09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Evet hançer
Çok Cüneyt abi izlemişim küçükken sanırım ondan böyleyim

O bi giderse 1 mevsim boyunca gelmez
Önüne atlayayım bari ben 3 güne gelirim galiba

mune bu ara bize senin gibi eli maşalı daha doğrusu hançerli biri lazım,bizim öküzlere bi el atsan

ikili taramayı da atlatalımda bi güzellik düşünüyorum onun için

yok mune elmişe dokunma kuzum yazık zaten devamlı cezalı,onu azıcık görmezden gelsen,lazım bize o..
bir de bişey sorucam genel olarak yani,kiblene herkesi direkt banlıyo musun,yoksa senin tercihin mi oluyo?

ahahahahha su son günlerde azrailin soğuk nefesini ensemde hissediyorum ben ya da pencere mi acık kaldı ki
Bak benim yakışıklıyı görünce çocuğunu sıkı tut

Eki Görüntüle 821848

ay hamile olanlar bakmasın ahahah töbe töbe

Evet hançer
Çok Cüneyt abi izlemişim küçükken sanırım ondan böyleyim

O bi giderse 1 mevsim boyunca gelmez
Önüne atlayayım bari ben 3 güne gelirim galiba

simdi gitsem baharda ancak gelirim ahahahha

yok mune elmişe dokunma kuzum yazık zaten devamlı cezalı,onu azıcık görmezden gelsen,lazım bize o..
bir de bişey sorucam genel olarak yani,kiblene herkesi direkt banlıyo musun,yoksa senin tercihin mi oluyo?

Yok benim tercihim olmuyor, bir kiblenen yoruma bakıyorum birde site kurallarına, yorum site kurallarına uymuyorsa ban, ortada banlık durum yoksa veya zaten o yorum daha önceden ceza almışsa çıkıyorum topikten.

Ben senin mazlumun muyum be

hayır ya ceza puanın az diye

elmiş yaaa bana kiblemek kavga ettiğin sınıf arkadaşını öğretmene ispiyonlamak gibi geliyo....

ama onlar bizim arkadaşımız değil bebişim rahat ol onlar bizi kibliyo, orman kanunu gibi düşün :) yemezsen yerler

Saçların ağarır gelirsin
Biz de seni tanımayız

dişlerim bile dökülür, hic gülen fotom olmaz

Merve beni beğenip duruyosun da
Senin cezan sıfır
Bi kerede sen dur abla ben atlıyım dediğin yok
Kuru kuru beğeniyle olmuyo azcık cengaverlik yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…