09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Möhendis olacam diye 4 sene cebelleşeceğine zengin koca bulmaya harcamak lazımmış enerjiyi dimek ki

Möhendis olacam diye 4 sene cebelleşeceğine zengin koca bulmaya harcamak lazımmış enerjiyi dimek ki

ayy tam bdv lik oldu.
geçen biri böyle yazmış da ondan esinlendim. kadın diyor ki: kişi sırtını devlete değil kocasına dayaması lazım. oku oku oku nolcak. para kazanıommm ekonomik özgürlüğüm var diye gidip gereksiz bir evlilik yapacaksınız. ya sonrA?
şaka gibiydi kadın

Bu konuda tez yazmış bir arkadaşım var ben üniversitede cebelleşirken, kız ben bunla uğraşamam benim yaşamak istediğim hayat standardı bu değil dedi ve iş girmeye karar verdi. Okulu da bıraktı açık öğretimden devam etmeye başladı bu arada.. Zengin koca nasıl bulurum diye hesaplar yaptı o dönemde en çok kazanan meslekler doktorlardı ve doktorlarla tanışabileceği bir meslek seçmeye karar verdi yapabileceği en iyi işi de röprozantlık olarak belirledi.. İyi bir firmaya da girdi, daha sonra bir göz doktoru ile tanıştı ve evlendi.. :)) Şimdi havuzlu bir villa da çocuk bakıyor yardımcısı ile birlikte :))) mutlu mu derseniz sorduğumda çok mutluyum diyor ahahhahah şimdi diyorum ki kariyer planlamak yerine hayatı mı planlasaydık acaba ? :))))))))

Yalaaaaannn, yalannnn söylüyorsunnnnn

benimde çok hoşuma gitti paylaşayım dedim :)

Vay be şanslı hatunmuş . Biz hatamı yaptık ne

Filmlerde olur sanıyordum bu tür olaylar. yani başarmış olması da önemli. Sonuca ulaşmış en nihayetinde…benim de tanıdığım insanlar var benim yarım kadar okuyup çok daha rahat yaşayan. Ama herkesin bir yaradılışı var. Ben üniversitede bile babamdan para isterken sıkılırdım ve okulda öğrenci asistan olarak çalıştım. O zamandan aldım kendi paranı kazanmanın tadını. Çok az alıyordum belki ama harcaması çok daha zevkliydi..
Havuzlu villa çocuk baktırma falan kulağa güzel geliyor ama bence Allah herkesi oynayacağı en iyi senaryoya göre yaratmış.

Çok ciddiyim en son tatile Paris'e gitti bunlar :) Kız çok güzel bir kız, kocası desen ben yolda dönüp bakmam ama gönül işte bıcır bıcırlar :)))))

Yok ona yalan demedim Hani okumamış zengin kocayı bulmuş ya, ben de okumadım ama hiç de villam falan yok

Herşey nasip kısmet, en güzel kocadır "okumak" :) Ondan yakışıklısını bilmem ben...

Bana göre de değil, ben kendi kazandığım, emek verdiğim parayı ay başında hesabımda görünce mutlu oluyorum. Kimseden beklentim olmuyor ama bekliyorum bi gün milli piyangodan çıkacak o büyük ikramiye ve ben çooooooooookkk şımaracağım

bu da ayrı bir muallak. ben de yıl başı bileti alırım benim patron da alır ama ona her sene 100-200 de olsa bir şey çıkar. aldığı da bir kaç bilet. ama bana amorti bile çıkmaz. biraz da para parayı çekiyor sanırım.

Para çekecekse biletin altına para da yapıştırabilirim :))

kızlar hiç keyfim yok canım sıkkın hadi bana film önerin hafta sonu karamnlık odama girip 2 gün film izleyip beynım uyuşsun bu alemden uzaklaşayım istiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…