Duykıö şu kurbanı atlatalım bakalım posttan kürk çıkarmı
Dur kız şu kurbanı atlatalım bakalım posttan kürk çıkarmı
İlk ve tek kürküm vermeme banane
Möhendis olacam diye 4 sene cebelleşeceğine zengin koca bulmaya harcamak lazımmış enerjiyi dimek ki
Möhendis olacam diye 4 sene cebelleşeceğine zengin koca bulmaya harcamak lazımmış enerjiyi dimek ki
Bu konuda tez yazmış bir arkadaşım var ben üniversitede cebelleşirken, kız ben bunla uğraşamam benim yaşamak istediğim hayat standardı bu değil dedi ve iş girmeye karar verdi. Okulu da bıraktı açık öğretimden devam etmeye başladı bu arada.. Zengin koca nasıl bulurum diye hesaplar yaptı o dönemde en çok kazanan meslekler doktorlardı ve doktorlarla tanışabileceği bir meslek seçmeye karar verdi yapabileceği en iyi işi de röprozantlık olarak belirledi.. İyi bir firmaya da girdi, daha sonra bir göz doktoru ile tanıştı ve evlendi.. :)) Şimdi havuzlu bir villa da çocuk bakıyor yardımcısı ile birlikte :))) mutlu mu derseniz sorduğumda çok mutluyum diyor ahahhahah şimdi diyorum ki kariyer planlamak yerine hayatı mı planlasaydık acaba ? :))))))))
O kadar soğuk ki elim ayağım buz kesti
Biran evvel önüne gecmeniz lazım, öğrenilmiş psikoloji işte ya da o da koruma ic güdüsüyle o şekilde davranmaya baslayacak
Okudum bebişim onu ben :) Harika bir duyguymuş :)
Bu konuda tez yazmış bir arkadaşım var ben üniversitede cebelleşirken, kız ben bunla uğraşamam benim yaşamak istediğim hayat standardı bu değil dedi ve iş girmeye karar verdi. Okulu da bıraktı açık öğretimden devam etmeye başladı bu arada.. Zengin koca nasıl bulurum diye hesaplar yaptı o dönemde en çok kazanan meslekler doktorlardı ve doktorlarla tanışabileceği bir meslek seçmeye karar verdi yapabileceği en iyi işi de röprozantlık olarak belirledi.. İyi bir firmaya da girdi, daha sonra bir göz doktoru ile tanıştı ve evlendi.. :)) Şimdi havuzlu bir villa da çocuk bakıyor yardımcısı ile birlikte :))) mutlu mu derseniz sorduğumda çok mutluyum diyor ahahhahah şimdi diyorum ki kariyer planlamak yerine hayatı mı planlasaydık acaba ? :))))))))
Yalaaaaannn, yalannnn söylüyorsunnnnn
Çok ciddiyim en son tatile Paris'e gitti bunlar :) Kız çok güzel bir kız, kocası desen ben yolda dönüp bakmam ama gönül işte bıcır bıcırlar :)))))
Bana göre de değil, ben kendi kazandığım, emek verdiğim parayı ay başında hesabımda görünce mutlu oluyorum. Kimseden beklentim olmuyor ama bekliyorum bi gün milli piyangodan çıkacak o büyük ikramiye ve ben çooooooooookkk şımaracağım
Kamasutra müziği olmasın sakın
bu da ayrı bir muallak. ben de yıl başı bileti alırım benim patron da alır ama ona her sene 100-200 de olsa bir şey çıkar. aldığı da bir kaç bilet. ama bana amorti bile çıkmaz. biraz da para parayı çekiyor sanırım.
[sıze=3]
kızlar hiç keyfim yok canım sıkkın hadi bana film önerin hafta sonu karamnlık odama girip 2 gün film izleyip beynım uyuşsun bu alemden uzaklaşayım istiyorum[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?