Günaydın kızlar..Bizim işyeri de taşınacak yaa ne güzel evime yakındı...Şimdi uzak biryere gidecek..Sanırım servis tutacaklar..Tutmazlarsa gidip gelemem çok uzaga gidecekler çünkü..
Pofff..
6. yılım bitti, haklarımı verirler, bakalım yeni iş ararım yavaş yavaş , belki bikaç hafta dinlenirim,
geçri evde durmaya alışkın olmayana zor gelir sanırım , bilmiyorum gün yaparım örgü örerim bileziklerimi takar dolanırım komşu komşu
en sevdiğim şeyler biliyosunuz ki
Yılbaşında biz de tasınıyoruz. Harika bir bina ama sacmasapan bir semte. Oysa ben burayı cok seviyordum
Size kafferengi saclarımı gösterim miiiiiiiiiiiiiii
Nreye taşıyo kurummm uzakmı yoksa odaa
ben de kızın doğum günü resimlerini ekliyim miii?? :))
6. yılım bitti, haklarımı verirler, bakalım yeni iş ararım yavaş yavaş , belki bikaç hafta dinlenirim,
geçri evde durmaya alışkın olmayana zor gelir sanırım , bilmiyorum gün yaparım örgü örerim bileziklerimi takar dolanırım komşu komşu
en sevdiğim şeyler biliyosunuz ki
Tunalıdaydı, Balgata tasınıyo abla, bina aldılar icini yaptırıyolar
balgat çok merkezi değil diye biliyorum elmiş,,
tunalı İstiklal gibi sanırım:)
Tunalıdaydı, Balgata tasınıyo abla, bina aldılar icini yaptırıyolar
gezerdik valla abla, tüm arkadaşlarımda çalışıyoev kuşu olcam artık napim , 2-3 kişi sen hiç merak etme hemen arayışa gireriz dediler, bayada çevreliler bakalım lafta mı gerçekmi, çok uzun zaman alıcağını sanmıyorum iş bulmanın
İnşallah yeni yerimde burası gibi rahat olur internette olur kk da yine dolanabilirim (Amin)
Çok uzak değil ki arası demi,evine mesafe uzak herhaldee .
Ebet bebişm doğru tespit:) merkezi değil sacmasapan biryer
Çok uzak değil ki arası demi,evine mesafe uzak herhaldee
Gezerdik vallla boğaza götürüdüm seni çatlatırdık kızlarıev hayatınada alışıyorsun gerçi bir süre sonra.Ama evde oturma sakın mutlaka yeni bir iş bulmaya çalış.
sen takıları takınca ous mest olur pampaaa :)
Merkezde çalışmanın avantajları çok iyi kuzum yaa bütün işlerini halladebiliosun öğle tatilinde
evine yakın olacakmı peki balgat
Çok uzak değil ki arası demi,evine mesafe uzak herhaldee
Gezerdik vallla boğaza götürüdüm seni çatlatırdık kızlarıev hayatınada alışıyorsun gerçi bir süre sonra.Ama evde oturma sakın mutlaka yeni bir iş bulmaya çalış.
Öğle tatilinde ağda bile yaptırabiliyodumEve uzak ama otobaandan gelicem, daha cabuk gelirim.
otoban olmasa napardık zatenağdayı da akşam yaptırırsın artıkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?