09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Yılbaşında biz de tasınıyoruz. Harika bir bina ama sacmasapan bir semte. Oysa ben burayı cok seviyordum

Size kafferengi saclarımı gösterim miiiiiiiiiiiiiii

Günaydın kızlar..Bizim işyeri de taşınacak yaa ne güzel evime yakındı...Şimdi uzak biryere gidecek..Sanırım servis tutacaklar..Tutmazlarsa gidip gelemem çok uzaga gidecekler çünkü..

Pofff..

Günaydınnn kontesimm,anaa senindemi taşınıyon iş yerin,uzaksa servis vardır mutlaka

hayırlısı oldunn sovumm,gel bana diyecemde sende uzaksın gezerdik birliktee konu komşuya giderdik

Yılbaşında biz de tasınıyoruz. Harika bir bina ama sacmasapan bir semte. Oysa ben burayı cok seviyordum

Nreye taşıyo kurummm uzakmı yoksa odaa

Size kafferengi saclarımı gösterim miiiiiiiiiiiiiii

Gösterrr gösterrrr

gezerdik valla abla, tüm arkadaşlarımda çalışıyo ev kuşu olcam artık napim , 2-3 kişi sen hiç merak etme hemen arayışa gireriz dediler, bayada çevreliler bakalım lafta mı gerçekmi, çok uzun zaman alıcağını sanmıyorum iş bulmanın

İnşallah yeni yerimde burası gibi rahat olur internette olur kk da yine dolanabilirim (Amin)

sen takıları takınca ous mest olur pampaaa :)

Tunalıdaydı, Balgata tasınıyo abla, bina aldılar icini yaptırıyolar

Çok uzak değil ki arası demi,evine mesafe uzak herhaldee

Gezerdik vallla boğaza götürüdüm seni çatlatırdık kızları ev hayatınada alışıyorsun gerçi bir süre sonra.Ama evde oturma sakın mutlaka yeni bir iş bulmaya çalış.

Ebet bebişm doğru tespit:) merkezi değil sacmasapan biryer

Merkezde çalışmanın avantajları çok iyi kuzum yaa bütün işlerini halladebiliosun öğle tatilinde
evine yakın olacakmı peki balgat

abla sen İstanbulda nerdeydin

Merkezde çalışmanın avantajları çok iyi kuzum yaa bütün işlerini halladebiliosun öğle tatilinde
evine yakın olacakmı peki balgat

Öğle tatilinde ağda bile yaptırabiliyodum Eve uzak ama otobaandan gelicem, daha cabuk gelirim.

bikaç hafta iyi de sonrası beni sıkar , duramam zaten başvururum heryere hem netten hem etraftan bakalım hayırlısı artık,

otoban olmasa napardık zaten ağdayı da akşam yaptırırsın artıkım

Anamız ağlardı valla, ağda en güzel öğle saatinde oluyo akşama kadar yağlı güreş pehlivanı gibi geziosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…