım kağıt falan toplayıp

haddiii hayırlıı olsujnnnn süperrrr

tamam sirkecan çekde söylemişti zararsız diye ,

belki de konuşmuşumdur bile ama hatırlamıyorumdur ekliyim hemencik

Bak isyan da teyzenler gibi
Bozma onu Sovr diyo deniz için..

ama napayımmm deniz kızımız pekk temiz saff...ben bile bozdum onu yanii...sovr bende daha gözü açık pek maşallahhh

hep ben kötüyüm zaten

annuvvv yerimm seniiii boşverr kötü olanlar geçer yavruu en iyisini yapıosunnn
bu arada deniz hakkında bilgi veren benim teşekkür sirkecana gitti

ben az makyajlanayımm..akşama kurs varrrr kocamlar gitcem..yeni mezunn çıtırlardan daha iyi görünmem lazımmm

gözü açık derken , bugün herkese benden mi görünüyo, gözü açığı çirkef baabıbda söyledin sanırım

aaa doğru yanlış yazmışım kafam karışmış

gözü açık derken , bugün herkese benden mi görünüyo, gözü açığı çirkef baabıbda söyledin sanırım

aaa doğru yanlış yazmışım kafam karışmış
estağfurullahhh çirkeff asla dememmmm
ciddi ciddi demem ama..
kızım ne güzel işte böle rahatsın..ezdirmiosun kendini..nasıl anlatayımm yaa işte gözü açıksın ( ama çirkef değilsinnn oki)

ben az makyajlanayımm..akşama kurs varrrr kocamlar gitcem..yeni mezunn çıtırlardan daha iyi görünmem lazımmm

çantanı da omzuna değil koluna tak kol yarı açık vaziyette tiki concon gez aman kpss kursu bu üniversite değil her yaştan vardır

estağfurullahhh çirkeff asla dememmmm
ciddi ciddi demem ama..
kızım ne güzel işte böle rahatsın..ezdirmiosun kendini..nasıl anlatayımm yaa işte gözü açıksın ( ama çirkef değilsinnn oki)

tamm cnm biliyorum işn şakası takılıyorum ben sana anladım ben seni

evet ben çirkef değilim

çantanı da omzuna değil koluna tak kol yarı açık vaziyette tiki concon gez aman kpss kursu bu üniversite değil her yaştan vardır
birde gidermişimmm böle benden büyük büyük haspalar olurmuşşş artık kokoş kokoş dolanırım ortada..

birde gidermişimmm böle benden büyük büyük haspalar olurmuşşş artık kokoş kokoş dolanırım ortada..

marmarise balayına gittiğimizde sezoun sonu hep gençler ve yabancılar kalmamış gitmiş,

50 yaş üstü pörsümüş üstsüz teyzeler kaynıyodu her taraf , kendimi 90-60-90 gibi hissetmiştim o zamn havamı görmen lazımdı

ayyy aynısı bende de olmuştuuu eylül ayında hep yaşlı panpalar kalmışşşş

oi oi oi tranquillità perche sei andata a tabacco
dai, andiamo insieme
guardi la macchina sta andando

leee leeee leee trankuilitaaa perke seiii andata a tabakko
daiiiyy andiamo insieme
guardi la makkinaa sta andandoo

yani türkçesi
le le le makine
niye gittin sakine
gel beraber tütüne
bak gidiyor gachalım
hieeeeeeeyt!!!

ahahahahah nobody sen çok yaşaa ahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…