09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

Hoş geldin
Geç şöyle biraz dinlen
Biraz da Elmayra başını şişirebilir ama ben sana pamuk verim mi

ver canım benim ver.

Eee ben yokken gelişmeleri alayım sizden..Neler oldu,olacak,olma ihtimalleri..

Evet van tu tiri foroooo mını ha ! Başlayın bakem

ahahahah yerini sölemedim

Kapı nosu da ver tabi

ver canım benim ver.

Eee ben yokken gelişmeleri alayım sizden..Neler oldu,olacak,olma ihtimalleri..

Evet van tu tiri foroooo mını ha ! Başlayın bakem

Sende biliyosun tabi huyunu
Göndertiyorum hemen pambığı

Muhaha
Pek bi sessiz sakin herkes
Diğer gelişmeleri de Quarta albümünde bulabilirsin
Buraya yazmamak lazım şimdi

Ben cıkıyorum, öpüyorum sizleri. Anlatırım gelişmeleri.

şu en alt kısımında ne dıyo dıye kaç kere okudum ya kontes ingilizcem olmadından anlamadım zaar

hehehe one two there four..

Mını ha ! (ibraaaam ballıses abimizin agrı dagı eteginde remix söylerkene çıkardıgı ses ne anlama geldigini henüz bilmiyosss )

yenı bı fırma değil bulunduğum ilde oldukça tanan bı yer burası
canım ben yalnız olmıycam orda 1o kişi falan olucak

canım işte belli olmaz,sen yine de dikkatli ol..ben seni istanbulda sanıyodum...gerçi bu ara kafam iyi değil yanlış sanıyorum galiba

Bahçelide, öğleden sonra 2 de.

o saatte seni devamlı w.app dan dürtücem,çaldırıp kapatıcam telefonunu sen görürsün..
herif de kıllansın iyice kim lan bu diye

faydalı olabilir diye paylaşmak istedim:

Hızlı teknoloji dünyasında, pek çok çocuk anne ve babasından daha fazla bilgisayar ve akıllı telefon kullanıyor. Bu nedenle, çocuklar iletişim kurmayı e-posta, Facebook ya da Twitter iletisi olarak görüyor. Saha çalışmaları, sadece sanal dünyada iletişim kurmaya odaklanan çocukların, gerçek dünyada konuşma becerilerini geliştirme fırsatı bulamadığını gösteriyor. Kendilerini sözel ve bedensel olarak etkili şekilde ifade edemeyen çocuklar, özsaygı ve özgüven sorunları da yaşıyor.
Yaşları 6 ila 13 arasında değişen çocukların hem sosyalleşebilmesi hem de özgüven, özsaygı, motivasyon kazanması için, drama eğitimleri önemli bir rol oynuyor. Dramanın çocukların gelişimi üzerindeki gücü, Türkiye'de henüz fark ediliyor ve bu konudaki girişimler her geçen gün artıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…