09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

temsil temsil yetenegini kaybetti

Evet oda tatlı ama nedense bana yaşlı geliyor bu adam
Adamla evlenmicez Merve Sevecen geliyor bana.
Kızıms en yakında doğuracan libido fln kalmamış
Benden geçti
Muhaha
Ergen kızlar genelde bunun funı
Ben ergenlikten çıkamadım
ahahahaha pıtırcık paylaşmışsın sen bu adam miyavlar gibi sarkı söylüyo
Ses var söylüyo

Neyse kocasız olanlar var aramızda yakışıklı erkek resmi paylaşmayalım canımız cekiyor gezmeyi yani

Tövbe tövbee :)))))
Can mı alıyorum:26: şimdiye kadar kendimi hiç azrail gibi düşünmemiştim:44:
Mune gelmişken bi yağuşuklu da senden alalım
Vardır canım ya bilmiyorum hiç bakmadım. ben alt yazılı izlemeyi cok seviyorum.
Dublajla mahvediyorlar filmi
Alt yazıyı takip etmekten film izleyemiyorum ki ben
Neyse kocasız olanlar var aramızda yakışıklı erkek resmi paylaşmayalım canımız cekiyor gezmeyi yani

Nasıl da kıvırıyor hele

Temsil ordan gri gri bakınıp ciğerimizi parçalama
Ben sana didim şehadet getir yolcusun diye

kız hamile kadına ne diyosun vücut mücut aaa zaten libidom yükseliyo sanki kudurdunuz mu kıııız
jason kel olupta beğendiğim tek adam öyle ki yüzüne bakınca saçı olmadığını unutuyorum
bilmem ki hiç öyle kel diye düşünmedim.benim öküz de kel olduğu için ,o dikkatimi çekmedi normal deliyo bana :):)
ama sanırım aadam kel değil de sarı olduğundan saç gözükmüyo
iyi olur işte kocan dua eder bize

ben hiçkimseyi kiblemedim şimdiye kadar ,bırksaydınız da ben yapsaydım bari:26:

Müdürüm anında müdahale ettin,kiblemiştim bende

Polemiğe gireceğinizde eliniz kibin yerini unutur ama bu topiğe reklam verildiğinde eliniz durmaz, sen dahil kaç geyik güzelinden kib aldım reklam diye
Çekirgee hançer mi? Bu zamana kadar yemek çatalı kullanıyordum ama hançer iyi fikirmiş, bana hançer hediye edin, onla piçaklıyayım sizi, ilk cinayetimi elmayra da deneyebilirim

askolsun bana kıyabilir misin :) Sen iste ben kendimi pıcaklar harakiri yaparım Ya da boşver Çekirgeyi pıcaklayalım :)

yok mune elmişe dokunma kuzum yazık zaten devamlı cezalı,onu azıcık görmezden gelsen,lazım bize o..
bir de bişey sorucam genel olarak yani,kiblene herkesi direkt banlıyo musun,yoksa senin tercihin mi oluyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…