Polemiğe gireceğinizde eliniz kibin yerini unutur ama bu topiğe reklam verildiğinde eliniz durmaz, sen dahil kaç geyik güzelinden kib aldım reklam diye
Çekirgee hançer mi? Bu zamana kadar yemek çatalı kullanıyordum ama hançer iyi fikirmiş, bana hançer hediye edin, onla piçaklıyayım sizi, ilk cinayetimi elmayra da deneyebilirim
ben hiçkimseyi kiblemedim şimdiye kadar ,bırksaydınız da ben yapsaydım bari:26:
Filmden zekasını nasıl anladın
bilmem ki hiç öyle kel diye düşünmedim.benim öküz de kel olduğu için ,o dikkatimi çekmedi normal deliyo bana :):)
ama sanırım aadam kel değil de sarı olduğundan saç gözükmüyo
iyi olur işte kocan dua eder bize
ben hiçkimseyi kiblemedim şimdiye kadar ,bırksaydınız da ben yapsaydım bari:26:
Nasıl izleyeceğim bi tarif etsene?Alt yazılı film izlemeyi öğrenememişsin o zaman
askolsun bana kıyabilir misin :) Sen iste ben kendimi pıcaklar harakiri yaparımYa da boşver Çekirgeyi pıcaklayalım :)
yok mune elmişe dokunma kuzum yazık zaten devamlı cezalı,onu azıcık görmezden gelsen,lazım bize o..
bir de bişey sorucam genel olarak yani,kiblene herkesi direkt banlıyo musun,yoksa senin tercihin mi oluyo?
Evet hançer
Çok Cüneyt abi izlemişim küçükken sanırım ondan böyleyim
O bi giderse 1 mevsim boyunca gelmez
Önüne atlayayım bariben 3 güne gelirim galiba
Farzet ki bekar, Hadi bize o şans oranın bul
ohooo sen kibleyene kadar ben ban yerim
simdi gitsem baharda ancak gelirim ahahahha
Zeka küpünü 1 dk olmadan yapabiliyor yeterli bir sebeb mi ?
Kanıtlarımda var
mune bu ara bize senin gibi eli maşalı daha doğrusu hançerli biri lazım,bizim öküzlere bi el atsan
yok mune elmişe dokunma kuzum yazık zaten devamlı cezalı,onu azıcık görmezden gelsen,lazım bize o..
bir de bişey sorucam genel olarak yani,kiblene herkesi direkt banlıyo musun,yoksa senin tercihin mi oluyo?
Ben senin mazlumun muyum be
elmiş yaaa bana kiblemek kavga ettiğin sınıf arkadaşını öğretmene ispiyonlamak gibi geliyo....
Saçların ağarır gelirsin
Biz de seni tanımayız
Nasıl izleyeceğim bi tarif etsene?
hayır ya ceza puanın az diye
Merve'nin hiç sabıkası yok ve benden de küçük diyorum bende sana
O zaman yeni mazlumumuz o olsnbenim ateşli yorumları o yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?