09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Canım koptunmu ya
İpek selam naber çok zaman oldu karşılaşamadık iyimisin
İşyerindeki sorun devam galiba gelemiyorsu

selam kitty ii canım ya kış ayı gelince herkes bir boşluğa düşer benim işler artıyor hava soğuk olunca arızalar vs çoğalıyor(((
sen nasılsın var mı güzel bir haber senin cephede?

çok önemli bir konu kitty ben de sınıf değiştirdim bu mevzulardan dolayı. senin durumun ne tam olarak?

selam kitty ii canım ya kış ayı gelince herkes bir boşluğa düşer benim işler artıyor hava soğuk olunca arızalar vs çoğalıyor(((
sen nasılsın var mı güzel bir haber senin cephede?

Ayy ipekim taşınıyorum kımmetse , oğlanı yeni okula verdik başladı işth çok şükür
Özlettin kendini bende iş yerinden giremiyordunya hani takip olayı vardı ondan sanjm
İşte benim yeğenle uğraşıyrouz bi fikir attırıver bakiim anne olaraktan

Yamuk yumuk yazmışım aynen yazdığım gibi ipek çok sıkıntı var iki sayfa geriyi oku
Yarın toplantı istedik müdürden

her zaman her yerde olabilir bu tür örnekler. yarın burdan alırsınız bir kursa gider orada da olabilir. ama sınıf değiştirmek en azından psikolojik olarak biraz hafifletebilir. çünkü bu yaşlarda kopyalama olayı olabileceği için farkında bile olmadan yansıyabilir hareketlerine. kaldı ki sınıfta da huzur açısından negatif elektirik yayabilir. Hayatta hep karşılaşacak böyle insanlarla ama diğer sınıfta da olma olasılığına göre bu sınıfta bırakmak belki zoru seçmek şu aşamada.. henüz adaptasyon dönemi tamamlanmadan yapmalısınız hızlıca. Diğer açıdan özel okul değil mi seninki öğretmen ve rehberlik servisi özellikle ilgilenmeli. Hiperaktiflik ciddi bir sorun hani sadece yaramazlık olsa zamanla tolere edilir ya da uslanır yaşla ama bu tedavi edilmezse tüm yaşamına yayılır.

İpekçim benim yeğenim işte
Mesele diğer çocuk bir acayip
Biz vurma dedik bizimkine ama çocuk şiddet uyguluyor
Eet özel oul benim oğlanda aynı okulda3. Sınıf anne gidiyim ağzını burnunu kırıyım diyo benimkide
Kardeşi ya

Durum tam olarak budur işte

kitty şimdi detaylı okudum da.. yani çocuk kesin normal değil ve ailesi de tanıyor olması lazım çocuğunu. belki toplantıya ailesi de gelmeli. çağırdınız mı? yani bilimsel olarak çocuğun teşhisi var mı bu önemli.
şu duruma benim kızım olsaydı o sınıfa girmek istemezdi ya da bir tedirginlik olurdu. okula gitme hevesinin azalması gibi. ben değiştirirdim ama ailesinin de olayı yorumlaması çok önemli. okulun bakış açısı falan. normal değil olanlar çünkü

Bence aile durumun farkında ilk haftadan beri sürekli okula çağırılıyor
Anasınıfında da yaşanmıştır bu tip şeyler
Rehberlik servisi ilgileniyormuş ama öğretmen arkadaşınızın özel durumu var deyip çocukları buna karşı sindiriyor
Hepsi 7 yaşında ne anlar özel durumdan
Bizimki etkilendi çok
Gerekirse aileyide çağırtırız bi yarın konuşalım bakalım

Annesi hergün tedirgin acaba bu gün ne olacak diye
Merdivenlerden itermi, kafasını yararmı diye bilemiyorsun ki baş edemiyorlar

Son düzenleme:

yani elbette elden geldiğince yardım edilecek çocuğa ama gözünü çıkardı özel durumu var anlayın olmaz ki...
kaldı ki bunlar çocuk yaşta canı yanınca özel durum ne bilmez ki. yani hiç bir aile özel durumu bu şekilde tolere etmez kusura bakmasınlar.

O kadar soğuk ki elim ayağım buz kesti

Elmi bizim oğlanda hiperaktivite var hafif zaten atlatmıştı
Çook hareketli zaten ama vurma huyu yok hele anne babaya

Biran evvel önüne gecmeniz lazım, öğrenilmiş psikoloji işte ya da o da koruma ic güdüsüyle o şekilde davranmaya baslayacak

Orgazmdan bile gzel! - Aye ARMAN - Hrriyet

okumanızı öneririm, ben çok keyif aldım :)

Okudum bebişim onu ben :) Harika bir duyguymuş :)

Annesi hergün tedirgin acaba bu gün ne olacak diye
Merdivenlerden itermi, kafasını yararmı diye bilemiyorsun ki baş edemiyorlar

kitty tedirgin olması olayı çözmüyor kadın sadece kendine zarar veriyor düşünmekten. okulda çocuk yapacağını yapıyor sonuçta..
bunun mutlaka bilimsel bir şekli olmalı..o halde çocuk büyüdükçe verdiği zararlar artacak belki kendinsine de zarar verecek bir şekilde. çok kötü bir durum ya

tam ayşe armana göre bir başlık olmuş. valla türkiye cinselliği bir tek bu kadın böyle rahat ve şaşalı konuşuyor.

Aynen ipekçim valla bizide bir yere kadar ilgilendirir
Özel durumu belki özel eğitim gerektiriyordur bilemem
Bizim önceki okulda varmış bir sınfta böyle çocuk , psikolojik danışmanlık servisi ilgilendi, terapi bilmem ne ama
Olmadı , okuldan çıkardılar
O 1 kişi kalan 19 çocuğunda hakkı var dimi

tam ayşe armana göre bir başlık olmuş. valla türkiye cinselliği bir tek bu kadın böyle rahat ve şaşalı konuşuyor.

:) biraz abartıyor, kadın bütün konuları sexe bağlıyor, ölümden bahsederken bile :)

elbette öyle. ailesi özel okul diye her şeyi alttan almalarını mı bekliyor bilmiyorum ama hani lise falan olsa çocuklar yetişkin sallamaz kimse ama bunların kişilik tahtaları birer birer konulurken şiddeti izlemesine izin verme. artı korkuyu, alttan almayı vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…