Daha komiği dün akşam drama dersinde hint draması yapmışlar bi geldi hint makyajı tülbentle hint kılığına girmiş filan oyy sen ne oldun böyle kuzumm dedim HİNDİ oldum dedi :)) Krize girdim :)
:) iyi bakalım
kalbin temiz bebişim senin
Hayır hapları ictikten sonra bi daha birlikte olmuşlar, zekaya bak hizaya gel
günaydın kızlar...
aMA ÇOKKK TATLI OLMUŞŞŞ TİPSİZ YA :)
Hanımlar yeğenim yeni okula başladı
Benim oğlanla aynı okulda yeğen 1. Sınıf
Şimdi bunların sınıfta bi çocuvar saldıgan, öğretmenlere bişeyler fırlatan, çocukların boğazını sıkan
Bizim oğlanın kafasını duvara çarpmış, kafası şişimiş, kalemlerini çöpe atmış, çantasına su şişesi boşaltmış, çelme takma , vurma , itikleme, boğaz sıkma
Yapan oğlan çelimsiz bizimki boğa gibi bi çaksa yere yapıştıracak ama vurma diye telkin edildi hep
Şidi bizm oğlan agresifleşti, anneye bebeye vurmaya başlamış.
Öğretmen diğer çocuğun özel bir durumu var destek olarak çözmeye çalışıyoruz diyor ama diğer çocuklar mağdur
Kızın tekini dürmüş sırtı boydan boya morarmış
Kız deli olacak .
Yarın. Müdürle konuşacaz
Sınıf değiştirelim diyecez ama sizede fikir sorayım dedim
akşam ona ben ve abla da katıldık "hindi" akşamı ilan ettik ahhahahah manyak bir aileyim o bakımdan :))))
Geldinmi kadiş...
Hanımlar yeğenim yeni okula başladı
Benim oğlanla aynı okulda yeğen 1. Sınıf
Şimdi bunların sınıfta bi çocuvar saldıgan, öğretmenlere bişeyler fırlatan, çocukların boğazını sıkan
Bizim oğlanın kafasını duvara çarpmış, kafası şişimiş, kalemlerini çöpe atmış, çantasına su şişesi boşaltmış, çelme takma , vurma , itikleme, boğaz sıkma
Yapan oğlan çelimsiz bizimki boğa gibi bi çaksa yere yapıştıracak ama vurma diye telkin edildi hep
Şidi bizm oğlan agresifleşti, anneye bebeye vurmaya başlamış.
Öğretmen diğer çocuğun özel bir durumu var destek olarak çözmeye çalışıyoruz diyor ama diğer çocuklar mağdur
Kızın tekini dürmüş sırtı boydan boya morarmış
Kız deli olacak .
Yarın. Müdürle konuşacaz
Sınıf değiştirelim diyecez ama sizede fikir sorayım dedim
1.sınıf çocuğunun bu derece saldırgan davranışlar göstermesi normal değil bariz bir davranış problemi var va büyük ihtimalle aileden şiddet ve baskı görüyor.bunu da okulda arkadaşlarına yansıtıyor.öğretmen güzel yaklaşmış olaya ama acaba tam olarak sorunu ne? davranış sorunu mu yoksa daha ciddi bir şey mi?
evet yeğenine kötü örnek olmuş eğer istiyorsanız sınıf değişikliği de bir çözüm tabii ama bu tip çocuklarla her zaman karşılaşabilir bu da var.yani kalıcı çözüm olmayabilir.öğretmen ne düşünüyo peki bu konda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?