Cıxxx bilemedin 49
Tövbe tövbee :)))))
Can mı alıyorum:26: şimdiye kadar kendimi hiç azrail gibi düşünmemiştim:44:
Adamla evlenmicez MerveEvet oda tatlı ama nedense bana yaşlı geliyor bu adam
Benden geçtiKızıms en yakında doğuracan libido fln kalmamış
Ben ergenlikten çıkamadımMuhaha
Ergen kızlar genelde bunun funı
Ses var söylüyoahahahaha pıtırcık paylaşmışsın senbu adam miyavlar gibi sarkı söylüyo
@efsane_merve 3 idiotsun Türkçe düblajını yaparlar mı ki ya çok sevdim ben onu
yuhhh kendine iyi bakmış
Mune gelmişken bi yağuşuklu da senden alalımTövbe tövbee :)))))
Alt yazıyı takip etmekten film izleyemiyorum ki benVardır canım ya bilmiyorum hiç bakmadım. ben alt yazılı izlemeyi cok seviyorum.
Dublajla mahvediyorlar filmi
Neyse kocasız olanlar var aramızdayakışıklı erkek resmi paylaşmayalım canımız cekiyor gezmeyi yani
Adamla evlenmicez MerveSevecen geliyor bana.
bilmem ki hiç öyle kel diye düşünmedim.benim öküz de kel olduğu için ,o dikkatimi çekmedi normal deliyo bana :):)kız hamile kadına ne diyosun vücut mücut aaa zaten libidom yükseliyo sanki kudurdunuz mu kıııız
jason kel olupta beğendiğim tek adam öyle ki yüzüne bakınca saçı olmadığını unutuyorum
Neyse kocasız olanlar var aramızdayakışıklı erkek resmi paylaşmayalım canımız cekiyor gezmeyi yani
Müdürüm anında müdahale ettin,kiblemiştim bende
Estetikte yok adamda sadece saç boyama o kadar
Ahh birde kişiliği zekası var ahh ahh aşığım uleeeennn
Nasıl da kıvırıyor hele
Aamir bekar olsaydı evlenirdim belki şansım varsa
Alt yazıyı takip etmekten film izleyemiyorum ki ben
Polemiğe gireceğinizde eliniz kibin yerini unutur ama bu topiğe reklam verildiğinde eliniz durmaz, sen dahil kaç geyik güzelinden kib aldım reklam diye
Çekirgee hançer mi? Bu zamana kadar yemek çatalı kullanıyordum ama hançer iyi fikirmiş, bana hançer hediye edin, onla piçaklıyayım sizi, ilk cinayetimi elmayra da deneyebilirim
Polemiğe gireceğinizde eliniz kibin yerini unutur ama bu topiğe reklam verildiğinde eliniz durmaz, sen dahil kaç geyik güzelinden kib aldım reklam diye
Çekirgee hançer mi? Bu zamana kadar yemek çatalı kullanıyordum ama hançer iyi fikirmiş, bana hançer hediye edin, onla piçaklıyayım sizi, ilk cinayetimi elmayra da deneyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?