- 19 Mayıs 2011
- 10.943
- 9.677
- 248
hoşbuldumevrakalrımı topladım verdim bugun pazartesi başlıcam bu arada vardıyalı işe girmişim haberım yok :26::26::26:
hoşbuldumevrakalrımı topladım verdim bugun pazartesi başlıcam bu arada vardıyalı işe girmişim haberım yok :26::26::26:
ilahi katie nası haberin yok,şartları konuşurken görüşmediniz mi çalışma saatelerini??
benım bı yakınımda orda çalışıyodu o sade gündüzdü bende buyuzden hiç sorma gereği duymadım bılıyorum dıye
Yakının demedi mi görevine göre değişiyo kimisi vardiyalı diye
benım bı yakınımda orda çalışıyodu o sade gündüzdü bende buyuzden hiç sorma gereği duymadım bılıyorum dıye
Varan 1
Elmayra düştü bile
dedide ben konduramadımama neyse ıkı vardıyaymış gece değil yıne çok şükür
Pislik yaben sana bi ayıplı foto koyarım internetten düşersin ahahaha
Aman başka bişey gelmesin sakın aklına
ne iş yapacaksın peki????
Ayy cok yoruldum :) Calısmayı unutmuşum
işte onuda bılmıyorum ben burdan 2 gune kovulurumhiç bilemdiğim bı sektör bı tanıdığımızın yardımıyla girdim galiba ne iş olsa yaparımcıyım kumaşlarla alakalı alım satım olucakmış kumaşların çeşitleri ayrılacak falan filan yanı öyle tahmın edıyorum işe bı başlıyayaım bende öğrenıp yazcam sıze
seeennnn çalıştıninanmam...sen örgü bilsen levent kırca memur tipi olucan beee
Ayıpcan seni
seeennnn çalıştıninanmam...sen örgü bilsen levent kırca memur tipi olucan beee
işte onuda bılmıyorum ben burdan 2 gune kovulurumhiç bilemdiğim bı sektör bı tanıdığımızın yardımıyla girdim galiba ne iş olsa yaparımcıyım kumaşlarla alakalı alım satım olucakmış kumaşların çeşitleri ayrılacak falan filan yanı öyle tahmın edıyorum işe bı başlıyayaım bende öğrenıp yazcam sıze
El becerisi deme de ne dersen de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?